Aminn canm insallah.. ediorm tbi etmem mi.szde bna ednAllah bu bebeğini sana bağışlasın canım dua et bize
Bebegimmm
hepimiz için ediyorum canım hayırlısı..Aminn canm insallah.. ediorm tbi etmem mi.szde bna edn
annneeeeemmmmmmmm nerelerdesin beni yalnız bıyaktınız buydaBebegimmm
Oyyyy annemmm yrim seni ev isleri bitmek bilmedi bnm yalnz brakirmuyim hiccannneeeeemmmmmmmm nerelerdesin beni yalnız bıyaktınız buyda
bahar temizliğimi yapıyon kuzummmm geleyim mi yardımaOyyyy annemmm yrim seni ev isleri bitmek bilmedi bnm yalnz brakirmuyim hicc
Ahh bitanem ona baslamadim ki daha kiyamm sna sen gel kahve icmeyebahar temizliğimi yapıyon kuzummmm geleyim mi yardıma
sağol şekerim beniimmm ben bitirdim çok şükür sağım solum ağrıyo yorgunluktan dün aksam bide misafir bastırdı birden güya dinlenecektim uzanmıstım kalkıp acil yemek hazırladım iki kere sofra kurdum sofra kur topla bulasık yıka çay dağıt canım cıktı resmenAhh bitanem ona baslamadim ki daha kiyamm sna sen gel kahve icmeye
Ohhh ii atlsmissin temzligi cnm o yrgnlugun uzerinede ii olmamis misafr dinlen artik sendesağol şekerim beniimmm ben bitirdim çok şükür sağım solum ağrıyo yorgunluktan dün aksam bide misafir bastırdı birden güya dinlenecektim uzanmıstım kalkıp acil yemek hazırladım iki kere sofra kurdum sofra kur topla bulasık yıka çay dağıt canım cıktı resmen
aynen oyle valla atlattım ya kendimi hafiflemiş hisseiyorum :) ayy büyük bi dert olmustu benim içinOhhh ii atlsmissin temzligi cnm o yrgnlugun uzerinede ii olmamis misafr dinlen artik sende
Ne guzel cnm ya sra bnde bakalim hadi hayirlisiaynen oyle valla atlattım ya kendimi hafiflemiş hisseiyorum :) ayy büyük bi dert olmustu benim için
Ayyy hadi insaAllah guzel haberler alasin... en yakin bat senin ilk hamisimiz sen olursun insaAllahhh
çok sağolun canlarımm inşallah sıra sıra hepimiz göbişleri dolduralım :)) 10 gün içinde gelmezse 31inde test yapıcam allahım nolur o iki çizgi görünsüninşallah umutlarını boşa çıkarmaz rabbim canım en kısa zamanda anne olursun
inşallaaaahhhhhh rabbim dualarımızı duy gör şu hallerimiziçok sağolun canlarımm inşallah sıra sıra hepimiz göbişleri dolduralım :)) 10 gün içinde gelmezse 31inde test yapıcam allahım nolur o iki çizgi görünsün(
hadi kolay gelsin canım rabbim kolaylık versin ee bata kaç gün varNe guzel cnm ya sra bnde bakalim hadi hayirlisi
3 gun cnm ama kan verdim yarin cikicak sonuc haurlisi artikhadi kolay gelsin canım rabbim kolaylık versin ee bata kaç gün var
hayırlısını nasip etsin rabbiiiimmmmm3 gun cnm ama kan verdim yarin cikicak sonuc haurlisi artik
Aminnn ins cnm bnmhayırlısını nasip etsin rabbiiiimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?