19 Kasım Şafimu Meme Estetiği (275cc için fikir istiyorumm)

Geçmiş olsun canım.. Yuvarlak nasıl öyle durmuş ki? Ben de 48 kiloydum ameliyat zamanı ve yuvarlak takıldı, ayrıca benim göğüs kemiğim dışa doğru tümsek şeklinde ama asla top gibi durmuyor. Neyse atlattın ya canım, güzel memişlerin hemen iyileşir inşallah.. :)

Küçülmeeeeez.. Bana gitgide büyüyor mu diyorlar hatta..

oohhh çok mutlu etti bu mesaj beni

kuzum kesınlıkle benım bedenım kucuk mınyonum baya bi ondan boyle oldu ama ınanıyorum kı dr kendı ıcıne sınenı yaptı herkesın bedenı farklı canım benım. bence her cc her vucutta farklı duruyor artık gore gore buna ınandım :)

tşekkur ederım canım cok sağol belım kucucuk oyuzden suanda memısler fuze gıbı duruyor :)) ınş ınmezler Allahım yaa hala ınanamıyorum :))

Tekrar geçmiş olsun Safimu..

canım çok teşekkur ederım..

ınşşş yaaaa ne guzel olur adet donemınde fılan şişiyorlardı ozaman daha da güzel olur.. :))) (Allah gozumu doyursun artık :)) )

ınşşş yaaaa ne guzel olur adet donemınde fılan şişiyorlardı ozaman daha da güzel olur.. :))) (Allah gozumu doyursun artık :)) )

Evet dokusu olanlarda 2 meme görüntüsü olabiliyormuş hatta fotoğraflarını da görmüştüm, önemli olan içine sinmesi ve senin mutluluğun.. :)

safimu tekrar gecmis olsun.iyi olmana sevindim.umarim istedegin gibi olmustur.beni de izlemeye alirmisin.bana da 200 cc civari bir olcu takilacak
Canim cok tesekkurler oldu oldu hic olmayinca insan ne olsa sukretmeli bence :) bide zatenndaha fazla sigmadigi icin sorgulamiyorum bende mutluyum cok sukur darisi basina canim izledim seni :)

Geçmiş olsun bende dikleştirme silikon yaptırıcam ama bana 200-220 diyo Dr çok küçük geldi boyum 1.80 kilom 57 neye göre karar veriyorlar ölçüyü bide

Çok az ya ama vardır doktorun bir bildiği. Ben az diyorum ama belki az gözükmeyecek bedeninizde çünkü omuzlar kalça göğüs kafesi bunlara bakılarak sonuça varılıyor

safimu öncelikle sana geçmiş olsun :)
Geçmiş olsun bende dikleştirme silikon yaptırıcam ama bana 200-220 diyo Dr çok küçük geldi boyum 1.80 kilom 57 neye göre karar veriyorlar ölçüyü bide

canım,1,80 boya 200-220 dediyse dr.un epey dokun var heralde ?? bizde hiç meme olmadığı yada çok az olduğu için 300+ ölçülerinde..

Canim cok tesekkurler oldu oldu hic olmayinca insan ne olsa sukretmeli bence :) bide zatenndaha fazla sigmadigi icin sorgulamiyorum bende mutluyum cok sukur darisi basina canim izledim seni :)​
Inan bayıldım. Tam benim istediğim ölçü. Çok aşırı buyuk istemiyorum ben.harika olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…