• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 1bucuk aylik bebegim uyku problemi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Gizmo_2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2019
206
91
98
Edirne
Bebegim 1bucuk aylik gunduz uykusunu hic sevmiyor 1aydan once eger gun icinde uykuyu tutturursak aksama kadar uyuyordu fakat artik ses isik en ufak seye uyanir oldu yuzumu gordugunde bile uykusu aciliyor 3saat karnini doyurmuyorum sirf uykusunu tuttursun diye daliyor 3saat sonra karnini doyururken uyaniyor gene uykusu aciliyor karnini doyurmasam ayri bi dert.gunun yorgunlugunu gece derin uyuyarak geciriyor 4saat bekledigim oluyor aciksin diye gunduz uyumadigi icin gece uykusu cok tatli geliyor hic bi sey yemiyor emmiyor nasil bi cozum bulabilirim

Bebekler 3 aylık olana kadar uyku beslenme boşaltım hiç biri düzenli olmuyor sabırlı olun zamanla düzelecek

canım ya 1.5 aylık bebek düzeni 50 defa değişir onun benimki 9 ayı bitirdi hala bi düzen tutturamadi

Herkes benimki o zamanlar uyuyodu uyumasi gerek diyo 🙄 bende acilen 3-4yaslarinda oldugu zamanlara gelmek istiyodum bi yandanda bugunler hic bitmesin hep kucagimda kalsin istiyorum😂🤗
Yok, uyumayan cins doğduğu günden beri uyumuyor.
Büyük oğlumun uykuları 7 ila 12 dk arasında değişirdi, millet 3 saat öğle uykusuna falan yatırırdı😂😂

Sağlıkla büyütün inşallah, ne tatlıdır şimdi...🧿

Bebegim 1bucuk aylik gunduz uykusunu hic sevmiyor 1aydan once eger gun icinde uykuyu tutturursak aksama kadar uyuyordu fakat artik ses isik en ufak seye uyanir oldu yuzumu gordugunde bile uykusu aciliyor 3saat karnini doyurmuyorum sirf uykusunu tuttursun diye daliyor 3saat sonra karnini doyururken uyaniyor gene uykusu aciliyor karnini doyurmasam ayri bi dert.gunun yorgunlugunu gece derin uyuyarak geciriyor 4saat bekledigim oluyor aciksin diye gunduz uyumadigi icin gece uykusu cok tatli geliyor hic bi sey yemiyor emmiyor nasil bi cozum bulabilirim
Lütfen bebeğinizi uzun süre aç bırakmayın..Kan şekeri bile düşüyor olabilir.
Daha çok minik sık sık emmesi lazım.
Mama veriyorsanız 2 saatte bir 60 ml mama almalı ..
Nasıl sabaha kadar uyuyor aklım almadı.🤷‍♀️

Lütfen bebeğinizi uzun süre aç bırakmayın..Kan şekeri bile düşüyor olabilir.
Daha çok minik sık sık emmesi lazım.
Mama veriyorsanız 2 saatte bir 60 ml mama almalı ..
Nasıl sabaha kadar uyuyor aklım almadı.🤷‍♀️
Sabaha kadar ac durmuyor tabiki de bebegimin kilo alimida gayet iyi kilosunda bi problemimiz yok uyku problemimiz var hatta bebegim tok olsa bile zorla besliyorum annesi olarak onun icin en iyisini dusunuyor ve arastiriyorum tesekkurler

Back