- 6 Temmuz 2015
- 112
- 148
-
- Konu Sahibi Byn_Maydanoz
Nasıl 15 dk ya :) ciddi misin sen :))) Aahahh bugun okudugum en güzel şeydi bu.izmir / gaziemir
etimesgut burdan 15dakika, iyidir güzeldir hayırlı olsun usta birlikleri de güzel yerlere çıkar inşallah
6 saat 45 dk yazıyoNasıl 15 dk ya :) ciddi misin sen :))) Aahahh bugun okudugum en güzel şeydi bu.
izmir / gaziemir
etimesgut burdan 15dakika, iyidir güzeldir hayırlı olsun usta birlikleri de güzel yerlere çıkar inşallah
aynen canim onlar bizim torunlar :))) kizlar simdiden Allah kavustursun..zaman su gibi gecsin insallah..biz 94/3 devreyiz :) has torunlarımız siz oluyorsunuz.. Hayırlı teskereler :) Bu arada bizim acemilikte İzmir Gaziemirdi :)) iyi bilirim oraları
aynen canim onlar bizim torunlar :))) kizlar simdiden Allah kavustursun..zaman su gibi gecsin insallah..
sorma kuzum ya hic gelmicek gibiydi bu gunler..dusunur düşünür aglardim..ama bi sekilde geciyo..gecti gitti sayılır:) darisi yeni gidenlerin basina..zaman geçiyor çok şükür :)) bugünleri hayal eder dururduk
insallah canım yaa çok çok sıkıntılardayımmaynen canim onlar bizim torunlar :))) kizlar simdiden Allah kavustursun..zaman su gibi gecsin insallah..
sorma kuzum ya hic gelmicek gibiydi bu gunler..dusunur düşünür aglardim..ama bi sekilde geciyo..gecti gitti sayılır:) darisi yeni gidenlerin basina..
Arkadaşlar duyduğumdan beri reflum azdı görmeniz lazım. Sevgilim bir rahat bir rahat :))
Biz dayanamayız kiii öylesine. Çanakkaleye köye gitti 3 günlüğüne ona dayanamadıkbiz gitmesine yakın sürekli ağlardık o yüzden son güne kadar konuşmamaya karar vermiştik ve konuşmadık ta kiii bavulunu hazırlayana kadar..
Biz dayanamayız kiii öylesine. Çanakkaleye köye gitti 3 günlüğüne ona dayanamadık
İnşallah bebegim ya nasıl geççek koskoca 365 günaskerlik sabretmeyi öğretiyor tatlım merak etme, alışana kadar zorlar
İnşallah bebegim ya nasıl geççek koskoca 365 gün
Ayh çok az kalmış yaa :)) Darısı başıma ins. :)geçiyor geçiyorrr 365le başladık bugün 24 kaldı :)
Ayh çok az kalmış yaa :)) Darısı başıma ins. :)
sikma kendini canim,biliyorum cok zor ilk gunler ama emin ol..Allah sabrını veriyor,alisiyorsun zamanla...uzun dönem misiniz?insallah canım yaa çok çok sıkıntılardayımm