- 15 Mart 2015
- 616
- 366
- 53
offf bu ne yaa. Resmn servett.. Allh yardımcn olsun inşllhGeçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda sağlıkla alırsın kucağına. Bulunduğun il ve ordaki tüp bebek yapan sağlık merkezlerine bağlı canım. Benim yaşadığım yerde 2 yer yapıyor bitanesinim fiyatı 4000 tl ilaçlarıda 1000 -2000 tl arası değişiyormuş eczaneye bağlıymış toplam 5500 -6000 civarı. Diğer uygulayan merkezin hastahne fiyatı 3500 tl
aynen oyle rabbim yardımcımız olsun inşllhTeşekür ederim canım amin inşallah. Başka çaremiz yok şuan çıkan sonuçlara göre tek çaremiz bu Allah isteyen herkeze nasip eder inşallah. Zor süreçler bunlar maddi manevi yıpranıyorsun tabi
) ohh maşllhh. Ne çok bildiğin şy varmş. Bnde kendime çok şey yapar derdim..
inşllh şifa olur buay.. Maneviyat olarak yaptığın bişyler var mı. O da onmli
yoook üzülmüyorum bi umudum var çok şükür mutlu olmak için yumurtalarım sağlıklı bi şekilde dölleniyormuş, yarın donduracaklar galiba 5. gün oluyor. gayet umutlu ve mutluyum
umreye ya da hacca gidenler bide meryem otu getiriyorlarmis onu duydun mu hic o kadar cok.sey duyuyoruz ki kafamiz allak bullak oluyor valla . mesela bi de yine umreden hurma poleni getirtenler varmis denemedim ama okuduklarim vardi . bide canim dedigin hoca nerde sakincasi yoksa yazsan ya da ozelden yazsanGinaydinnnnunuttuğum çok şey var mesela gecen ay umreye atletimi gonderdim her yere sürmüşler dua ile 7 Gin çıkarmadan giy dediler yaptım. Yanlış anlamayin ama İstanbul da bi hoca var onun yanina gittik ustunuzde nazar kotu niyet var falan dedi ayetler yazılı kağıdı verdi bi gece suya koyun yazılar gidince içmeye başlayın 7 gün boyunca dedi bide annemden bana subyen geçmiş öyle dedi ama ne anlama geliyo bilmiyorum ayet yazılı kağıdı verdi 6 ay boyunca üstünde tasi dedi hamile kalır kalmaz buraya gel dedi daha önce cooook kişi gidip hamile kaldı kanlı canlı tanıdığım insanlar bende denemek istedim Allahim dan diliyorum inşallah Olur.
kızlar çakşir otu kürü ya da suyu kullanın öneririm size ben yeni getirttim suyunu eşime içiriyorum ben klomen kullanıyorum o yüzden baslamadım suya ama benim kuzenimin senelerdir olmuyodu o sudan kullandı şimdi 3 aylık hamile araştırın alın tavsiye ediyorum
Hoşbulduk canım yaşadığım Şehirdeki en güzel yeri tercih ettik zaten seninde dediğim gibi en son çare tüp bebek ve beklentilerde büyük oluyor. Şuan zaten herşeye razıyız yeter ki bir bebeğimiz olsun.gelisimcii Hoş geldin canım Rabbim şifa versin inşallah. Dediğin gibi madem tüp bebek yapiosun iyi bi yerde yap canım çünkü tüp bebek biraz daha zor ve son asama olduğu için insanin umitlenmesi zirve yapar Allah korusun tutmasa o kadar fazlada üzülür insan o yüzden çok iyi bi doktor bulun canım bizede haber vr canım
1 yıldır evliyiz canım. 6 aydır çocuk düşünüyoruz normalde bi kaç yıl düşünmüyorduk ama evlendikten sonra fikrimiz değişti. Iyiki erken karar verdik yoksa eşimin sperm sayısı iyice düşebilirdi Buda bizim tüp bebek şansımızı düşürecekti. Her işte var bi hayır işteGünaydın Hatunlaaaarrumut dolu mucize dolu Bi ay diliyorum Rabbimden bu yazıyı okuyup benim gibi olanlara inşallah en yakin zamanda saglikli bj hamis olur insallah bu arada gelisimcii çok fazla para yaa gerçekten ve siz yeni evlisiniz anladığım kadarıyla hani ne bilim maddi manevi zorluk gerçekten Allah sabir versin. Shirine-alish çok zor geliyo insana gercekten
Hoşbulduk canım yaşadığım Şehirdeki en güzel yeri tercih ettik zaten seninde dediğim gibi en son çare tüp bebek ve beklentilerde büyük oluyor. Şuan zaten herşeye razıyız yeter ki bir bebeğimiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?