- 17 Aralık 2012
- 345
- 449
- 158
- Konu Sahibi Hostesin Kirmizi Fulari
Merhaba doktorlar niye buyuk yapmak istemezler anlamam mumkun degil. Tobe yarabbi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 de hasan hocadayiz yasasyinPerşembe bende ordayım nessira ile belki karşılaşırız
Yuksek profil miydi canim seninkisiBenim boyu senden kısa 157 boy 47 kilo bana da 325 takıldı başka bi Dr 250 den büyük olmaz demişti bu biraz Dr un düşünce ve kendi beğenisi ile alakalı olabilir.. 250 olsa mutlu olmazdım diye düşünüyorum Dr a 350 ye kadar denemesini böyle ısrar et gerekirse :) önemli olan mutlu olmamız
Evet high sen ultra high yı da sor bakalımYuksek profil miydi canim seninkisi
MErhaba canım yeni yeni bilgiler ediniyorsun anladıgım kadarıyla :) Ben de 1 ayı geçti ameliyat oldum canım aynı şekilde 1.63 boyundayım 300 üzeri istiyorum dediğimde doktorum senle aynı şeyleri söyledi ve ısrarlarım sonucunda 295 cc ultra high oldu, arkadaşlara katılıyorum keşke daha bilinçli olsaymışım ve başka doktorlarla da görüşüp fikir alsaymışım diyorum. tamam memnunum ama daha büyük olabilirdi diye içimde kalmadı değil malesef. Bence vaktin varken etraflıca arştır benim fotograflarıma da bakabilirsin izlemeye aldım ben de hadi bakalım istediğin cicişlere kavuşursun inşallah :)Kızlar kızlar.. Bu heycanımı sızınle paylaşmam lazım dedım.. Çok heycanlıyım bırazda korkuyorum ama sonunda hayalım gerçek olucak ınşallah şaşkınımda.. Bugun goruştum doktorcukla dırek en yakın tarıhı verınız dedım.
275cc nın bana uygun olacağını soyledı. Hala daha konuşuyorum daha buyuk olsun lutfen dıye.
Gogus kafesım kuçukmuş mınyonmuşum bukadar olabılecegını soyluyor.
163 boyum 49-50 degısıyor kılom mınyonum ama yıne de daha buyuk takılsa nasıl olur tecrubelı arkadaşlarımdan yorumlar beklıyorum.. kollarına değer taşar fılan dedı çırkın ve eğreti durur senın vucudunda sığabılecek bu dedı ben ıse bıraz abartı ama buyuk olsunlar ıstıyorum bomba gıbı bırazcık ışte
sizlerden fıkır ıstıyorum ufak mı durur bılemedım ben mı abartıyorum..uzuldum oyle soyledıgı ıcın dr ama bedenın mınıkse napalım. şimdiden herkese çook kocaman teşekkurler
Canim oncelikle co tesekkur ediyorum insallah bakalim neler olacak bu persembe yeni bir doktora gidecegim tarihim ayni iptal etmedim ama bakalim o ne diyecek...:) hasan beye gidecegim methiju kizlardan cok duydum benim dr um da 300 den fazla yapamayacagini yuksek takabilecegini soyluyor.hmem bakiyorum canim hayirli ugurlu olsun gule guke kullan darisi basimiza insallah :)MErhaba canım yeni yeni bilgiler ediniyorsun anladıgım kadarıyla :) Ben de 1 ayı geçti ameliyat oldum canım aynı şekilde 1.63 boyundayım 300 üzeri istiyorum dediğimde doktorum senle aynı şeyleri söyledi ve ısrarlarım sonucunda 295 cc ultra high oldu, arkadaşlara katılıyorum keşke daha bilinçli olsaymışım ve başka doktorlarla da görüşüp fikir alsaymışım diyorum. tamam memnunum ama daha büyük olabilirdi diye içimde kalmadı değil malesef. Bence vaktin varken etraflıca arştır benim fotograflarıma da bakabilirsin izlemeye aldım ben de hadi bakalım istediğin cicişlere kavuşursun inşallah :)
tamam canım araştır sen güzelce hayırlı uğurlu olsun hepimizin aynen canım haberdar et bizi durumlardan :)Canim oncelikle co tesekkur ediyorum insallah bakalim neler olacak bu persembe yeni bir doktora gidecegim tarihim ayni iptal etmedim ama bakalim o ne diyecek...:) hasan beye gidecegim methiju kizlardan cok duydum benim dr um da 300 den fazla yapamayacagini yuksek takabilecegini soyluyor.hmem bakiyorum canim hayirli ugurlu olsun gule guke kullan darisi basimiza insallah :)
ayy ben senınkılerıde cok begendım :) :) canım cok teşekkurler sen nerde hangı dr a oldun pekıı :)tamam canım araştır sen güzelce hayırlı uğurlu olsun hepimizin aynen canım haberdar et bizi durumlardan :)
saol tatlımmm darısı senn de başınaa :) ben boğaziçi tıp'ta ismail beye oldum canım sen de orda mı olacaksın?ayy ben senınkılerıde cok begendım :) :) canım cok teşekkurler sen nerde hangı dr a oldun pekıı :)
@rassing resimlerini gördüm,göğüs dokun azmış seninde benim gibi,benim boyum 178 ama bana 375 cc takıldı,sen daha önce ameliyat olmuşsun ,şimdi kaç beden sütyen kullanıyorsun ,merak ettim,acaba daha büyük mü takılsaydı banada ,kafam karıştı ,imdaaaattt yaaabanada doktorum 300 sigarsa iyi diyordu,bak gör sonra 350 koymus.ameliyatta deniyorlar zaten. sen yinede 300 den asagi istemiyorum de. birde ya high profil yada ultra high profil iste. o zaman yanlara tasmaz ve öne dogru daha büyük görünür.
büyük istiyorsan sonra mutsuz olursun.ben 158 boyundayim ve kilom 47 idi amleiyat sirasinda.minyonum yani ama 350 sigdi vede cok güzel büyüklük.hic abartili degil
hayırlı olsun canım bundan sonraki sürecinde sorunsuz olur inşallah aramıza hoşgeldinKizlarrrr ameliyatimi oldumm doktorum bukadar tatli bukadar dusunceli bukadar mukemmel olamazdi gercekten..bugun 3. Gunum cok sukur agrilarim azaldi ilk gun cok kotuydum cok agrim vardi sonra azaldi ve simdi hareket ediyoru yuruyorum vs cok sukur ameliyat esnasinda yuvarlak denemis zaten yuvarlak protez koyucam demisti ama cok zayif oldugum icin kaburgalarim onde oldugu icin iki tane top koyulmus gibi olmus bide ben +300 istedgm icin) kucukte koyamamais damla siparis etmis hemen 335 damla protez takildi suan cok sukur mutluyum fotograflari paylasacagim doktorum gercekten herseyi en ince ayrintisina kadar dusunen biri gecenin bi vakti hile geldi cok agladim ben direnlerim cikarken kanamam oldugu icin adamcagz geldi kendi giydirdi etti cok efendi bi okadarda isinin ustasti darisi basiniza insallah hala inanamiyorumm kamuran druma sarilmak istiyorum devamli :) :) :) sormak istedgnz ne varsabende artik cevaplayabilirim fotograf paylasicim optum herkesi
canım çok sevindim hayırlsıı olsun artık gerisi iyileşme sureci çabucak atlatırsın insallah :)Kizlarrrr ameliyatimi oldumm doktorum bukadar tatli bukadar dusunceli bukadar mukemmel olamazdi gercekten..bugun 3. Gunum cok sukur agrilarim azaldi ilk gun cok kotuydum cok agrim vardi sonra azaldi ve simdi hareket ediyoru yuruyorum vs cok sukur ameliyat esnasinda yuvarlak denemis zaten yuvarlak protez koyucam demisti ama cok zayif oldugum icin kaburgalarim onde oldugu icin iki tane top koyulmus gibi olmus bide ben +300 istedgm icin) kucukte koyamamais damla siparis etmis hemen 335 damla protez takildi suan cok sukur mutluyum fotograflari paylasacagim doktorum gercekten herseyi en ince ayrintisina kadar dusunen biri gecenin bi vakti hile geldi cok agladim ben direnlerim cikarken kanamam oldugu icin adamcagz geldi kendi giydirdi etti cok efendi bi okadarda isinin ustasti darisi basiniza insallah hala inanamiyorumm kamuran druma sarilmak istiyorum devamli :) :) :) sormak istedgnz ne varsabende artik cevaplayabilirim fotograf paylasicim optum herkesi
Canim evet kas alti takildi ama yuvarlak bende cok egreti durmus 48 kiloyum suan tam.boyle yukarda iki top oldu var olan gogusunde asagida iki kat oldu hic olmadi yuvarlak takamayacagimi kesin anladim karar verdik damlayi siparis ettik dedi ameliyat esnasinda beklemisler gelmis damla 335 cc kas alti olduHadi hayırlı olsun , bir memeli daha :) Aklıma bişey takıldı, kasaltı yapılmadımı ? Çünkü bende zayıfım kaburgalar ortada, yuvarlak kullanıldı dual plan, gayet iyi duruyor, kaç kilosun , boyun kaç merak ettim .