19 dk süren bir dogum hikayesi ve mutlu son...

sewda90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
34
45
33
27 kasım 2013 tarihinde 38+1 iken kontrole gittim.aksam saat 6 gibiydi.kasıklarımda bir agrı vardı...o gunun sabahında da bi lekelenmem oldu.annemler falan 'nişan ' dediler.az kalmıs dogumuma...
doktor o cok sevimsiz çatala yatırdı beni...bir güzel muayene ettin ve 'ooo 3 cm lik açılman var'' dedi..Nasıl yani ne demek bu diye sorarcakken,''bu gece sancılanabilirsin,sancılanmazsanda sabah 8.30 da gel nst ye gir..seni doguma alıcam dedi''.bol bol yurumem gerektiğini söyledi en son...cıktım hastaneden önce eşimi aradım,sonra annemi,sonra kayınvalidemi....falan filan..Korkmaya basladım aslında..Nasıl yapıcaktım,oglum nasıl cıkacaktı ordan...

akşam 8 gibi herkes bize gelmişti,beni sakinleştirmeye çalışan bi sürü kişi vardı yanımda..hepsi benden heyecanlıydı...
o gece geçmedi,kuran dua namaz....bebeğime uzaktan son dokunuşlarım,son kontroller ve sabah oldu...güzel bi banyo,biraz makyaj,saç baş tamam...çıktık tam 8.15 te.

08.30 da nst ye alındım,bir gram sancım yoktu...doktorum geldi beni yine o çatala yatırdı vee ''6 cm olmuş maşallah'' dedi...suni sancıya bağlandım 9 15 te..eşim dısarda fotografcıyla görüşüyodu o da tamam...annem kızkardeşim eşim kayınvalidem arkadaslarım herkes benim için gelmiş....

saat 10 30 falan gibi yurumeye basladım,11 de hala yuruyorum,11.30 hala yuruyorum ....11.45 de odaya yatırdılar beni,lavman yapıldı ayıptır soylemesi....saat 12 .10 geçe o kabus gibi sancılar gelmeye basladı...eşim elimi tutup sakinleştirmeye çalışıyor beni ama ne mumkun....belim kopuyor...

saat 12.30 da artık sancılarım 1 dk ya düşmüştü....beni dogumhaneye aldılar....hadi ıkınnn 1,2,3....hadi sevda .....ben yapamıyorum dıye bagırıyorum....korkuyorum ama bı an önce o agrıdan kurtulmak istiyorum....hadi son kezz ve o dünyalara değişmeyen ses duyuldu kulaklarımda saat:12 :49...

oglum, hosgeldın dunyama,artık dunyam sensin....iyiki geldin...o sancılar sesinle birlikte kayboldu,silindi hafızamdan...

kimse inanmamış benim dogum yaptıgıma,o daha yeni girdi demişler...ama basarmıstım ...19 dk süren bir dogum anı ve sonu paha biçilemez bir mutluluk ....normal dogum tavsiyemdir...sımdı 2.ye hamileyım,inşallah kolay olur oğlum gibi bu dogumda..

maşşalah valla allah herkese senin yaptığın doğum gibi bi doğum nasip etsin bide ikinciye hamilesin allah analı babalı büyütsün ikisinide kız nazar değmesinn

canım allah analı babalı büyütsün. bende ıkınma sürecini hemen tamamlayıp oğlumu dünyaya getirdim. allah kimseye zor doğum yaşatmasın.

Maşallah . Ben çok korkuyorum ama normal doğum istiyorum. Ama Çatal koltuğa çıkmak ölüm zaten ama o doğum anını düşünmek istemiyorum bebeğime zor anlar yaşatacam diye korkuyorum. Birde kesme biçme yapıyorlarmışya açılmayınca Çok korkuyorum

maşallah bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah
ikinci bebişte hayırlı olsun o da böyle kolay doğsun inşallah

Kızlar bende bebek bekliyorum lütfen bizi cesaretlendirecek iyi şeyler paylaşın

Çok etkilendim ne güzelmis hikâyenin allhm banada bölgesini nasip etsin çok korkuyorum sezeryandan ıkına sıkıla normal doğum yapicamda o sancılar ah o sancılar daha yolun başında korkutuyor beni.

Tarih dikkatimi çektiği için cevap yazmak istedim benim ilk kızım 27 Kasım 2010 doğumlu aynı senin hikayen gibi çok kolay bir doğumum olmuştu çok şükür ikincide de aynı olsun diye çok dua etmiştim ve Allah kabul etti dualarımı hamdolsun ikinci kızım da 26 Kasım 2014 de 3 hafta erken gelerek ablasının doğum Gününe yetişti:) çok güzel bir doğumdu her anını gülümseyerek Hatırlıyorum Allah herkese ve sana da kolay Doğumlar nasip etsin

OKURKEN ÇOK HEYECANLANDIM BİTANESİ YAA
DARISI BENİM DE BAŞIMA
ALLAH BENİM MELEĞİMİ DE BÖYLE KOLAY VERSİN
AZ KALDI GİBİ GİBİ :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…