- 14 Mart 2023
- 9
- -13
- Konu Sahibi perili_kosk
Arkadaşlar belki bir çoğunuz bana denk gelmiştir. Ben 19 yaşında üniversite’de akciğer kanserine yakalanan kızım. Tümörüm 5cmdi. Ameliyat oldum ve akciğerim alındı. Bugün kanımda kanser hücresi gördüler. İnternetten biraz araştırdım sonra doktorumu aradım ve vücudum da başka bir kanserin daha olduğunu gördüler. Timus kanseri
Bir aydır böğrüm ağrıyordu bu iman tahtası dedikleri yer . Ameliyattandır geçer dedim ama meğerse iman tahtasının altında 5 cm daha tümör varmış. Şimdi onuda alırlarsa bağışıklık sistemimi almakla aynıymış. Acaba çocuğum olmaz mı ya ? Aranızdan hiç timusunu aldıran oldu mu ? Duydunuz mu ? Yada kanserden dolayı çocuğu olan ? Ona göre Amelyat derlerse reddedicem
Bir aydır böğrüm ağrıyordu bu iman tahtası dedikleri yer . Ameliyattandır geçer dedim ama meğerse iman tahtasının altında 5 cm daha tümör varmış. Şimdi onuda alırlarsa bağışıklık sistemimi almakla aynıymış. Acaba çocuğum olmaz mı ya ? Aranızdan hiç timusunu aldıran oldu mu ? Duydunuz mu ? Yada kanserden dolayı çocuğu olan ? Ona göre Amelyat derlerse reddedicem