19 yasinda bu kadar dert :'( allahim yardim et ne olur

Hayat çok zor ve ben bu zorluklarla çok erken tanistim. Gücüm yok daha fazla sini yasamaya. Evet bunlara karsi ayakta durup mücadele etmeye gücüm var evladimi büyütmeye onun güçlü bir anne görmesine de gücüm var ama benim bundan başka bir soruna gücüm yok ne ağlamaya ne dayak yemeye ne hakare t duymaya nede başka biseye ben YORULDUM.

Allah yardımcın olsun canım.

Çoğu arkadaşın dediği gibi askerden gelmesini bekleme, düzelir diye hiç bekleme. sen bütün planlarını boşanma üzerine yap. ailen destekçinmiş bu çok güzel. bebeğini zaten sana verecek mahkeme. ama yapabiliyorsan bir avukata danış, şu anda evi terk etmen aleyhine olmasın diye. sen danışamıyorsan, babana sor, kardeşine sor senin yerine araştırsınlar.

Benden 9 yaş küçüksün o nedenle kardeşim diyeceğim müsaadenle. Öncelikle, çocuğu sana göstermem, zarar veririm hayt huyt laflarına inanma. Ergenlikle çok yanlış haraketler etmiş, kararlar vermişsin yeterince. Şimdi olgunlaşma zamanı....

Ya kendini çeker, çıkartsın çocuğunla beraber ya da ömür boyunca şiddetin dozu arttıkça daha çok çile çekersin. Gencecikken kurtar kendini. Yapma bu kötülüğü kendine ve çocuğuna. Ayrıca ailene de diyecek laf bulamıyorum. Hadi sen cahildin, ailen neyin kafasını yaşayıp çok affedersiniz memeleri bile olgunlaşmamış 15 yaşındaki kızı evlendirmişler. Evden bir boğaz eksiliyor diye mi seviniyor bu aileler ben anlamıyorum.

28 yaşında bekarım. Kocasız ölünmüyor merak etme. Şimdi radikal kararlar alma zamanı... Kendine yardım edebilecek tek kişi sensin.

Arkanda dağ gibi baban ailen var hiç korkma o herifin boş tehditlerinden al bebeğini kurtar kendini çok küçüksün daha hayatını bu cehennemde geçirme

Ya aileme soylesem babam kapiyi çalar ekimi tutar torununu da kucagina alir bizi götürür ama ben eşinden korkuyorum ya birazcik yapamiycagni bilsen simdi gidrim ama off ya yaparsa
ısıracak köpek dişin göstermez demek istiyorum ama
ne olaylar da görüp biliyoruz canım Allah' a sığın
çocuğu b.k alır 7 yaşa kadar sende sonra da almaz merak etme
ailen arkandaymış ne güzel.. Allah yardımcın olsun..

böyle kendine acımayı bırak lütfen. 19 yaş nedir ya? en güzel yaşların bunlar senin. o minik bebeğin sürekli itilip kakılan, dövülen, sövülen bir anne mi görsün etrafında? saygısız, vicdansız insanlarla dolu huzursuz bir evde mi büyüsün? hiç bir bok yapamaz. daha minicik bebeği babaya vermezler. korkutuyor seni. madem ailen arkanda al bebeğini, git yanlarına, aç davanı. sakın yanlarına gidip te iki gün sonra geri dönme o zaman sen hayat boyu bu şekilde yaşamayı kabullenmiş olursun.
ailenin yanında huzurla büyüt çocuğunu, sen toparlanıp bebişin de azıcık büyüyünce tekrar oku, çalış. kendin için ve bebeğin için bir şeyler yap. kimsenin eline bakma. çalış, kazan. yavrunla kendine yeni bir hayat kur.

Yavrucum senin resmi nikahın var mı?
15 yaşında kim kıydı o nikahı?
Anan baban nasıl müsade etti buna?
Hadi tüm bu insanlar görmezden geldi,17 yaşında doğum yaparken hastanede doktor,hemşire senin yaşını bilmiyormuydu?
Neden kimse polis çağırmadı?

Bak canim simdi git demek kolay kimsr bakamaz 43günlük sen gitmiyon diye yapiyor seni böyle tehdit ediyorsa al ses kaydina evde kimse yokken al bebegi git eve gelirse polisi ara ha bide darp raporu al pisman olur ayri ev tutarsa cik git yoksa git calis gencecik kizsin

ailene anlat eşin seni çocugunla korkutuyor kal diye. küçüğüm sen küçükken anne olmuşsun daha sen büyüyeceksn ya allah yardımcın olsun. hemde kayınvalidelerle oturmak ne büyük bir dert! ailen sana sahip çıkar kimsede senden çocugunu alamaz hak olarak çocuk sende kalır zaten. ailene biran önce anlat bence erteleme

Eşin çocuğunu kesinlikle alamaz almasına ama sana zarar verebilir mi onu bilmiyorum. Isıracak k... dişini göstermez diyeceğim ama son dönemde o kadar çok kötü haberler okuyoruz ki? Boşanmaktan başka çözümün elbette yok, çocuğunu alıp eşin yokken gitmelisin eşinin gelmesini beklersen çok daha sorunlu gürültülü bir gidiş olabilir. Boşanma davası açtığında da yapacak diğer ilk iş koruma talep etmek olmalı. Yaşın çok küçük ve seni çok kolay sindirebileceğini iyi anlamış eşin ki bu kadar haddini aşabilmiş.

arkadaşım daha önceki konunda eşin için ''evliliğimizin beşinci ayında askere gitti, bitirdi geldi'' yazmışsın ? ?

bakınız konu burda :

git demek kolaymi lan ne degisti
Konusu 'Bir derdim var : (' forumundadır ve Havva memiss tarafından 16 Mart 2015 başlatılmıştır.

Esimle bir bucuk yildir evliyiz iki yillikta bi sevgililik donemimiz oldu. Aramiz fazla fazla iyiydi. Ben biraz daha serttim bu iliskide ne dersem o oluyodu esimle evliligimizin besinci ayinda esim askere gitti ve bitirdi geldi eskiden ufacik bi tartisma sonunda ayrilik soz konusu olunca yalvarirdi ben sensiz yapamam gidemezsin gidersen birakmam oldururum falan. Simdi bir aylik bi bebegimizde var ve en ufak biseyde sen bilirsin gitmek istiyosan git cocugu vermem diyo ve bunu herseferinde soyluyomerak ettigim nyin degistigi. Ben ondokuz yasindayim esim yirmi uc . Bilmiyorum aramizda iyi degil ve kafam cok karisik en ufak biseyde kolumu bukuyo agzima vuruyo el kol yapiyo bilmiyorum

Canım herkes farklı bir şey yazmış. Ben fikrimi söyleyeyim ben 19 yaşındayım. Sevgilim var bende evlenmek istiyordum senin gibi. Ama burada gördüklerimden sonra vazgeçtim... İnsanlar öyle şeyler yaşıyor ki sen neyine güveniyorsun Dilruba diyorum kendime... Seni hiç uyaran olmamış belli ki. Pişmansın ama zaman geri gelmiyor. Yaşıtın olarak seni çok iyi anlıyorum.. Bence ailen arkandaysa o evde 1 saniye daha durma... Sana yaşattıklarını bebeğine yaşatmalarına müsaade etme, zaman verme.. Bebeğini senden kimse alamaz hangi devirde yaşıyoruz? Güçlü ol canım benim. Kendine güven. Allah yardımcın olsun.

Bence çocuğunu da al git hakim sana verir zaten çocuğu kimse kimsenin kölesi değil sende onların hakaretler ini çekmek zorunda değilsin

sorular çok doğru ama cevap vermezzzzz

Ben 15 yasinda tanistim 17 yasinda babamin imzasıyla evlendim çocuğumu 19 yasinda dogurdum . ama evlenmeden önce çok farkliydi ve çocukluk iste gorememisim çok başka bi insan oldu off Rabbim yardim et

Evet bende okudum ama o zaman yanimdaydi yani içindeydi o pskolojiyle ne yazdgmi bilmiyorum hatta düzeltmek için o gidince sakin kafayla tekrar yazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…