• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 yasinda bu kadar dert :'( allahim yardim et ne olur

Diger actigin konuyu okumustum cok kucuksun ve seni sahipsiz bulmuslar aileni artik sorununa mudahil et cunku bu insanlarin karsisina ne yapiyorsunuz diyen kimse cikmamis sende sineye cekmissin hep aileni cagir oturup konusun olmazsa arkana bakmadan bebegini al git kimse senden kiymetli degil birde kp senin yatak odanda nasil yatabiliyo onu mantigim almadi hala

yazık etme kendinede bebeğinede. henüz çok gençsin . yeniden başlayabilirsin bebeğinle herşeye.ailemde yanımda diyosun. şimdi cesur olmazsan bilki ölene kadar bebeğinede kendinede berbat bi hayat yaşatıcaksın. en azından çocuğunu düşün ailenin yanına git

Ya bakar ailem arkamda ama Esim devamlı gidersen çocuğu vermem. Dava acil kazanirsan oldurum seni mahfrderim hayatini gideceksen çocuğu birakip git diyo ben bu yüzdencaresizim
"İlk defa argo kullanacağım"

N.h vermez çocuğu sana. El kadar Bebe tartışmasız sana verilecek. Ister kapıda havlasın ister pislik çıkartsın. O 'ayı' olabilir ama burası dağbaşı değil. Emin ol sana blöf yapıyor.
Sor bakayım kim bakacakmış peki bebeğe??

Düşüncesiz kayınpeder mi?

Aman kaba etlerimi kaldırırım da bikaç gr erir korkusuyla lohusa gelinden temizlik bekleyen kayınvalide mi??

Yoksa çok muhterem!!! Baba mı ??

Emin ol eşin de bebeğe senden başka kimsenin bakamayacağının farkında sadece blöf yapıyor korkma pabuç bırakma !!!

canim benim sen naptin ? askere gitmemis bi adamla neden evlendin ailen nasil izin verdi ? madem evlendin neden çocuk yaptin ? yazik degilmi sana daha 19 yasindasin benden bi yas kucuksun. nasil yaparsın boyle bi hata nolcak simdi ?

aç hemen davayi neyi bekliyosun gözünü korkutuyo senin daha kucuksun bisi bilmezsin diye. adam seni aldatmis dovmus hakim el kadar cocugu sorumsuz pislik bi adamami vericek ac davayi kurtul o hayattan bebeğin ile yeni bi hayata basla madem ailen arkanda cekinme korkma hic bisiden

Çok caresizim gençliğinin hatasi ve düşüncesiz kökleriyle bir evlilik yaptim. On yedi yasinda iki yillik evliyim. O toz bembe flört zamanlarından bir kkaresini bile yasamadim evliliğinde. Esim çok başka bi insanmis. Simdi bide 43 günlük bi bebegin bebegim var . Esim bir yillik evliyken askere gitti gelmesine de 38 gün var aldatti dövdü hersey i yapti ve şuan düşman gibiyiz on sekiz günlük bi izne geldi iki gün önce gitti doğum iznine gelmişti bnmle ve bebegmle hic ilgilenmedi hep disari cikti iki kere vurdu bana ve tam 7 kere kovdu ama ben gidemedim çünkü bebegim var asla birakmam üstüne bide kaynanamlarla oturuyorum gergin kavga bana hep laf soyluyo laf vuruyor temizlik yapmiyosun bizde çocuk buyuttuk bu ne boyle kahin pederim saygisiz musaitmi degilmi demeden pat diye idama girip yere uzaniyor saatlerce cikmiyor ve bebeğim agliyo emmek için üstüme örtü atip emziriyorum bilmiyorum bu hayatin yukunu boyle tasiyamiyorum off . ben napicam .
Çok caresizim gençliğinin hatasi ve düşüncesiz kökleriyle bir evlilik yaptim. On yedi yasinda iki yillik evliyim. O toz bembe flört zamanlarından bir kkaresini bile yasamadim evliliğinde. Esim çok başka bi insanmis. Simdi bide 43 günlük bi bebegin bebegim var . Esim bir yillik evliyken askere gitti gelmesine de 38 gün var aldatti dövdü hersey i yapti ve şuan düşman gibiyiz on sekiz günlük bi izne geldi iki gün önce gitti doğum iznine gelmişti bnmle ve bebegmle hic ilgilenmedi hep disari cikti iki kere vurdu bana ve tam 7 kere kovdu ama ben gidemedim çünkü bebegim var asla birakmam üstüne bide kaynanamlarla oturuyorum gergin kavga bana hep laf soyluyo laf vuruyor temizlik yapmiyosun bizde çocuk buyuttuk bu ne boyle kahin pederim saygisiz musaitmi degilmi demeden pat diye idama girip yere uzaniyor saatlerce cikmiyor ve bebeğim agliyo emmek için üstüme örtü atip emziriyorum bilmiyorum bu hayatin yukunu boyle tasiyamiyorum off . ben napicam .

bir anneye çocuğunu bırakıp git denmez ama bırakıp gidersen de emin ol en geç bir hafta veriyorum esin gelip özür diler o insanlar bakmaz çocuğa esin seni korkutiyo ... ki karakola gidip şikayetçi ol evin önüne ekip veriyorlar annenlerde kalırsınız bak buda bir ihtimal... birde memleket neresi eşinin

Eşinin bu söylediklerini ispat et mahkemede , uzaklaştırma alsın çocuğunu da göremesin. İstanbul'da bir sürü kadın sığınma evi var ya. Orada kal bir süre. Savcılığa git koruma talebinde bulun. Ailenin kendi evimi taşıyamaz mı evini başka yere? Ya ne diyeceğimi bilemiyorum, ortalık manyak dolu her gün kadın cinayetleri oluyor.

Böyle adamlara baba olma zevkini tattırmasak keşke bu hayatta. Gerçekten bu yaşta bu kadar sorun Allah yardımcın olsun. Ama çok gençsin ve kimseye bağımlı olmak zorunda değilsin hele ki ailen arkandaysa.

Okudum baştan sona yazılanları. Hayretler içinde kaldım.
Kız zaten ne hallere düşmüş, nasıl bir psikolojide Allah bilir, birileri gelmiş ''niye onu öyle yaptın, şöyle yapsaydın'' filan demiş. Kardeşim geçti gitti, şimdi bunu sormanın soruşturmanın ne anlamı var? Kız zaten hatasını anlamış. İnsan hayret ediyor ya.

Havva memiss Havva memiss bak ailen sana sahip çıkacaktır, o adam da çocuğunu elinden alamaz merak etme. Zaten bakmayacak etmeyecek, belli. Kaynanan da bir tarafını yerinden kaldırıp temizlik bile yapamayan pinti bir insanmış, senin bebeğine mi bakacak. Mecburen çocuğu sende bırakırlar. Bunları şimdi düşünme, o askerden gelmeden kalk ailene sığın. Onlar sana da çocuğuna da bakarlar üzülme. Anne baba her zaman başkadır. Boşuna zaman kaybetme, bu adam düzelir gibi durmuyor, ki kaynanayla kayınpederle yaşıyormuşsunuz zaten, adamın bu ortamda düzeleceği varsa bile düzelmesine izin vermezler. Ailene sığın kendini de bebeğini de kurtar o hayattan. Sana tek tavsiyem bu. Hem onların yanına gittiğinde de tüm bu dertlerle yalnız başına boğuşmayacaksın. Annen baban sana destek olacaklardır.

çocuğu alırım vermem demek eşine mi kalmış.o kim oluyor ya.şe...fsiz...!hakim karar verir buna.eşin değil.sakın korkma.hiç bi hakimde anneden ayırmaz kücücük bebeği.ailenden yardım iste canım kurtar kendini.yoksa böyle ömür geçmez

Eşinin bebeği gerçekten alacağına inaniyor musun ?seni korkutuyor almaz alacak kadar sorumluluk sahibi olsa keşke.Bırakıp gitsen ertesi gün kapına getirir bebeğini
Seni korkutuyor.
Bir arkadaşımın kocası tehdit etti çocuğu kaçırmakla ,arkadaş bıraktı çocuğu gitti annesine.İki akşam sonra annem yaşlı diye çocuğu arkadaşa bıraktı.

Kac git arkanada bakma
Oyle tehdit edenler cocuklarini bile arayıp sormayan sorumsuz babalar oluyolar merak etme.
Havlayan köpek ısırmaz.

Bence de adam seni sindirmiş korkutmuş. Hic zaman kaybetme babani cagir gelsin alsin sizi. Esin de zorluk cikarirsa yasal yollardan mucadele edeceksin mecbur. Ne yapalim işte her seyin bedeli var. Hata yapa yapa ogreniyoruz bazen dogrulari...

bir anneye çocuğunu bırakıp git denmez ama bırakıp gidersen de emin ol en geç bir hafta veriyorum esin gelip özür diler o insanlar bakmaz çocuğa esin seni korkutiyo ... ki karakola gidip şikayetçi ol evin önüne ekip veriyorlar annenlerde kalırsınız bak buda bir ihtimal... birde memleket neresi eşinin
Malatya puturge

Canım ben öncelikle bir avukata danış derim. Evi terk edip giden taraf haksız konuma düşebiliyor. Üstelik de eşin evde dahi değil. Hakimin kafası karışabilir.

Bir avukata danış ve evden ayrlabilirsin derse dakika durma orada. Daha genceciksin, çok güzel yıllar var önünde. Hayatı kendine de bebeğine de zehir etme.

Back
X