- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
- 133
canim ben istanbul gop medical parkibrahim celebiye gidiyorum bundan onceki gebeligimde asilama yapmisti tutmustu malesef sonlandiCanim ya ben hep herkse soruyorum hangi doktora gidiyosun nerde yasiyodu sen?
ahh canim zormusgercekten tabi bize sabret ya da bekle demek kolay guclu olmaya calis . hayirlisi ile bi bebegin olursa bakarsin hersey daha guzel olur akisina birak stres yapma kendine geliyosa basimiza bu stres yuzunden zaten . Allahim tez zamanda bi ferahliga cikarsin seni insaallahonlarin israri ikimizinde turkiyeye gidip tedavi gormemiz icin.
hemde vatandaslik alicagimi sanmiyorlar.alamazsin 5 yil bitti cikip gelin diyorlar.
evet esimle cok mutluyum ama gurbet insani cok yoruyor.bide uzerine cocuk olamayisi ve dil problemi
olunca hic cekilmez hal aliyor maalesef.ailemde bu konuda beklemeyin gelin burada yeni bir yasam kurun cocuk olur diyor.
esimle ne zaman konussam diyor ki sen bilirsin istersen git benim gelisim biraz belirsiz diyor.cok arada kaliyorum.
gidersem gelirmi? Gelmezse tekrar gelip beni getirirse bu sefer tekrar ayni sureci yasamak istemem.birde pesime bi cocuk takip turkiyeden getiremem.yani isim zor.tedavi icin gitsek hamile kalip gelsem diyorum onuda riske atamam.yolculuk riskli.burda cok zor sartlarda tup bebege gidiyorum.sonu ne olacak bakalim.insallah rabbim yardim eder...
gunaydin canimm 4 e kadar naptin ben 1 de uyudum hala uykusuzum
cano ne yaptın o saatte kadar
Mrb kizlar ben geldimmnhbr nslsnz???
Kizlar biraz once adet oldum sandim lavaboya gittim bembeyaz bi akintim gelmis cok korkmustum hasta oldum sandim bugun normalde adet gunum eger gecikmezse
Ustte anlattim iste kiz iyim bugun tup merkezinde psikologa gittim.Eysoooo:))) nabeeet kusummmm nasilsinnn holohop çeviriyonn ohhh sallaaa :))))
Bugun psilologla gorusmem vardi iyi gecti.konustuk.
dil problem olur anlatamam diye dusunuyordum ama hic korktugum gibi degildi.
cok iyi anlastik.guler yuzlu anlayisli mavi gozlu bir bayandi.iyi dil bildigimi soyledi.
"hic egitim almadan bu kadar iyi konusuyorsan ileriyi dusunemiyorum" dedi.
yasin genc.avantajlisin.bizim ekip ile guven konusunda problemin varmi dedi.
+ailede cocuk sahibi olmayan biri varmi gibi seyler sordu.bunlar tedaviyi etkiler dedi.
bende yok bir sorunum ekibi begendim dedim.atlattik bugunude.son testler kaldi.
bakalim ne olacak yarin ki test icin biraz endiseliyim
16.günüm bugün ama korku içindeyim hiç yaptırasım yookCanimmm bi daha mi kan aldirsan acaba ? İmkânın varsa bi aldır bence. Catlatma iğnesi olalı kaçıncı günün?
Ustte anlattim iste kiz iyim bugun tup merkezinde psikologa gittim.
ayy birde cantami bi actim sigorta kartim kimligim hic bisey yok.
deliye dondum birden.dusunuyom nereye gitti bunlar.tamda sekreter sordugu anda soka girdim.
bi baktim aklima geldi gecen hafta fotokopi cekmistim bi magazada kimlik ve sigorta kartim makinede kalmis.
fotokopiyi alip cikmisim.aahhanda gelde anlat nerde bulursun birde nsl anlatacam dil konusunda tereddut ettim.
randevum biter bitmez 1 saat yolda dua ettim.
gelip fotokopiyi cektigim magazaya gittim.gicik kadinin biri demez mi 1 haftadir nerdeydin??dedi.
sonra ciktim yetkili biriyle konustum.arayip buldular sukur RAHATLADIM YAA ...
bulamazsam yarinki testlerim kalirdi.kimlik yok sigorta karti yok.aman allahim bizim deliyi dusunemiyorum orda.
16.günüm bugün ama korku içindeyim hiç yaptırasım yook
akıntıdan dolayımı .normalde adet zamanı akıntı kesilir diye biliyorum ama artk herşeyi hamileliğe yoruyorum yaaBana hamileymissin gibi geliyo vallah :)
insallah hayirlisiyla guzel sonuc alirim insallah ya berfinim o kadar zor bir surec ki.Çok sevindim canim vallahi hadi hayırlısı bakalim. İnsallaaaah testlerde temiz çıkar hemen tüp bebeğe geçersiniz insallah
amin insallah cnmm...Sukurlwr olsun Allaha seni darlığa komadi elhamdülillah insallaaaaaah işin rast gider :-* ♥❤
yaaa16.günüm bugün ama korku içindeyim hiç yaptırasım yook
göğüs ağrılarım aynen devam ediyorryaaainsallah guzel haber gelir .
bu ay bir kac kisiden bekliyoruz umut olun bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?