19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

alla ala gogus agrisi siskinlik hamilemisin yoksaama morarma neden olsun nasil oluyo bi yere carpincami durduk yerde mi oluyo pis dr tam zamaninda gitmis
Canım hamilelik olduğunu sanmıyorum bir yere de carpmadim benek benek morluklar var birde içerde küçük küçük Şeyler var başka dr var ama o iyi deilmiş salak tam gidecek vakti buldu

Canım hamilelik olduğunu sanmıyorum bir yere de carpmadim benek benek morluklar var birde içerde küçük küçük Şeyler var başka dr var ama o iyi deilmiş salak tam gidecek vakti buldu
alla ala cok tuhaf kan la ilgili bi problemin olabilir benim ablaminda vucudu dokunsan morariyodu dalagi vucuda beyaz kan pompalamadigi icinmis o yuzdn dalagini aldilar

Canım benim gerçekten zormuş
Rabbim yardimcin olsun peki vatandaş olmak için çocuktan başka secenek yok mu gerizekalıların arada af falan çıkarmasi lazım
aslinda var
1)))10 yildir burda olmak gerekiyormus.
2))) en az 1 kiz 1 erkek kardes yani kan bagi olan biri olmaliymis
3))) cocuk olmali .
4))) okul veya is hayati olmali.(ben yasal yolla gelmedim bunlari yapamam suan)
5))) burda 5 yillik evli olunmali.esinde fransiz olmali.
yani kanun cok ama bana uyan simdilik 1 cocuk olmali.
birde esimle evliligimi gosteriyorum onun sayesinde vermeleri icin ugrasiyorum.
en son valilikteki bir gicik sekreter bana dediki al esini git ulkene .o fransiz degil sadece siginmaci vatandas.
ama bende dedim gitmek istemiyorum.evliyiz.tedavi goruyoruz.esimin isi ,evi ,ailesi hepsi burda.simdi mahkemeye cikicam.insan haklari mahkemesine verdim dosyami.avukatta tuttum.ohh olsun onlara.evliyim nsl bana git derler.giciklaarr

Vay pişnikkkk karııı iyi etmişsin ohhhhh olsun sinirlendim ben de gıcık karıya

Kizlar izmirde yasayan var mi???
bizim ailede 2015 yilinda 4 hamis cikti .2 si dayi kizi ilk tup bebek denemesinde oldu..2 si uzak tanidik.
ege universitesine gitmisler.isteyen olursa doktorun ismini ogrenirim.

bende burdayim isten ciktim pazara gittim ev alisverisi malum.. evdeym tv actm uzandm sen napiyosun
Ellerine sağlık canım ben de yemek yaptım oturdum kociş i bekliyorum pazar için bu saatte mi gidiyorsun bizde bir saat önce kapanmış olur

Ellerine sağlık canım ben de yemek yaptım oturdum kociş i bekliyorum pazar için bu saatte mi gidiyorsun bizde bir saat önce kapanmış olur
isten cikinca gidebiliyorum yada pazar gunleri giderim burda kapali pazarlar gec kapanir yeni yeni kapaniyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…