tabiki cenebazcim korunacakkk ve ciddi dusundugu anda cinselligi yasayacak hatta yuzeysel yasayacak... ben lise yillarimda izmirin en unlu psikologlarinin birisinin yaninda calismistim sekreter olarak fikrimi almak istemisti birgun ..ben okadar kotu seyler anlatmisim ki guldu bana kahkahalarla sana bisey soyleyeyimmi dedi buraya gelen bayanlarin yuzde 60i cinsellik yasamamis yuzeysel olarak bile erkege dokunmamis evli bayanlar ve cinsel doyumlari olmadigi icin aile ici huzursuzluk yasayip aile terapisine gelip aglayan kadinlar dedi ..ve bir tanesinin esi mazosist cikmis ve buna katlaniyor dedi. illaki taniman lazim dokunman lazim ama ciddi dusunuyor isen demisti ve nekadar hakli oldugunu evlendikten sonra anladim (cok sukur esimde boyle bisey yok fakat kendimi kirlenmis hissediyordum ve yillar sonra o psikologa gidip terapi aldim guldu bana sende o kervandasin simdi demisti ve bu bana kapak oldu) konu sahibine son uyari evlilik asamasina gelmeden kimseyle birlikte olmamani tavsiye edip evlenme onceside mutlaka yasamani belirtiyorum yuzeysel olsa bile
degilsin canim hamile falan buarada hayat dersi verenler kendi gencliklerine baksinlar hic mi cinsellik yasamadilar evlilik oncesi hicmi opusup koklasmadilar adaaam sizdelmaz: yasamadim diyenler kendini oksamistir zannimca hangisi etik?? genclik bu ya durmazki yerinde sonra vay ben niye vajinusmus oldum diye topic acarlar .guzelim yasicaksan buna degen biriyle yasa hayat senin hata yapma yanliz..
bunu anlamadım
sadistlikle kariştirdiniz sanırım
bunları diyen psikolog kim?
söyleyin de ona bi psikolojik destek sağlıyayım zemuszemus
ciddi düşündüğün biriyle yaşa
sen de o kervandasın
varoşların prensi miydi bu zat? CADIARZU
böyle sığ ifadeler kullanmaz hiç bir psikolog
ayrıca evlilik aşamasına gelip de ayrılan nice çiftler var
onca zaman beklemişler az daha beklesinler, ölmezler ya
ne güzel akıl veriyosunuz maşallah :umursamaz:
nişanlıyım, evlenmeden bana birliktelik teklif edicek adam anında yer tekmeyi zemuszemus
tabiki cenebazcim korunacakkk ve ciddi dusundugu anda cinselligi yasayacak hatta yuzeysel yasayacak... ben lise yillarimda izmirin en unlu psikologlarinin birisinin yaninda calismistim sekreter olarak fikrimi almak istemisti birgun ..ben okadar kotu seyler anlatmisim ki guldu bana kahkahalarla sana bisey soyleyeyimmi dedi buraya gelen bayanlarin yuzde 60i cinsellik yasamamis yuzeysel olarak bile erkege dokunmamis evli bayanlar ve cinsel doyumlari olmadigi icin aile ici huzursuzluk yasayip aile terapisine gelip aglayan kadinlar dedi ..ve bir tanesinin esi mazosist cikmis ve buna katlaniyor dedi. illaki taniman lazim dokunman lazim ama ciddi dusunuyor isen demisti ve nekadar hakli oldugunu evlendikten sonra anladim (cok sukur esimde boyle bisey yok fakat kendimi kirlenmis hissediyordum ve yillar sonra o psikologa gidip terapi aldim guldu bana sende o kervandasin simdi demisti ve bu bana kapak oldu) konu sahibine son uyari evlilik asamasina gelmeden kimseyle birlikte olmamani tavsiye edip evlenme onceside mutlaka yasamani belirtiyorum yuzeysel olsa bile
bunu anlamadım
sadistlikle kariştirdiniz sanırım
bunları diyen psikolog kim?
söyleyin de ona bi psikolojik destek sağlıyayım zemuszemus
ciddi düşündüğün biriyle yaşa
sen de o kervandasın
varoşların prensi miydi bu zat? CADIARZU
böyle sığ ifadeler kullanmaz hiç bir psikolog
ayrıca evlilik aşamasına gelip de ayrılan nice çiftler var
onca zaman beklemişler az daha beklesinler, ölmezler ya
ne güzel akıl veriyosunuz maşallah :umursamaz:
nişanlıyım, evlenmeden bana birliktelik teklif edicek adam anında yer tekmeyi zemuszemus
yine ahlak bekçileri kol geziyortartışma çıkmış bile kaydirigubbakcemile3
ama yok erkek çocuklarını aslan oğlum benim "erkek" oğlum benim diye gazla yetiştrip kız çocuğunu oraya bakma bacaklarını kapayarak otur bilmemne diye yetiştirirseniz olacağı budur. erkek çocuğu daha bıyıkları yeni terlerken kız arkadaşlarına abazan abazan bakar soluğu keranede alır ya da gencecik cahil tazenin başını yakar.
öncelik cinsiyet ayrımcılığına son ve eğitime ağırlık verilmeli sengözlerimebaksanab
yine ahlak bekçileri kol geziyortartışma çıkmış bile kaydirigubbakcemile3
ama yok erkek çocuklarını aslan oğlum benim "erkek" oğlum benim diye gazla yetiştrip kız çocuğunu oraya bakma bacaklarını kapayarak otur bilmemne diye yetiştirirseniz olacağı budur. erkek çocuğu daha bıyıkları yeni terlerken kız arkadaşlarına abazan abazan bakar soluğu keranede alır ya da gencecik cahil tazenin başını yakar.
öncelik cinsiyet ayrımcılığına son ve eğitime ağırlık verilmeli sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?