19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Whatsaptan yazisiyoruz simdi misafiri var giremiyor ben güncelleme yapım dedim sözüm vardı çünkü nazar boncuğu takicam diye :)))
Masallahh yaaaaa kalbim deli gibi carpti valla Allahim bizlerede nasip et . Sag salim alir insaallah bebegini kucagina ayy umudumuz oldu firdevscansu

Masallahh yaaaaa kalbim deli gibi carpti valla Allahim bizlerede nasip et . Sag salim alir insaallah bebegini kucagina ayy umudumuz oldu firdevscansu

Evt gerçekten umudumuz oldu iki gün önce kan vermişti 35 çıkmış :) simdi daha yükselmiştir inşallah gelince o daha ayrıntılı yazar :)

Ysminn canım daha yeni evliydi 9 aylık falan başından beri istiyordu :)))
Gelince ayrıntılı yazar bizde cooook sevundik darısı başımıza insallah

Mrb kizlar hamileyimmm hayrlisiyla Rabbim sizlerede nasip etsin Guzel dileklerinz icin Allah razi olsun dualarim sizinle
Allahım ne güzel bitti mi yani şimdi herşey kürler ilaçlar doktorlar her ay umutla beklemeler ağlamalar yalvarmalar millete özenmeler her bir sözde gizli gizli ağlamalar boş göbüşü avuşturmalar yokluğunda bile sevmeler Alahımmmm sen çok büyüksün bizede nasip et nolursunn.. Çok mutlu oldum senin adına senin heyecanını bende yaşamak için neler vermezdim. allahım inşallah sağ sağlim kucağınada almayı nasip etsinn...

Yukarda yazdıklarının birkaç satırı çok dokundu ilk defa boyle oldum.

Hersey icin hayrlisi bebegimm ins Rabimmmm tez zamnda nasip eder dua et kuzum bol bol dua et Rabbim nasip etsin kucklarimizi bs brakmasinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…