• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 mm oldu yumurtam yubbiiii

Karagxoxzlxux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
241
0
96
39
İstanbul
[/COLOR] [/FONT] kızlar merhabalar bugün çok mutluyum aylardan beri klomenle büyütemediğimiz yumurtaları bu ay ilacın dozajını yükseltmemizle 19 mm oldu ALLAHIMA HAMD OLSUN !! çatlatma iğnemide oldum buay inşallah bebişkoma kavuşacağım dua edin kızlar ben buay çok umutluyum:dance:

Bende her ay yumurta elde ediliyordu canım bazen 3 tane birden çatlama iğnesi olmama rağmen bende işe yaramadı umarım sen muradına erersin.

slm arkadaşlar,bende yumurta takibi tedavisi görüyorum ama henüz yumurtalarım istenilen boyuta gelmedi.bgn kontrole gittim bir çok yumurta varmış bunu aza indircez dedi ve iğnmin dozunu düşürdü.bakalım hayırlısı.benimle aynı durumda olan varmı?

slm arkadaşlar,bende yumurta takibi tedavisi görüyorum ama henüz yumurtalarım istenilen boyuta gelmedi.bgn kontrole gittim bir çok yumurta varmış bunu aza indircez dedi ve iğnmin dozunu düşürdü.bakalım hayırlısı.benimle aynı durumda olan varmı?

evet aynı durumdayız benimde ignemin dozunu düsürdü pzrtsi tekrar gitcem b en gonal f kullanıom ama benim yumurtalıklar igneyle büyüdü ve simdi dozu azaltıp cok fazla buyuyen yumurtaları aza indircekler riskli olabiliomus ya:tomato::tomato::tomato:

merhaba canım benım bu ay yumurtamın birisi 17 ml olmustu biriside 23 milim olmustu aşılama oldum ama malesef işe yaramadı yumurtalar çok iyi gelisiyor anlamıyor neden döllenme olmuyor gecen yıl kendiliginden hamıle kalmsıtım dr. falanda gitmedenherkesin istekleri gerçek olur umarım...

Back