19 haftalık olduk hala doktora güvenemiyorum lütfen bakın anlayan söylesin çatlıcam meraktan.. bugün doktor randevum var 12.14 haftalar da hep erkek dedi 16. Haftada kız dedi güvenemedim 19 haftada da kız dedi yine güvenemedim çünkü pipi gibi bir şey var orda o nedir kızsa eğer ??? Anneler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
19 hafta olduk artık hala cinsiyet de emin değiliz yardımmm
- Konu Sahibi kayule
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mayıs 2023
- 155
- 39
- 18
- 34
Renkli ve 3 boyutlu ultrasyonla baktırın veya başka bir doktora daha gidin derim bazen kordunu pipi görüp erkek diyolar hayırlısı olsun hakkınızda19 haftalık olduk hala doktora güvenemiyorum lütfen bakın anlayan söylesin çatlıcam meraktan.. bugün doktor randevum var 12.14 haftalar da hep erkek dedi 16. Haftada kız dedi güvenemedim 19 haftada da kız dedi yine güvenemedim çünkü pipi gibi bir şey var orda o nedir kızsa eğer ??? Anneler
- 1 Haziran 2018
- 5.292
- 15.656
- 248
Benim kızımın da bacak arası kısmı böyle görünüyor. Kızınız olacak işte. Erkeklerin bu şekilde görünmesi imkansız.19 haftalık olduk hala doktora güvenemiyorum lütfen bakın anlayan söylesin çatlıcam meraktan.. bugün doktor randevum var 12.14 haftalar da hep erkek dedi 16. Haftada kız dedi güvenemedim 19 haftada da kız dedi yine güvenemedim çünkü pipi gibi bir şey var orda o nedir kızsa eğer ??? Anneler
19 haftalık olduk hala doktora güvenemiyorum lütfen bakın anlayan söylesin çatlıcam meraktan.. bugün doktor randevum var 12.14 haftalar da hep erkek dedi 16. Haftada kız dedi güvenemedim 19 haftada da kız dedi yine güvenemedim çünkü pipi gibi bir şey var orda o nedir kızsa eğer ??? Anneler
Erkeklerin 13. hafta ultrasonu mesela. Bakın çok net.
Pipi merakı değil canım bende kız istiyorum Alışveriş yapıcam ona göre doktor başta erkek diyince bir sürü şey aldık hepsi kaldı şimdi kız diyor yine Alışveriş yapıp elimde kalmasın diye soruyorumAy kayule doktor kız diyor 19 haftalık bir de, doğmasına da az kalmış. Ne bu pipi merakı? KIZ KIZ.
Bize de bu haftalar da erkek demişti o yüzden güvenemedim doktoraEki Görüntüle 3258281
Erkeklerin 13. hafta ultrasonu mesela. Bakın çok net.
Bana da 13. haftasında göremedim erkeğe benziyor demişti ama ona uygun alışveriş yapmadım. Kordonu görmüşüz meğerse şimdi 17+5teyim. 2 gün önce kontrolüm vardı kesin olarak kız dedi. Bebek zaten kocaman olmuş görülmemesi garip olurBize de bu haftalar da erkek demişti o yüzden güvenemedim doktora
- 12 Ocak 2021
- 4.456
- 18.696
- 158
- 30
Detaylıya giricem haftaya inşallah orda net öğrenirizRenkli ve 3 boyutlu ultrasyonla baktırın veya başka bir doktora daha gidin derim bazen kordunu pipi görüp erkek diyolar hayırlısı olsun hakkınızda
Sizce benim ki de mi kızBana da 13. haftasında göremedim erkeğe benziyor demişti ama ona uygun alışveriş yapmadım. Kordonu görmüşüz meğerse şimdi 17+5teyim. 2 gün önce kontrolüm vardı kesin olarak kız dedi. Bebek zaten kocaman olmuş görülmemesi garip olur
- 5 Ekim 2020
- 13.373
- 35.920
- 548
- 36
Yaa doktor o kadar net dedi ki kesin erkek bak pipisine dedi her gittiğimde sordum erkek bak bak dedi öyle diyince doktor bilir de söyler dedik bizde tahmin yürütmedi kesin konuştu ama sonra değişti işteYani herşey gayet açıkken aklınız 12 14 haftadaki erkek denmesine mi takıldı. Boşuna 16 hafta öncesinde fikir belirtmeyen doktorlara kızmamak lazım neden alışveriş yaptınız ki hemen o haftalarda net olmayacağını herkes biliyor
Öyle yapsam daha Sağlıklı olacak20. Hafta detaylıda görün emin olun. Detaylıya kadar da alışveriş yapmayın zaten.
- 2 Ocak 2022
- 2.918
- 4.301
- 83
Bana 13. haftada erkek, 22. haftada hem normal hem detaylı ulttasonda kız denildi. Detaylı ultrasondan sonra alışverişe başladım.Detaylıya giricem haftaya inşallah orda net öğreniriz
- 12 Ocak 2021
- 4.456
- 18.696
- 158
- 30
Doktor öylede dese dna testiyle öğrenmediyseniz dikkate almamanız lazım acele etmişsiniz alışveriş içinYaa doktor o kadar net dedi ki kesin erkek bak pipisine dedi her gittiğimde sordum erkek bak bak dedi öyle diyince doktor bilir de söyler dedik bizde tahmin yürütmedi kesin konuştu ama sonra değişti işte
Bacak arası erkek de nasıl oluyor biraz daha mı kabarık oluyor bu haftalar daBenim oğlum olacak, bacak arası böyle değil. Kızınız olacak hayırlı olsun bol bol pembiş alabilirsiniz ben genel olarak unisex renkler almıştım emin değilseniz hala siz de öyle yapabilirsiniz.
- 1 Haziran 2018
- 5.292
- 15.656
- 248
Bamya gibi oluyorBacak arası erkek de nasıl oluyor biraz daha mı kabarık oluyor bu haftalar da
3 çizgi var sizde zaten gördüğüm kadarıyla, buda kız bebek demek. bide bildiğiniz pipi görüntüsü veriyor bebek erkek olunca. Bu bizim detaylı ultrason görüntümüz. 24 haftalık yanlış hatırlamıyorsam.Bacak arası erkek de nasıl oluyor biraz daha mı kabarık oluyor bu haftalar da