1cm.lik açılmayı nasıl yorumlamalı?

Canim nisanim geldi gece beklioz bakalim sancim henuz yok. Sancimin veya suyumun gelmesini bekliyorum bakalim tatlim allah buyuk :)

ay canım benim hadi hayırlısı olsun bekle bakalım :)
nasıl bişi nişan dedigin kahverendi mi pembe mi? merak ettm :KK51:

36+2 deyim. Insallah sorunsuz olur. Ciger gelistirici falan yaptirdim gecen hafta. Bebegimi kuvoze almazlar insallah ondan biraz tedirginim iste

benim önceki doğumlarımda da hep doğum başladığında 1 cm açıklık vardı.

ama bence doğum olacak anlamına gelmiyor 1cm açıklık.
beklemek ve onun geleceği anı yaşamak lazım.
sağlıkla kucaklayın inşallah.

Bugün muayene oldum yatıştan sonra,doktor sancıların var ara ara yüksek,sezeryan düşünüyorsan alınabilecek durumda,normal doğum istiyorsan doğum sancılarını beklycez, bir hafts içinde gelebilir,bebrğin suyu artık sınırda dedi.kilosu 3200gr mış.Bebişimin harrketleri iyi ama hissettiğim kadarıyla az sancım var ama kasılıyo karnım, artık beklemedeyim

Bugün muayene oldum yatıştan sonra,doktor sancıların var ara ara yüksek,sezeryan düşünüyorsan alınabilecek durumda,normal doğum istiyorsan doğum sancılarını beklycez, bir hafts içinde gelebilir,bebrğin suyu artık sınırda dedi.kilosu 3200gr mış.Bebişimin harrketleri iyi ama hissettiğim kadarıyla az sancım var ama kasılıyo karnım, artık beklemedeyim
bende seni merak ediyordum tatlım anladım canım inşallah biraz daha bekler bebiş içerde ne kadar durursa okadar iyi kıyamam ya allah yardımcın olsun :KK43:

Çok sağoL,bu haftalarda suda azalmalar olurmuş genelde,artık 2 günde bir randevum var bakalım.Ayrıca 38.haftada doğuran çok,1 hafta öncesi olsa daha çok korkardım herslde

Çok sağoL,bu haftalarda suda azalmalar olurmuş genelde,artık 2 günde bir randevum var bakalım.Ayrıca 38.haftada doğuran çok,1 hafta öncesi olsa daha çok korkardım herslde

anladım canım bir daha ki kontrole gittiginde haber et merak ett,im :)

merhaba ben bugün 40. haftamı tamamladım ama oğlumun doğmaya pek niyeti yok sanırım. pazartesi kontrolum var sizce doğuma alırlar mı beni ?? :110:

X