19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Birakmaa bizde seni birakmicaz adetime dort gun kalmis bu arada hic bi belirti yok gebelikten zaten bu ay umut yoktuda adet belirtimde yok ay gelmese keskee

Ay canım benim ya inşallah hamissindir. Bak değilsen de uzulmek yok bi dahaki aya bırakalım o zaman Allah büyük ilişki günlerini iyi ayarlamamiz lazim :)) benimki işinden dolayı aksiyi :)

Ay canım benim ya inşallah hamissindir. Bak değilsen de uzulmek yok bi dahaki aya bırakalım o zaman Allah büyük ilişki günlerini iyi ayarlamamiz lazim :)) benimki işinden dolayı aksiyi :)
Yok canim uzulmicem hayirlisi olsun . Doktor bu ay da olmazsa ignelerle buyutucez dedi yumurtalari o konu hakkindada hic bilgim yok arastirmadimda valla ilk kez merak etmedim akisina biraktim sen nasilsin napiyosun canim

Yok canim uzulmicem hayirlisi olsun . Doktor bu ay da olmazsa ignelerle buyutucez dedi yumurtalari o konu hakkindada hic bilgim yok arastirmadimda valla ilk kez merak etmedim akisina biraktim sen nasilsin napiyosun canim

Canimm Allah razi olsun iyiyim çok şükür. Piknikteydik eşimin is arkadaşları ve eşleriyle beraber karardim geldim :))). Canım iğneleri ben yaptım gerçekten çok ise yarıyı yumurtası buyumeyenlere. Sana ilaç yaziyo git al diyo iki gün sonra vur bi gün sonra saatini de vererek ilişki oneriyo o gün gerçekten tutturabilurseniz iyi olur :) ben çok umutluydum ama aksilikler pesimizi bırakmadı. Kaç kişiyi biliyorum ilk iğneden hemen hamile kalmislar. Catlatma iğnesinden bahsediyorum canım ben. Klomen kullanıp yumurtam büyüdü sonra iğneyi vurdum sadece bi tane ve göbekten :)

Ohh mis temiz hava iyi yapmissiniz . Yok canim catlatma ignesi degil benim ki klomen yerine ignelerle yumurtayi gelistircez dedi doktoruma guveniyorum birazda kafam rahatladi ya dusmuyorum ustune ne derse yapiyoruz ama kafa rahat doktorum gittigim ilk gun gebe kalacaksin ben inaniyorum sen de inan demisti inaniyorum ve bekliyorum

Benim doktorum da bana öyle Dediiii çok umutluyum yaaaaa :)))) bu ay değil tabiki biz aşılama istedik zaten. Aşılama yapcaz tutmazsa ki tutar insallah o zaman tedaviyi birakicam eşim şark çıkmazsa istediğin kursa git dedi belki üni sınavlarına giderim :) bu sayede aklımdan çıkarır unuturum :). Ben inanıyorum bizim cocuklarimizzz olacaaaaaakkk anne olcaazz. Bi de bu gün birşey duydum bazı bünyelerinde annelik duygusu geç geliyormuş geç salgiliyomus anladığım kadarıyla yani boyle birşey söyledi öyle birşey var mi acaba ya

Benim doktorum da bana öyle Dediiii çok umutluyum yaaaaa :)))) bu ay değil tabiki biz aşılama istedik zaten. Aşılama yapcaz tutmazsa ki tutar insallah o zaman tedaviyi birakicam eşim şark çıkmazsa istediğin kursa git dedi belki üni sınavlarına giderim :) bu sayede aklımdan çıkarır unuturum :). Ben inanıyorum bizim cocuklarimizzz olacaaaaaakkk anne olcaazz. Bi de bu gün birşey duydum bazı bünyelerinde annelik duygusu geç geliyormuş geç salgiliyomus anladığım kadarıyla yani boyle birşey söyledi öyle birşey var mi acaba ya

Bak cnm bnm bi yakinm uc defa asilama yaptrdi tuttu dustu tuttu dustu sonra iki ay snra kendi kndne allahn izninle hamile kaldi.. ins rabbm bizede bu güzelligi tattrir :)

Hayirlisi canim ins olurda kurslara gidemez oturur bebek bakarsin ohhhhh boyle bisey duymadim hic canim asilamaya ne zaman gececeksiniz peki

Bak cnm bnm bi yakinm uc defa asilama yaptrdi tuttu dustu tuttu dustu sonra iki ay snra kendi kndne allahn izninle hamile kaldi.. ins rabbm bizede bu güzelligi tattrir :)

Ayyy amiiin canım inşallah yaa dua edelim. Sen acele etme yaa az ucur kafandan :))

@leylmira canım aleykum selam hoş geldin iyiyiz sen nasılsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…