Canım naptın regl oldunmu ?Insallah hamılesındır
Günaydiiiin canimm nasilsiinCanlarrrrrr günaydınnnnnnnnn :*:*
Günaydın neredeydin seeeen :)Canlarrrrrr günaydınnnnnnnnn :*:*
İyiyim canım saol sen nasılsın ?Günaydiiiin canimm nasilsiin
İzin günleri pek giremiyorum ya kociş evde oluyor dışarı fln cıkıyoruz :S Özledim ama siziGünaydın neredeydin seeeen :)
İnanmıyorummmmmmmmmmmm Ay şükürler olsun nerde o niye yazmıyorrr ?Kizlaaaar bir nazar boncugumuz vaaaarr @firdevacansu ilk hamisimiiizz
Darısı isteyenlerin sizin ve benim basıma inşallah hayirlisiyla :)
İnanmıyorummmmmmmmmmmm Ay şükürler olsun nerde o niye yazmıyorrr ?
Masallahh yaaaaa kalbim deli gibi carpti valla Allahim bizlerede nasip et . Sag salim alir insaallah bebegini kucagina ayy umudumuz olduWhatsaptan yazisiyoruz simdi misafiri var giremiyor ben güncelleme yapım dedim sözüm vardı çünkü nazar boncuğu takicam diye :)))
Masallahh yaaaaa kalbim deli gibi carpti valla Allahim bizlerede nasip et . Sag salim alir insaallah bebegini kucagina ayy umudumuz oldufirdevscansu
Allahım ne güzel bitti mi yani şimdi herşey kürler ilaçlar doktorlar her ay umutla beklemeler ağlamalar yalvarmalar millete özenmeler her bir sözde gizli gizli ağlamalar boş göbüşü avuşturmalar yokluğunda bile sevmeler Alahımmmm sen çok büyüksün bizede nasip et nolursunn.. Çok mutlu oldum senin adına senin heyecanını bende yaşamak için neler vermezdim. allahım inşallah sağ sağlim kucağınada almayı nasip etsinn...Mrb kizlar hamileyimmm hayrlisiyla Rabbim sizlerede nasip etsin Guzel dileklerinz icin Allah razi olsun dualarim sizinle
Allahım ne güzel bitti mi yani şimdi herşey kürler ilaçlar doktorlar her ay umutla beklemeler ağlamalar yalvarmalar millete özenmeler her bir sözde gizli gizli ağlamalar boş göbüşü avuşturmalar yokluğunda bile sevmeler Alahımmmm sen çok büyüksün bizede nasip et nolursunn.. Çok mutlu oldum senin adına senin heyecanını bende yaşamak için neler vermezdim. allahım inşallah sağ sağlim kucağınada almayı nasip etsinn...
Hersey icin hayrlisi bebegimm ins Rabimmmm tez zamnda nasip eder dua et kuzum bol bol dua et Rabbim nasip etsin kucklarimizi bs brakmasinnAllahım ne güzel bitti mi yani şimdi herşey kürler ilaçlar doktorlar her ay umutla beklemeler ağlamalar yalvarmalar millete özenmeler her bir sözde gizli gizli ağlamalar boş göbüşü avuşturmalar yokluğunda bile sevmeler Alahımmmm sen çok büyüksün bizede nasip et nolursunn.. Çok mutlu oldum senin adına senin heyecanını bende yaşamak için neler vermezdim. allahım inşallah sağ sağlim kucağınada almayı nasip etsinn...
Duygu patlaması yaşıyorum şuannnYukarda yazdıklarının birkaç satırı çok dokunduilk defa boyle oldum.
Sende bize et nolurr bizede versin allahım. Her duamda varsınız siz zaten merak etmeyin. :**Hersey icin hayrlisi bebegimm ins Rabimmmm tez zamnda nasip eder dua et kuzum bol bol dua et Rabbim nasip etsin kucklarimizi bs brakmasinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?