19 haftalık hamişler

beyza83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
15
0
slm kızlar 19 haftalık olupda hala bulantı çekenler varmı çözüm bulanlar banada yardımcı olun lütfen tşkrlr:Saruboceq:CADIARZU

maalesf canım bunun çaresi olduğunu sanmıyorum benim eltim doğum yapana kadar bulantı çekti bende 4. ayım dolucaya kadar çekmiştim bu derdi ama naneli şeker ve çubuk kraker biraz bastırıyordu bulantımı çantamdan hiç eksik etmezdim bunları denemeni tavsiye ederim

bende çok rahatsızdım bu durumdan.. doğum edene kadar çektim.. Allah yardımcın olsun..eysha arkadaşımın da dediği gibi çubuk kraker biraz işe yarıyor..

kızlar merhaba bende 14 haftalık hamileyim.ilk üç ayda birşeyim yoktu ama yeni yeni mide ekşimelerim başladı.yanmalar.kasılmalar.mide ekşimesi özellikle yemekten sonra oluyor.cok berbat.nezaman gecer acaba bilen varmı??bide 3 aydan osnraki dönem en zevkli dönem diyorlardı.anlamadım..

bulantılara yatakdan kalkmadan başucunuza tuzlu kraker koyup dogrulmadan yerseniz faydası oluyor ben ik,i çoçugumdada çektim bunun faydası oluyor mide elşimelerinede soguk süt ama yudum yudum umarım faydasını görürsünüz yinede bunlar güzel sizin gibi olmak isteyen ne çok anne adayı biliyorsunuz rabbim tamamına erdirsin :ecrin_bebek:

yok cnm ya kişiye göre degişiyor bence benimde 3 aydan sonra çogaldı allah sabır versin hayırla kucagına almayı nasip etsin inşallah:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…