19 Yıl Önce Ölen Baba Vanga'nın Kehanetleri Bir Bir Tutuyor

5079 a kadar bu dünya dayanır mı ki .dünyanın çivisi çıktı be .çocuklar tacize uğruyor kadınlar şiddete kurban ediliyor nefret kötülük almış başını gidiyor yazık yaklaşık 3bin yıl yaşayacak nesile vah .

- 2043 Dünya ekonomisi çok iyi
durumda olacak. Müslümanlar
Avrupa'nın hâkimi olacak.inşallah

2111 korkunçç

şimdi bile çekilmez halde zaten sokaklar insanlar yarı otomatik makine gibiler

Aynen bendeee..
Ergenliğim Erich von daniken, carl sagan kitaplarıyla ve spilberg filmleriyle geçti yeminlen.
Şimdide discovery malum,
Olmadı şöyle bir E.T. kankim felan, ben aradım onlar kaçtı resmen ya
Ben de bulutsu'yu gezerdim reklam yapmak gibi olmasın şimdiki uzay bilgimin temelini oradan almışımdır. Sagan'ı bile ilk orada gördüm Soluk Mavi Nokta ile.
Kim bilir belki keşfedilir gidilemese de biz de görürüz.

:))) Hahaha :))) Bu yoruma çok güldüm gerçekten, nerden aklınıza geliyor ya, çok hoşuma gitti :))

dayanamadım....evet...öyle bir baskı vardı ki....kendilerine gazoz aldıklarında sen de istiyor musn diye sorduklarında..............nasıl bir baskıymış......istediğim halde....yok deniştim....halbuki ne çok istemiştim
öyle bir istiyor musun sorusu vardı ki....isteme der gibiydi..............

şimdi....

şimdi kızım mutfakta kıra döke salata hazırlıyor bize.....hiç karışmıyorum....öyle öyle öğreniyor....

şimdi yanıma geldi..anne ne yazıyorsun diye sordu....fotoyu çekip buraya koymayı bilseydim......

beyaz üstünün kolları koltuk altına kadar domates :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…