19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

gunaydin cnm hayirli cumalarimiz olsun insallah ben pek iyi degilim esimle aramizda problemler var 2 gundur sen nasilsin bebis nasil
sanada hayirli cumalar cnm. rabbim yardimciniz olsun.
olur oyle esler arasinda gerginlikler.

Uleyyyyynnnn kaç gündür yokum kimse sormadı beni hepinize küstüm küstüm küstüm

küsme küsme cnm bak benide kimse sormadı ne yapalım kısmet :) neler yapıosun bakalım?
Aynen ya valla unuttular bizivalla canım ne yapak evdeyim hava soğuk dışarı cıkılmıyor sen neler yapıyosun canım ben bebişime battaniye örüyorum sıkılınca kitap aldım okuyorum

Ohhhh misss kizlar
Aynen ya valla unuttular bizivalla canım ne yapak evdeyim hava soğuk dışarı cıkılmıyor sen neler yapıyosun canım ben bebişime battaniye örüyorum sıkılınca kitap aldım okuyorum
Herkesn ismi gelmio insanin aklina affiniza siginiyorum :-(

Ben hailey
Ben hamileyim :). Şubat bana uğurlu geldi

yaa sen daha tedavinin basindamisin?
ilk ilacla bu kadar hayattan soguduysan benim yerimde olsan ne yapardin acaba coook merak ettim .
insallah igne asamasina gerek bile kalmaz ogretmenim hemserimmm iinsallahhh....
Evet canım daha işin başındayım fakat yaşım 29 en iyi ihtimalle 30 yaşımda anne olurum. Ama her geçen gün benim için şans azalıyor hayattan soğumadık canım sadece geçen yıl şubattan beri yumurta takip ettirip negatif sonuçtan bezdim. Aslında ben iğne ilaçtan çekinmiyorum sonuç odaklıyım canım. Yani mesela tüp bebek yöntemiyle dünyaya bir bebek getirebilirsiniz ancak deseler tamam deyip başlayacağım. Doktor bir sebep bulsa tedavisini olsam ben vakit geçirip ileriki tedavilerde şansımı azaltmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…