• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 kilo gitti kaldı son 9 :) / fotoğraflı /

konun çok güzel olmuş. gerçekten çok güzel motive ediyorsun.
son fotoların da muhteşem...
ben de eski kiloma dönmek 36 beden olmak istiyorum.

harikasın!!!Hayran kaldım azmine.Bende şuan senin başlarda düşündüğün gibi düşünüyorum.Hatta eski arkadaşlarımla görüşmek dahi istemiyorum ben.Aaa sana ne olmuş böyle bakışları ya da söylemleriyle karşı karşıya gelmemek için.Bu zamana kadar sürekli diyet yapıp bıraktım en çok kilo alma sebebimde bu.Ama şimdi gerçekten vermek istiyorum artık .KUrtulmak istiyorum bu halimden.Leslie ile yürüdüm demişşin .Ben onu duymuştum yürüyüş gibi oluyor mu gerçekten? Etkili mi?Bir de günde ne kadar yapıyordun :)

konun çok güzel olmuş. gerçekten çok güzel motive ediyorsun.
son fotoların da muhteşem...
ben de eski kiloma dönmek 36 beden olmak istiyorum.
sağol canım bende 36 beden olmak istiyorum ya :23: inş. ikimizde oluruz:)
10 numarasın, süpersin, fıstık olmuşsun👏 tebrik ederim azmini darısı başıma diyorum😜
sağol canım :16: darısı senin ve tüm isteyenlerin başına :16:
harikasın!!!Hayran kaldım azmine.Bende şuan senin başlarda düşündüğün gibi düşünüyorum.Hatta eski arkadaşlarımla görüşmek dahi istemiyorum ben.Aaa sana ne olmuş böyle bakışları ya da söylemleriyle karşı karşıya gelmemek için.Bu zamana kadar sürekli diyet yapıp bıraktım en çok kilo alma sebebimde bu.Ama şimdi gerçekten vermek istiyorum artık .KUrtulmak istiyorum bu halimden.Leslie ile yürüdüm demişşin .Ben onu duymuştum yürüyüş gibi oluyor mu gerçekten? Etkili mi?Bir de günde ne kadar yapıyordun :)
sağol canım bende eski arkadaşlarımla görüşmek istemiyordum insanın psikolojisi bile bozuluyor ne derler ne düşünürler diye hele eski sevgililer hiç çıkmasın karşımıza :1: salağin biriyle kilom yüzünden ayrılmıştım o bunu söylemesede oyüzdendi :ssz: inş. verirsin şu ağırlıklarıda hafif hafif dolaşırsın :27: lessie sansone diye yaz youtube orta çıkyor 3 mili çok iyi o 45 dk sürüyor gerçekten çok işe yarıyor sporu bitirdiğinde kolunu kaldıracak halin olmuyor :1:

sağol canım bende 36 beden olmak istiyorum ya :23: inş. ikimizde oluruz:)

sağol canım :16: darısı senin ve tüm isteyenlerin başına :16:

sağol canım bende eski arkadaşlarımla görüşmek istemiyordum insanın psikolojisi bile bozuluyor ne derler ne düşünürler diye hele eski sevgililer hiç çıkmasın karşımıza :1: salağin biriyle kilom yüzünden ayrılmıştım o bunu söylemesede oyüzdendi :ssz: inş. verirsin şu ağırlıklarıda hafif hafif dolaşırsın :27: lessie sansone diye yaz youtube orta çıkyor 3 mili çok iyi o 45 dk sürüyor gerçekten çok işe yarıyor sporu bitirdiğinde kolunu kaldıracak halin olmuyor :1:

ahaha o çocuk seni şimdi görsün bi de :D Çok saol canım inşallah bende kurtulacağım bu ağırlıklardan:) lessie ne sıklıkta yapıyordun canım

benim için hayaldi. belki burdaki bir çok insan için hayal gibi hedefine ulaşmak. ulaşmayı bırakın yaklaşmak bile. ben yaptım bilerek ve isteyerek başardım. bundan tam 4-5 ay önce ben 83 kiloydum. inanılır gibi değil üzerimde 19 kilo bir yük taşıyormuşum. ben nasıl mı bu hale geldim hepimiz biliyoruz bunları anlatmaya gerek yok önemli olan nasıl karar verdim ve nasıl uyguladığım kısmıydı. kendimden ve hayattan o kadar sıkılmıştım ki hele insanların bakışlarından laflarından ben bu değilim biliyordum ama olmuyordu işte. kıyafetlerim bile üstüme tam olmuyor ne giysem sıkmaya başlamıştı. pantolonla oturmak bile zordu. o kadar çok çabalıyordumki çabaladıkça batıyordum saki bir gün karar verdim dedim bu böyle olmaz gidecek bu kilolar önce evde yediklerime dikkat ettim baktım veriyorum dedim bu işi daha sağlıklı ve disiplinli hale getireyim. bir gün hastaneden randevu aldım ilk önce dahiliyeye gittim test sonuçlarım normal çıktı. herşeyim normaldi ve diyetisyene yönlendirildim.diyetisyenim o kadar tatlı bir bayandı ki anlatamam size bana özel bir diyet hazırladı ben ne istersem onları koydu. bir sürü yasaklı şey vardı ben hepsine uydum kilolar üçer beşer gittiler. spor yaptım lessie teyze var bilirsiniz onunla az yürümedim. bolca su içtim wcden hiç çıkmadım. birileri al yer misin dediğinde yok hayır demeyi bildim irademi kullandım anlayacağınız. kiloları vermeye başladıktan sonra istediğim herşeyden azar azar yiyorum. 6-7den sonra meyve dışında bişey yememeye özen gösteriyorum. benim sadece 9 kilom kaldı elimden gelen herşeyi yapıyorum 9 kilo o kadar az görünüyorki gözüme verdiğim kilolar yanında hiç. hayatta hiç birşeye imkansız gözüyle bakmayın insan isterse yapar istersek yaparızz :)
bu uygulamaya çalıştığım menüm yurt ve eve göre değişiklik gösteriyor
sabah
domates salatalık yeşillik
5zeytin
1dilim peynir
1yumurta ( olduğunda)
1dilim ekmek

ara meyve

öğlen
yurtta 1 bardak süt ve 6yk gevrek

evde 4yk sebze yemeği etsiz
1 bardak ayran
1dilim ekmek

ara meyve

akşam
yurtta ne çıkarsa yiyorum ama sebze çıkarsa 1 kepçe veya et 2 köfte kadar ,çorba 1 kepçe, yoğurt veya salata , 1 ekmek
evde 1kase çorba , 2 köfte kadar et yoğurt veya salata , 1dilim ekmek

ara
1meyve veya süt

80kilo civari fotoğrafım.

kızlar 75 kiloki halim

69.7

63.9

Birtanesin gercekten! bravo, iradeni, kararlılığını ve başarını kutluyorum.. :nazar:
Ben de hayatimda ilk defa 73 kiloya çıktım. Kendimi kötü hissediyorum. Çok hareketsiz bir işim var, butun gun oturarak calışıyorum ve kilolar gitgide ekleniyor :-( bu forumlardan birinde çok işe yaradigini okuyup bir trambolin siparis ettim, sporumu evde yapıcam. Senin yazini okuyunca da yeniden diyet yapmak için motive oldum, çok sagol, cok yararlı oldu,kafama koydum:34:

Birtanesin gercekten! bravo, iradeni, kararlılığını ve başarını kutluyorum.. :nazar:
Ben de hayatimda ilk defa 73 kiloya çıktım. Kendimi kötü hissediyorum. Çok hareketsiz bir işim var, butun gun oturarak calışıyorum ve kilolar gitgide ekleniyor :-( bu forumlardan birinde çok işe yaradigini okuyup bir trambolin siparis ettim, sporumu evde yapıcam. Senin yazini okuyunca da yeniden diyet yapmak için motive oldum, çok sagol, cok yararlı oldu,kafama koydum:34:

sağol canım ben her bahanede dışarıya çıkmaya yürümeye çalışıyorum kış gününde bahane bulup dışarıya çıkacağım diye hasta oldum :1: olsun kilolar gidecekse hastada olurum :1: markete çarşıya pazara alışverişe git yürü bunlarda spor . intten lessie sensone yaz 3 mil yürüyüşü var onu yap :)

ahaha o çocuk seni şimdi görsün bi de :D Çok saol canım inşallah bende kurtulacağım bu ağırlıklardan:) lessie ne sıklıkta yapıyordun canım

en büyük dileğim bir kere bn ne yaptım demesi :1: aklıma estikçe ama ilk başladığımda her akşam :) ilk başladığımda yazın çalışıyordum gündüz iş gece lessie teyze beya bir efor hacıyordum :)

maşallahh:nazar: işten çıkınca kilo vermeyi bıraktım. çünkü eve alınan yiyecekler karbonhidrat ağırlıklı:26: aslında kendimi toplayıp başlasam iyi olacak

yarın arkadaşlarım gelicekte o yüzden :( p.tesi kesinn :)
arkadaş gelsin az yersiniz yediklerinize dikkat edersiniz olur biter:)

tebrik ederim harika gözüküyorsunuz
bu video da güzele benziyor denemekte fayda var
pazar pazar gaza getirdiniz beni :)

sağol canım :) evet yapması çok eğlenceli oluyor umarım bu gazla bütün kilolardan kurtulursunuz :)
maşallahh:nazar: işten çıkınca kilo vermeyi bıraktım. çünkü eve alınan yiyecekler karbonhidrat ağırlıklı:26: aslında kendimi toplayıp başlasam iyi olacak
eve karbonhidrat ağırlıklı şeyler almayın bu sizin için daha kolay olacaktır canınız istediğinde bir bardak su için yanınız ne çektiyse diyelim tatlı gidin meyve yiyin canınzı kek börek çekti gidin ekmek arası peynir yiyin isteğiniz azda olsa gececektir. hiçmi geçmedi aynaya bakın gerçekten yemek istiyormusun yoksa sadece oa nlık bişimi??

sağol canım ben her bahanede dışarıya çıkmaya yürümeye çalışıyorum kış gününde bahane bulup dışarıya çıkacağım diye hasta oldum :1: olsun kilolar gidecekse hastada olurum :1: markete çarşıya pazara alışverişe git yürü bunlarda spor . intten lessie sensone yaz 3 mil yürüyüşü var onu yap :)

Çooook haklısın! İnan ki insan hareketsiz kaldıkça daha da hareketsiz kalası geliyor... Önemli olan ne olursa olsun bahaneler yaratıp hareketli yapıda bir insan olmak.. Neler yapmadım ki bugüne kadar, tonlarca para döküp spor salonlarına senelik üye mi olmadım, diyetisyenlere mi gitmedim... Hepsi güzel, işe yarıyor ama bıraktığın ve kendinle başbaşa kaldığın an geri geliyor kilolar. Önemli olan senin yaptığın gibi "kendini yenilemek" :46:
Leslie'yi izledim, bayildim, hiçbirseye gerek yok, sadece kendi kendinr karar verip yapabilirsin, dışarı çıkmaya bile gerek yok :52:
Çok sağol burdan bizi de motive ettiğin için, daha kilo verdikçe paylaş olur mu? Ben de başlayıp ilk hedefim olan 63'e inince kutlarız buradan:36: sevgiler...

Gercekten cok guzel. kilo vermissin kutlarim seni.ben 77 kiloyum.bu aralar kilo vermem durdu diye uzulup bir turlu motive olamiyodum.senin gibi arkadaslari gormek cok iyi geldi yarin bende super bir donus yapicam.hatta yesil cay bile icicem okadar kararliyim

Tebrik ederim çok güzel olmuşsun :) Benimde 40 kg vermem gerekiyo inşallah başarırız , sana bakıp ilham alıyorum :D

Back