• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

katiliyorum.doguma bile kalmadan adetle birlikte kucuk kistler dusuyor.
her kadinda olur kucuk kistler .biz buyuk olan yumurtalara bakalim onlari degerlendirelim:KK55:
bazi doktorlar neden bu kadar dusuncesiz konusuyor anlamiyorumo_O
aynen oyle cnm insanlari korkutmaktan cok bebek icin faydali bilgiler verseler yada olumlu olabilecek seyleri konussalar ne guzel olur

insallah hayirlisiyla guzel sonuc alirim insallah ya berfinim o kadar zor bir surec ki.
hem aile yok destek yok.hem karsi tarafa kendimi anlatana kadar kac sekile giriyom ya.
bu memleket o kadar zor ki.aslinda kanunlar iyi deee ben vatandas degilim.dil egitimi alamadim.
yani sanssizlik benden kaynakli.fransanin sucu fazla yok.esim biraz dusunerek beni getirseydi boyle olmazdi belki.
napim belkide nasip boyledir .insallah sona yaklasmisimdir...:KK55:
Bebişim dil kursuna gidemiyor musun inşallah canım hayırlısı ile sona yaklaşmışsındır:anneadayı::KK46::nazar::KK200:

İyiyim canım benim biraz gıcık oldum hastaneye gittim doktorum 2 3 gün yokmuş ona sinirlendim geri döndüm malesef :KK67:sizi özledim yaaaa sizsiz bir gün duramıyorum artik:confused::confused::KK54:
aman bu dr lar kafasina gore izne cikiyo :KK12:bizde seni ozledik cnm dr nie gitmistin

Bebişim dil kursuna gidemiyor musun inşallah canım hayırlısı ile sona yaklaşmışsındır:anneadayı::KK46::nazar::KK200:
mrb aytencim.nslsn????
gitmeyi cok istedim de cnm valla hersey bir birine bagli iste ipin ucu bi cozulse gerisi gelicek sanirim.
gecen yil ugrastim vatandaslik hakkim olmadan ne calisma izni nede okuma izni alamazmisim.
bu yil yine denedim.yeni tarihli pasaport istediler.onunla ugrasiyorum 2 aya kadar cikar insallah giderim.
sansa bakarmisin esime surekli istek geliyor okula gitmesi dil ogrenmesi icin.adam hiiic istemiyor umursamiyor.
gecen yil zorla yolladim 6 ay gitti 2 kelime ogrenemedi.okulda verilen butun odevlerini ben yapiyordum ogreniyordum.
10 yildir burda 1 cumle kuramaz.ustelik vatandasligini 2 sene icinde almis.
bendeki sansa bak 5 yildir ugrasiyom okul, is, ehliyet, vatandaslik hic biri olmuyor.
1 senedir ugrastim anca tup bebek merkezine( 5.000 euro verdim) kabul ettiler.
dusunsene turkiyede kimligi olmayan cocuk nsl okula gidemiyorsa hastanede zorluk cekiyorsa.
bende aynen kimliksiz cocuklar gibiyim burda.cok karisik cooookkk:KK17::KK53:

merhaba en son adetım 20 aralık
15 aralık da 4-5 damla kan geldı ondan sonra karın agrısı ve gaz oldu doktora gıttım idrar enfeksıyonu olmusun dedı beta 2 cıktı sızce bu deger adetten sonra mı yukselır ? beklemelı mıyım ılac da ıcıyorum

aman bu dr lar kafasina gore izne cikiyo :KK12:bizde seni ozledik cnm dr nie gitmistin
Göğüs ağrısı şişkinlik ve morarma var canım ağrım çok gittim ama 2 3 gün daha çekecem bakalım ne diycek gıcık doktor :63:

Göğüs ağrısı şişkinlik ve morarma var canım ağrım çok gittim ama 2 3 gün daha çekecem bakalım ne diycek gıcık doktor :63:
alla ala gogus agrisi siskinlik hamilemisin yoksa:110:ama morarma neden olsun nasil oluyo bi yere carpincami durduk yerde mi oluyo pis dr tam zamaninda gitmis:KK67:

mrb aytencim.nslsn????
gitmeyi cok istedim de cnm valla hersey bir birine bagli iste ipin ucu bi cozulse gerisi gelicek sanirim.
gecen yil ugrastim vatandaslik hakkim olmadan ne calisma izni nede okuma izni alamazmisim.
bu yil yine denedim.yeni tarihli pasaport istediler.onunla ugrasiyorum 2 aya kadar cikar insallah giderim.
sansa bakarmisin esime surekli istek geliyor okula gitmesi dil ogrenmesi icin.adam hiiic istemiyor umursamiyor.
gecen yil zorla yolladim 6 ay gitti 2 kelime ogrenemedi.okulda verilen butun odevlerini ben yapiyordum ogreniyordum.
10 yildir burda 1 cumle kuramaz.ustelik vatandasligini 2 sene icinde almis.
bendeki sansa bak 5 yildir ugrasiyom okul, is, ehliyet, vatandaslik hic biri olmuyor.
1 senedir ugrastim anca tup bebek merkezine( 5.000 euro verdim) kabul ettiler.
dusunsene turkiyede kimligi olmayan cocuk nsl okula gidemiyorsa hastanede zorluk cekiyorsa.
bende aynen kimliksiz cocuklar gibiyim burda.cok karisik cooookkk:KK17::KK53:
Canım benim gerçekten zormuş
Rabbim yardimcin olsun peki vatandaş olmak için çocuktan başka secenek yok mu gerizekalıların arada af falan çıkarmasi lazım :KK64:

merhaba en son adetım 20 aralık
15 aralık da 4-5 damla kan geldı ondan sonra karın agrısı ve gaz oldu doktora gıttım idrar enfeksıyonu olmusun dedı beta 2 cıktı sızce bu deger adetten sonra mı yukselır ? beklemelı mıyım ılac da ıcıyorum
en son 20 aralikta adet olduysan 2 gun sonra adet olmazsan bi test yaptir adet gunu gecince hamilelik belli olur zaten hamileysen kanda surekli yukselir 2 gunde bir kan tahlili yaptirarak bunu takip edebilirsin en garantisi adet gunu gecsin dr git

Back