- 15 Nisan 2015
- 317
- 2.543
- 33
Allah razi olsun melegimm ins ins sizlerde olucksiniz kalbinizi ferh tutun dua edin Rabbim verck oldumu inanin verio ilclar o bu hep vesile verende alanda RabbimCanım benimmm tekrar tebrik ederim :) hayırlı ugurlu olsun bize de umut oldu :))) sırayla haberler alcaz :)
Sen bişey kullanmışmıydın bu ay peki klomen fln ?Allah razi olsun melegimm ins ins sizlerde olucksiniz kalbinizi ferh tutun dua edin Rabbim verck oldumu inanin verio ilclar o bu hep vesile verende alanda Rabbim
Tum dularim sizle cnmSende bize et nolurr bizede versin allahım. Her duamda varsınız siz zaten merak etmeyin. :**
Tek klomen kullndmSen bişey kullanmışmıydın bu ay peki klomen fln ?
Kaçıncı klomen peki ?Tek klomen kullndm
Daha ilk kullanimdi cnm bnmKaçıncı klomen peki ?
Allaha çok şükür 1. cide nasip etmişşş iyi bak ilk bebişimize güzel güzel beslen :*Daha ilk kullanimdi cnm bnm
bugün adetimin 5. günü canim klomene başladim bugün 27 sinde kontrolüm var hayirlisi bakalim.sen ne durumdasin?Günaydın canlarrrr :) Nasılsınız bakım kimler doktora gidiyo kimler ne durumda :))) @acembuselik sen Ne durumdasin
Tm teyzecikleri guzel guzel beslenicmAllaha çok şükür 1. cide nasip etmişşş iyi bak ilk bebişimize güzel güzel beslen :*
Ole cnm bnmYa Allahım ol dedi ve oldu cooook şükür :)
gerçekten mi çok sevindim rabbim bizlerede nasip eder inş.Kizlaaaar bir nazar boncugumuz vaaaarr @firdevacansu ilk hamisimiiizz
Darısı isteyenlerin sizin ve benim basıma inşallah hayirlisiyla :)
bugün adetimin 5. günü canim klomene başladim bugün 27 sinde kontrolüm var hayirlisi bakalim.sen ne durumdasin?
bugün adetimin 5. günü canim klomene başladim bugün 27 sinde kontrolüm var hayirlisi bakalim.sen ne durumdasin?
Aminn cnm ins darisi sizleregerçekten mi çok sevindim rabbim bizlerede nasip eder inş.
Hayirli olsun canim RABBİM TAMAMİNA ERDİRSİNOle cnm bnm
Allah razi olsun cnm aminnnn insssHayirli olsun canim RABBİM TAMAMİNA ERDİRSİNSağsalim alirsin kucağina bebişini İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?