Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım öncelikle tebrik ederim .herhangi bir sarkma çökme problemi yaşadınmı yüzünde nasıl bir zayıflama var ben yüzüm biraz zayıfalsın istiyorum ancak çökmesindende korkuyorum .günde ne kadar su içtin birde canım
canım öncelikle tebrik ederim .herhangi bir sarkma çökme problemi yaşadınmı yüzünde nasıl bir zayıflama var ben yüzüm biraz zayıfalsın istiyorum ancak çökmesindende korkuyorum .günde ne kadar su içtin birde canım
sarkma olarak gögüslerim sarktı :/ çatlaklarım var fazlasıyla ama yüzümde herhangibi bir problemim yok gayet güzel görünüyor yüzüm ve gayette belli oluyor yüzden :) günde 2-3 litre içtim elimden suyu düşünmedim sürekli wc de yaşıyorum resmen sen düşün
canım bende çok takdir ettim seni inşallah bende veriririm peki sonradan geri almamak için bişeyler yaptın mı ? okuduğum kadarıyla yediklerine dikkat etmişsin ilk başlarda hani başka tavsiyelerin var mı ?
bende 16 yaşımda 70 kiloydum şimdi 21 yasındayım 55 kiloyum keşke fortograflarım olsa de bende koysam insanlara örenek olsam ama kilolu oldugum zaman ki 1 tane bile fotograf bırakmadım hepsini yırttım attım... ah ah az çekmedim az ağlamadım üstüme kıyafet bulamıyordum resmen şimdi de koruyorum çok yediğim zamanlar vicdan azabı duyuyorum yine o eski günlerime döncem diye... inşAllah bütün kilolu insanlar zayıflar etrafımda görüyorum gencecik kilolu kızlar için acıyo onların yerine üzülüyorum... şimdi arkadaşım var 95 kilo ( kendini kandırıyo ben kilomdan memnunum diyo ama zayıflaması lazım onu ikna etmeye çalışıyorum ama zayıfla diye üstüne gidince hemen ağlıyo çok üzülüyorum...