- 6 Temmuz 2015
- 112
- 148
-
- Konu Sahibi Byn_Maydanoz
Evet maalesefsikma kendini canim,biliyorum cok zor ilk gunler ama emin ol..Allah sabrını veriyor,alisiyorsun zamanla...uzun dönem misiniz?
bizde oyleyiz canim uzme kndini ...acemi birligine gitti mi yoksa gidicek miEvet maalesef
Nasıl 15 dk ya :) ciddi misin sen :))) Aahahh bugun okudugum en güzel şeydi bu.
aynen benimki 365 günlükKızlar benimde sevgilim 95/3 gidecek. Acemiliği antalya çıktı hatta konu da açtım ama sanırım hepinizin uzun dönem
Allah hepimizin yardimcisi olsun göz açıp kapayana kadar gelmelerini nasip etsin işimiz zor sizinkiler daha da zor ama sonunu düşünüp mutlu olmak lazimaynen benimki 365 günlük(
aynen bebeğim. Ayrılığın her türlüsü kötü ya.Allah hepimizin yardimcisi olsun göz açıp kapayana kadar gelmelerini nasip etsin işimiz zor sizinkiler daha da zor ama sonunu düşünüp mutlu olmak lazim
Öyle valla ben zaten ayrıydım 1 ay falan oldu geleli şimdide askere yolluyorum bi türlü doyamadım sevdiğimeaynen bebeğim. Ayrılığın her türlüsü kötü ya.
kıyama yaaÖyle valla ben zaten ayrıydım 1 ay falan oldu geleli şimdide askere yolluyorum bi türlü doyamadım sevdiğime
Evlenince rahat edicez artık inşallah allah o günleri gösterirse.kıyama yaa
Aynen zaten biz kavuşmaya safak sayıyoz bebegim :))Evlenince rahat edicez artık inşallah allah o günleri gösterirse.Sen yemin törenine gidecekmisin ya ben gitmek istiyorum o gelme diyo gidersem görebilirim heralde dimi kimi göremezsin o kalabalikta gitme diyo napcam bilmiyorum
Antalyada yapacak canim . kavuşmayı görüşmeyi gitmeyi nasip etsin insallah rabbim de o güzel günde yanlarinda olabilelimAynen zaten biz kavuşmaya safak sayıyoz bebegim :))
Gidicem allah nasip ederse. Nerde yapcaktı seninki
Amin tatlım inşallah. Gene iyi yerde yapıcak sen yüreğini ferah tut. (Diyene bak bide :) )Antalyada yapacak canim . kavuşmayı görüşmeyi gitmeyi nasip etsin insallah rabbim de o güzel günde yanlarinda olabilelim
Aynen bebeğim seninki de iyi yer hatta çok iyi antalya çekilmez sıcakta :) gitmek istiyorum zaten ailemi ayarlarsam gidicem zaten onun ailesi gitmeyecek. Onu orda yalnız birakmak istemiyorum.Amin tatlım inşallah. Gene iyi yerde yapıcak sen yüreğini ferah tut. (Diyene bak bide :) )
Ayrıca bence git yemin törenine. ona da moral olur.