Yani benim ki kız mı3 çizgi var sizde zaten gördüğüm kadarıyla, buda kız bebek demek. bide bildiğiniz pipi görüntüsü veriyor bebek erkek olunca. Bu bizim detaylı ultrason görüntümüz. 24 haftalık yanlış hatırlamıyorsam.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
19 hafta olduk artık hala cinsiyet de emin değiliz yardımmm
- Konu Sahibi kayule
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet attığınız görüntüde bebeğiniz kızYani benim ki kız mı
- 15 Eylül 2022
- 2.502
- 1.656
- 63
- 32
Canım kız çünkü büyük küçük olmuyor 18-19 haftada o küçük şey kordon olabilir büyük ihtimalle19 haftalık olduk hala doktora güvenemiyorum lütfen bakın anlayan söylesin çatlıcam meraktan.. bugün doktor randevum var 12.14 haftalar da hep erkek dedi 16. Haftada kız dedi güvenemedim 19 haftada da kız dedi yine güvenemedim çünkü pipi gibi bir şey var orda o nedir kızsa eğer ??? Anneler
Başka doktora da sordum da genital bölgesi dedi kız genitali dediCanım kız çünkü büyük küçük olmuyor 18-19 haftada o küçük şey kordon olabilir büyük ihtimalle
- 15 Eylül 2022
- 2.502
- 1.656
- 63
- 32
Aynen kızdır zaten 21-22 haftanda ayrıntılı ultrasonda kesinleşir büyük ihtimalle o zamana kadar erkeginde kızında kullanabilecegi şeyler al ben öyle yapmışsınBaşka doktora da sordum da genital bölgesi dedi kız genitali dedi
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Merhaba. Bizim 13+6 da ultrason çıkıntımız böyleydi. Doktor emin olamadı ama erkek demek için yeterli bi çıkıntı mı? Kıza döner mi ki?Eki Görüntüle 3258281
Erkeklerin 13. hafta ultrasonu mesela. Bakın çok net.
Eklentiler
Ben de ilk bu şekilde görmüştüm doktorumuz emin olamamıştı bizim de. 16. haftayı bekleyelim dedi. O zaman erkek olabilir gibi konuşulmuştu ama kızım oluyor :) 16. haftadan önce aslında tam emin olunmuyor :)Merhaba. Bizim 13+6 da ultrason çıkıntımız böyleydi. Doktor emin olamadı ama erkek demek için yeterli bi çıkıntı mı? Kıza döner mi ki?
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Yaaa. Gerçekten mi? Çıkıntılı gördüğünüz halin ultrason resmi var mı acaba? Alışveriş yapıp yapmamak konusundan çoook kararsızımBen de ilk bu şekilde görmüştüm doktorumuz emin olamamıştı bizim de. 16. haftayı bekleyelim dedi. O zaman erkek olabilir gibi konuşulmuştu ama kızım oluyor :) 16. haftadan önce aslında tam emin olunmuyor :)
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
O mevcut değil. Bizim sıpa biraz inatçıydı hemen dönmüştü o gün. :) Ben de ama kız olduğu net olana kadar hep soft renklerde alışveriş yaptım. Zaten renklerin cinsiyetinin olmadığına inanıyorum. Mümkünse büyük eşyalardan başlayın hemen fiyatları artıyor çünkü. Kıyafetler en kolayı :)Yaaa. Gerçekten mi? Çıkıntılı gördüğünüz halin ultrason resmi var mı acaba? Alışveriş yapıp yapmamak konusundan çoook kararsızım
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Ya ben normalde yurt dışında yaşıyorum. Türkiyedeyim şu an. Gitmeden kıyafet alışverişi yapmak istiyordum. Kıyafetler uygun da burada. O yüzden. Büyük eşyalardan artmıyor zaten kaldığım ülkede kıyafet alışverişi için Fransa’daki doktorun cinsiyet söylemesini bekleyeyim en iyisiO mevcut değil. Bizim sıpa biraz inatçıydı hemen dönmüştü o gün. :) Ben de ama kız olduğu net olana kadar hep soft renklerde alışveriş yaptım. Zaten renklerin cinsiyetinin olmadığına inanıyorum. Mümkünse büyük eşyalardan başlayın hemen fiyatları artıyor çünkü. Kıyafetler en kolayı :)
Bi de bsey soracağım. Sizin görüntüdeki çıkıntı bu kadar çok muydu?
Böyleydi ama anlık göründüğü için emin olamadı. Kordonuydu sanırım önüne geçen kısım :)Ya ben normalde yurt dışında yaşıyorum. Türkiyedeyim şu an. Gitmeden kıyafet alışverişi yapmak istiyordum. Kıyafetler uygun da burada. O yüzden. Büyük eşyalardan artmıyor zaten kaldığım ülkede kıyafet alışverişi için Fransa’daki doktorun cinsiyet söylemesini bekleyeyim en iyisi
Bi de bsey soracağım. Sizin görüntüdeki çıkıntı bu kadar çok muydu?
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Hmmm. Anladım. Buradaki doktora haftaya tekrar gideceğiz. Bakalım ne diyecek. Çok teşekkür ederimBöyleydi ama anlık göründüğü için emin olamadı. Kordonuydu sanırım önüne geçen kısım :)
- 1 Mart 2014
- 63
- 10
- 288
- 34
Size kesin olarak nokta atışı cinsiyet bilen çok başarılı bir doktor tavsiye ediyorum; Prof. Dr. İbrahim Bildirici, Maslak Acıbadem Hastanesinde İstanbul'da eğer gidebilirseniz. Kesinlikle cinsiyet konusunda uzman bir doktor güvenebilirsiniz. Ben ikizlerime hamileydim ve 12. Haftada ikisinin de cinsiyetini bir söyledi pir söyledi.. ne dediyse öyle doğdu yavrularım Bir Kız Bir Erkek ❤ aklında şüphe kalmasını istemeyen herkes gönül rahatlığıyla gidebilir.19 haftalık olduk hala doktora güvenemiyorum lütfen bakın anlayan söylesin çatlıcam meraktan.. bugün doktor randevum var 12.14 haftalar da hep erkek dedi 16. Haftada kız dedi güvenemedim 19 haftada da kız dedi yine güvenemedim çünkü pipi gibi bir şey var orda o nedir kızsa eğer ??? Anneler