• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 yaş evlenmek için çokmu erken

lilypellaa

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
42
4
13
Ankara
Arkadaslar sizce 19 yaş evlenmek için çokmu erken? Üniversiteye gidiyorum. Sevgilimin durumu iyi kendi işi var. Benden büyük olduğu için olgunda.

Canim 25 yasindayim ve aileme göre daha erken :)) neyseki 8 aydir nisanliyiz ve dugune 4 ay kaldi çok sukur. Evlenmek icin biraz daha bekleyebilirsin bence en azindan 22 23 yasina kadar beklemelisin. Benim nisanlimla aramda 6 yas var erkegin olgun olmasi her zaman avantajdir kisilik olarak herkes farklilik gosterir belki sen 19 yasindayken olgun ve kisiligin oturmustur bi başkasının daha bi kac senesi vardır buna karar verecek kisi sensin. Ailen ne der bu yasta evlenmene onlar nasil bakiyorlar bu konuya. Belki bi söz nisan yaparsınız bi iki sene nisanli kalip sonra düğün olabilir hem okulunda biter. Ben 4. Sinif bitip mezun oldum ikinci daldan 3 dersim vardi nisanlanmaya ancak o zaman ikna edebildim ailemi. Bol sanslar..

Back