• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 hafta olduk artık hala cinsiyet de emin değiliz yardımmm

kayule

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
69
8
1
29
19 haftalık olduk hala doktora güvenemiyorum lütfen bakın anlayan söylesin çatlıcam meraktan.. bugün doktor randevum var 12.14 haftalar da hep erkek dedi 16. Haftada kız dedi güvenemedim 19 haftada da kız dedi yine güvenemedim çünkü pipi gibi bir şey var orda o nedir kızsa eğer ??? Anneler

Eklentiler

• IMG_5726.jpeg
    IMG_5726.jpeg
    72 KB · Görüntüleme: 633
  • IMG_5725.jpeg
    IMG_5725.jpeg
    77,5 KB · Görüntüleme: 420
19 haftalık olduk hala doktora güvenemiyorum lütfen bakın anlayan söylesin çatlıcam meraktan.. bugün doktor randevum var 12.14 haftalar da hep erkek dedi 16. Haftada kız dedi güvenemedim 19 haftada da kız dedi yine güvenemedim çünkü pipi gibi bir şey var orda o nedir kızsa eğer ??? Anneler
Renkli ve 3 boyutlu ultrasyonla baktırın veya başka bir doktora daha gidin derim bazen kordunu pipi görüp erkek diyolar hayırlısı olsun hakkınızda

Benim kızımın da bacak arası kısmı böyle görünüyor. Kızınız olacak işte. Erkeklerin bu şekilde görünmesi imkansız.

2.PNG

Erkeklerin 13. hafta ultrasonu mesela. Bakın çok net.

Ay kayule doktor kız diyor 19 haftalık bir de, doğmasına da az kalmış. Ne bu pipi merakı? KIZ KIZ.
Pipi merakı değil canım bende kız istiyorum Alışveriş yapıcam ona göre doktor başta erkek diyince bir sürü şey aldık hepsi kaldı şimdi kız diyor yine Alışveriş yapıp elimde kalmasın diye soruyorum

Benim oğlum olacak, bacak arası böyle değil. Kızınız olacak hayırlı olsun bol bol pembiş alabilirsiniz 😅 ben genel olarak unisex renkler almıştım emin değilseniz hala siz de öyle yapabilirsiniz.

Bize de bu haftalar da erkek demişti o yüzden güvenemedim doktora
Bana da 13. haftasında göremedim erkeğe benziyor demişti ama ona uygun alışveriş yapmadım. Kordonu görmüşüz meğerse şimdi 17+5teyim. 2 gün önce kontrolüm vardı kesin olarak kız dedi. Bebek zaten kocaman olmuş görülmemesi garip olur

Yani herşey gayet açıkken aklınız 12 14 haftadaki erkek denmesine mi takıldı. Boşuna 16 hafta öncesinde fikir belirtmeyen doktorlara kızmamak lazım neden alışveriş yaptınız ki hemen o haftalarda net olmayacağını herkes biliyor

Bana da 13. haftasında göremedim erkeğe benziyor demişti ama ona uygun alışveriş yapmadım. Kordonu görmüşüz meğerse şimdi 17+5teyim. 2 gün önce kontrolüm vardı kesin olarak kız dedi. Bebek zaten kocaman olmuş görülmemesi garip olur
Sizce benim ki de mi kız

Yani herşey gayet açıkken aklınız 12 14 haftadaki erkek denmesine mi takıldı. Boşuna 16 hafta öncesinde fikir belirtmeyen doktorlara kızmamak lazım neden alışveriş yaptınız ki hemen o haftalarda net olmayacağını herkes biliyor
Yaa doktor o kadar net dedi ki kesin erkek bak pipisine dedi her gittiğimde sordum erkek bak bak dedi öyle diyince doktor bilir de söyler dedik bizde tahmin yürütmedi kesin konuştu ama sonra değişti işte

Yaa doktor o kadar net dedi ki kesin erkek bak pipisine dedi her gittiğimde sordum erkek bak bak dedi öyle diyince doktor bilir de söyler dedik bizde tahmin yürütmedi kesin konuştu ama sonra değişti işte
Doktor öylede dese dna testiyle öğrenmediyseniz dikkate almamanız lazım acele etmişsiniz alışveriş için

Benim oğlum olacak, bacak arası böyle değil. Kızınız olacak hayırlı olsun bol bol pembiş alabilirsiniz 😅 ben genel olarak unisex renkler almıştım emin değilseniz hala siz de öyle yapabilirsiniz.
Bacak arası erkek de nasıl oluyor biraz daha mı kabarık oluyor bu haftalar da

Bacak arası erkek de nasıl oluyor biraz daha mı kabarık oluyor bu haftalar da
3 çizgi var sizde zaten gördüğüm kadarıyla, buda kız bebek demek. bide bildiğiniz pipi görüntüsü veriyor bebek erkek olunca. Bu bizim detaylı ultrason görüntümüz. 24 haftalık yanlış hatırlamıyorsam.

Eklentiler

• IMG_20230607_163053.jpg
    IMG_20230607_163053.jpg
    194,3 KB · Görüntüleme: 408
Back