- 25 Şubat 2015
- 36
- 7
- 13
- Konu Sahibi Havva memiss
-
ısıracak köpek dişin göstermez demek istiyorum amaYa aileme soylesem babam kapiyi çalar ekimi tutar torununu da kucagina alir bizi götürür ama ben eşinden korkuyorum ya birazcik yapamiycagni bilsen simdi gidrim ama off ya yaparsa
Yavrucum senin resmi nikahın var mı?Hayat çok zor ve ben bu zorluklarla çok erken tanistim. Gücüm yok daha fazla sini yasamaya. Evet bunlara karsi ayakta durup mücadele etmeye gücüm var evladimi büyütmeye onun güçlü bir anne görmesine de gücüm var ama benim bundan başka bir soruna gücüm yok ne ağlamaya ne dayak yemeye ne hakare t duymaya nede başka biseye ben YORULDUM.
Bak canim simdi git demek kolay kimsr bakamaz 43günlük sen gitmiyon diye yapiyor seni böyle tehdit ediyorsa al ses kaydina evde kimse yokken al bebegi git eve gelirse polisi ara ha bide darp raporu al pisman olur ayri ev tutarsa cik git yoksa git calis gencecik kizsinÇok caresizim gençliğinin hatasi ve düşüncesiz kökleriyle bir evlilik yaptim. On yedi yasinda iki yillik evliyim. O toz bembe flört zamanlarından bir kkaresini bile yasamadim evliliğinde. Esim çok başka bi insanmis. Simdi bide 43 günlük bi bebegin bebegim var . Esim bir yillik evliyken askere gitti gelmesine de 38 gün var aldatti dövdü hersey i yapti ve şuan düşman gibiyiz on sekiz günlük bi izne geldi iki gün önce gitti doğum iznine gelmişti bnmle ve bebegmle hic ilgilenmedi hep disari cikti iki kere vurdu bana ve tam 7 kere kovdu ama ben gidemedim çünkü bebegim var asla birakmam üstüne bide kaynanamlarla oturuyorum gergin kavga bana hep laf soyluyo laf vuruyor temizlik yapmiyosun bizde çocuk buyuttuk bu ne boyle kahin pederim saygisiz musaitmi degilmi demeden pat diye idama girip yere uzaniyor saatlerce cikmiyor ve bebeğim agliyo emmek için üstüme örtü atip emziriyorum bilmiyorum bu hayatin yukunu boyle tasiyamiyorum off . ben napicam .
arkadaşım daha önceki konunda eşin için ''evliliğimizin beşinci ayında askere gitti, bitirdi geldi'' yazmışsın ? ?Çok caresizim gençliğinin hatasi ve düşüncesiz kökleriyle bir evlilik yaptim. On yedi yasinda iki yillik evliyim. O toz bembe flört zamanlarından bir kkaresini bile yasamadim evliliğinde. Esim çok başka bi insanmis. Simdi bide 43 günlük bi bebegin bebegim var . Esim bir yillik evliyken askere gitti gelmesine de 38 gün var aldatti dövdü hersey i yapti ve şuan düşman gibiyiz on sekiz günlük bi izne geldi iki gün önce gitti doğum iznine gelmişti bnmle ve bebegmle hic ilgilenmedi hep disari cikti iki kere vurdu bana ve tam 7 kere kovdu ama ben gidemedim çünkü bebegim var asla birakmam üstüne bide kaynanamlarla oturuyorum gergin kavga bana hep laf soyluyo laf vuruyor temizlik yapmiyosun bizde çocuk buyuttuk bu ne boyle kahin pederim saygisiz musaitmi degilmi demeden pat diye idama girip yere uzaniyor saatlerce cikmiyor ve bebeğim agliyo emmek için üstüme örtü atip emziriyorum bilmiyorum bu hayatin yukunu boyle tasiyamiyorum off . ben napicam .
burada memleket ayrımı yapmıyorum ama maalesef ki bırakıp git derim cnki bıraktığını çocuğunu KV bakmaz esinde ya gelir özür diler yada çocuğu sana yollarMalatya puturge
sorular çok doğru ama cevap vermezzzzzYavrucum senin resmi nikahın var mı?
15 yaşında kim kıydı o nikahı?
Anan baban nasıl müsade etti buna?
Hadi tüm bu insanlar görmezden geldi,17 yaşında doğum yaparken hastanede doktor,hemşire senin yaşını bilmiyormuydu?
Neden kimse polis çağırmadı?
Neden cevap vermyim allah rizasi icinnsorular çok doğru ama cevap vermezzzzz
bende aynen buna takıldım..arkadaşım daha önceki konunda eşin için ''evliliğimizin beşinci ayında askere gitti, bitirdi geldi'' yazmışsın ? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?