- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
- Konu Sahibi Hostesin Kirmizi Fulari
Tekrar geçmiş olsun Safimu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlarrrr ameliyatimi oldumm doktorum bukadar tatli bukadar dusunceli bukadar mukemmel olamazdi gercekten..bugun 3. Gunum cok sukur agrilarim azaldi ilk gun cok kotuydum cok agrim vardi sonra azaldi ve simdi hareket ediyoru yuruyorum vs cok sukur ameliyat esnasinda yuvarlak denemis zaten yuvarlak protez koyucam demisti ama cok zayif oldugum icin kaburgalarim onde oldugu icin iki tane top koyulmus gibi olmus bide ben +300 istedgm icin) kucukte koyamamais damla siparis etmis hemen 335 damla protez takildi suan cok sukur mutluyum fotograflari paylasacagim doktorum gercekten herseyi en ince ayrintisina kadar dusunen biri gecenin bi vakti hile geldi cok agladim ben direnlerim cikarken kanamam oldugu icin adamcagz geldi kendi giydirdi etti cok efendi bi okadarda isinin ustasti darisi basiniza insallah hala inanamiyorumm kamuran druma sarilmak istiyorum devamli :) :) :) sormak istedgnz ne varsabende artik cevaplayabilirim fotograf paylasicim optum herkesi
48 mi , kuzucum sen ne kadar minikmişsin :) sen 335 cc li isen bana 375 cc çok küçük Walla korkuyorum zaman geçtikçe küçülecek diye , bugün 18. günüm daha bende 62-63 kiloyum boyum uzun gerçi 178 cik 36 beden di üstüm alt 38 , dr a üstümde 38 beden olsun demiştim belki de adam ondan 375 te karar kıldı ..
oohhh çok mutlu etti bu mesaj beniGeçmiş olsun canım.. Yuvarlak nasıl öyle durmuş ki? Ben de 48 kiloydum ameliyat zamanı ve yuvarlak takıldı, ayrıca benim göğüs kemiğim dışa doğru tümsek şeklinde ama asla top gibi durmuyor. Neyse atlattın ya canım, güzel memişlerin hemen iyileşir inşallah.. :)
Küçülmeeeeez.. Bana gitgide büyüyor mu diyorlar hatta..
48 mi , kuzucum sen ne kadar minikmişsin :) sen 335 cc li isen bana 375 cc çok küçük Walla korkuyorum zaman geçtikçe küçülecek diye , bugün 18. günüm daha bende 62-63 kiloyum boyum uzun gerçi 178 cik 36 beden di üstüm alt 38 , dr a üstümde 38 beden olsun demiştim belki de adam ondan 375 te karar kıldı ..
geçmiş olsun benimde boy 1.60 kşlo 48 di ameliyata girerken doktorum 260 en fazla 300 demişti 300 de ısrar ettim, omuz genişliği de çok önemli arkadaşlar bunu es geçmeyin, ben memnunum ama 260 olsa daha memnun olurdum, 330 cc 350 cc le duyuyorum minyon tiplerde bu cc le sırıtabilir ama omuz ve kalça genişse sorun yok önemli olan kendinizi izlediğinizde mutlu olmanız içinize sinsin:)
Tekrar geçmiş olsun Safimu..
Geçmiş olsun canım.. Yuvarlak nasıl öyle durmuş ki? Ben de 48 kiloydum ameliyat zamanı ve yuvarlak takıldı, ayrıca benim göğüs kemiğim dışa doğru tümsek şeklinde ama asla top gibi durmuyor. Neyse atlattın ya canım, güzel memişlerin hemen iyileşir inşallah.. :)
teşekkur ederım canım. victoria beckhamın bır fotoğrafı var sılıkonlu hali. böyle ben burdayım estetıgım dıye bağırıyor :) oyle olmuş ıkı top durdu dedi. bıde benım var olan bı meme dokum vardı. onlar altta bellı etmiş kendılerını. üstte kalmış protezler. ıkı kat gıbı oldu hiç olmadı kesıınlıkle olmazdı dedı. meme şeklıne de cuk oldu damla cok dogal oldu dedı kı gercekten hiç anlaşılmıyor şuan yandan çok güzel damla goruntusu . ya birde vucuttan vucuda değişiyor canım ben zaten kucugum kalcamda yok belımde omuzumda. Allah sukur bukadarına dıyorum :)) ınşallah canım teşşekurler tekrar :)
Küçülmeeeeez.. Bana gitgide büyüyor mu diyorlar hatta..
ınşşş yaaaa ne guzel olur adet donemınde fılan şişiyorlardı ozaman daha da güzel olur.. :))) (Allah gozumu doyursun artık :)) )
Evet dokusu olanlarda 2 meme görüntüsü olabiliyormuş hatta fotoğraflarını da görmüştüm, önemli olan içine sinmesi ve senin mutluluğun.. :)
evet canım ama fotoğraf paylaşmayı bulamadım cok cahıl kalmışım yahu :))))
Canimm tesekkur ederim cokk yaptim hai begenirsiniz inssss :))) utaniyom :):):)Canım sayfanın en üstünde Albümler e tıkla, sonra Albüm Oluştur a tıkla açılan sayfada.. Foto eklerken de ayarlarını takip ettiklerim olarak seç ki herkes görmesin :)
safimu tekrar gecmis olsun.iyi olmana sevindim.umarim istedegin gibi olmustur.beni de izlemeye alirmisin.bana da 200 cc civari bir olcu takilacakevet canım ama fotoğraf paylaşmayı bulamadım cok cahıl kalmışım yahu :))))
Canim cok tesekkurler oldu oldu hic olmayinca insan ne olsa sukretmeli bence :) bide zatenndaha fazla sigmadigi icin sorgulamiyorum bende mutluyum cok sukur darisi basina canim izledim seni :)safimu tekrar gecmis olsun.iyi olmana sevindim.umarim istedegin gibi olmustur.beni de izlemeye alirmisin.bana da 200 cc civari bir olcu takilacak
Geçmiş olsun bende dikleştirme silikon yaptırıcam ama bana 200-220 diyo Dr çok küçük geldi boyum 1.80 kilom 57 neye göre karar veriyorlar ölçüyü bide