• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 yasinda bu kadar dert :'( allahim yardim et ne olur

şikayette bulun ve vucudunda izler varsa gidip darp raporu al güzelim geçmez böle hayat tehditlrede boyun eğme alamaz çocuğu senden

Bu nasıl bir laftır yahu bebeğim annesini dayak yiyerek büyüyecek neden kabulleniyorsun 19 yaşında pırıl pırıl genç bir kadınsın lütfen şu durumunuzu bir üstünüzden atıp kendinize gelin bu şekilde düşünür ve hareket ederseniz üzülen yine siz olursunuz çalışın işe girin kendinize bakın aileniz ile konuşun gerekirse boşanın çocuğunuz mutsuz bir ortamda büyürken ona iyilik yapmamış olursunuz aksine mutsuz psikolojisi bozulmuş bir çocuk olarak yetiştirmiş olursunuz kimsenin altında ezilmeyin lütfen kendinize güvenin ve bence boşanın :KK14: bu arada demeden edemeyeceğim kusura bakmayın ama neden bu acele 17 yaşında neyin evlenmesi senin yaşında (19) kızlar okuyor hayatını yaşıyor !!

Bilmiyorum darp raporu şuan alamam sin zamanlarda koluna vuruyordu tokat atiyodu öyle iz olacak şekilde iki kere dövdü oda baya oldu ben en iyisi ailemle konusayim cnku biktim artik kendimi 40 yasinda hissediyorum gulemiyirum biktim herşeyden köse bucak agliyorum bide kiyamam bebeğine hic dayanamiyorum

Bilmiyorum darp raporu şuan alamam sin zamanlarda koluna vuruyordu tokat atiyodu öyle iz olacak şekilde iki kere dövdü oda baya oldu ben en iyisi ailemle konusayim cnku biktim artik kendimi 40 yasinda hissediyorum gulemiyirum biktim herşeyden köse bucak agliyorum bide kiyamam bebeğine hic dayanamiyorum
sen git ailenin yanına sütün falanda kesilir üzüntüden bebişini hazır gıdalarla beslemek zorunda kalma merak etme bebeğini alamazlar senden

Daha hayatının baharındasın katlanmak zorunda değilsin okumak için iş bulup kendi ayaklarının üstünde durabilmek için geç değil
Ailen arkandaysa Yaptığın bu Hatayı düzeltebilirsin rahatlıkla
Çocuğunda karşısında güçlü bir anne görür

Açik aramiyorum ama diğer konunda eşinin askerliğinin bittiğini yazmişsin.
Burda gelmesine 28 gün var demişsin.
Eşin askerden gelmeden ayril o evden

19 yasindasin genceciksin. O bebeğin sana , gülen yüzüne, mutluluğa huzura ihtiyaci var...

Kendine bu işkenceyi reva görme. Ailene sigin sukret bak arkandalar yoksa nereye kadar cekeceksin bu eziyeti 19 yasindasin 40 yasinda hala o evde eziyet mi görmek istersin?

Yavrunu da kendini de kurtar. Hadi seni gecsek o küçük bebeğe yazik. Yakma çocuğun gelecegini

Konuyu uzatmamak için yazmisimdir insanin sonunda tezkere aliyor ya benim derdim napmam gerektiğio askerdeykenmi ggitsem o yok şuan alip gitsem ailesi o sorunu sahada buyutucekler ama gelince karsima alip bosanalim desem kabul etmezse oylemi gitsemoff allahim yardim et

Konuyu uzatmamak için yazmisimdir insanin sonunda tezkere aliyor ya benim derdim napmam gerektiğio askerdeykenmi ggitsem o yok şuan alip gitsem ailesi o sorunu sahada buyutucekler ama gelince karsima alip bosanalim desem kabul etmezse oylemi gitsemoff allahim yardim et
gelmeden git ailenin evine ve davayı da aç

Back
X