- 14 Eylül 2015
- 718
- 31.890
- 418
- 33
15 ocak bir hafta geçikmeli 22 ocakKizlar beklenen adetleerinizi yazn yeni liste yapayim @ElifAhsen02 @Kilim ve tohum @semselIlayumut @Hifa erva @sinkar @pink_love_lady @sezenorhan Omur kagan @betul225 ve aklima gelmeyen arkdaslar yazin liste yapalm
gunaydin canim esimdw bende calistigimiz icin haftada 1 isteyerek yapiyoruz bazen 2 olabiliyo suanda bebek istedigimiz icin kendimizi sartlandirdik yapmak istemesekde zoraki carsambadan beri gun asiri yapiyoruz yoksa yumurtlama gunune dek gelmiyo 10 gun kadar gun asiri olmasina katlancaziyi geceler kızlar. sorum biraz özel olacak ama merak ediyom sormam lazım. eskiden bebek düşünmeden önce haftada 1 veya 2 defa ilişki normal geliyodu yani canım isteyerek yapıyodum ama şimdi noldu bilmiyorum 2 bile cok geliyo. sadece bebek için yapıyorum bazen ve kendimi kötü hissediyorum. siz yumurtlama günlerinizde mi gün aşırı yapıyosunuz yoksa 1 ay boyunca mı gün aşırı yapıyosunuz
gunaydin canimm pazartesi sendromu yasiyorumgünaydınlar canların nasılsınız ne durundasınız
BENDE AYNI BU PAZARTESİ GÜNLERİNİ HİÇ SEVMİYORUM o güzelim uykumuzdan sıcacık yatağımızdan kalkıp işe gelmekten sıkıldımgunaydin canimm pazartesi sendromu yasiyorumsen nasilsin
günaydın canımgunaydin canim esimdw bende calistigimiz icin haftada 1 isteyerek yapiyoruz bazen 2 olabiliyo suanda bebek istedigimiz icin kendimizi sartlandirdik yapmak istemesekde zoraki carsambadan beri gun asiri yapiyoruz yoksa yumurtlama gunune dek gelmiyo 10 gun kadar gun asiri olmasina katlancaz
aynen oyle tatlisim allahtan bana emir verecek kimse yok tek basima calisiyorm yoksa sinir krizi sebebiBENDE AYNI BU PAZARTESİ GÜNLERİNİ HİÇ SEVMİYORUM o güzelim uykumuzdan sıcacık yatağımızdan kalkıp işe gelmekten sıkıldım
aynen bazen 10 gunu buluyo hic istemiyoruz ikimizde dr. 1 hafta sabredin bebek icin sonra yine istediginiz gibi yaparsiniz dedi bn kocama garanti olsun die 10 gun gun asiri dedim yoksa onun hic yanasmaya niyeti olmuyogünaydın canımçalıştıgım için bende aynı durumdayımm haftada 1 yetiyor. yumurtlanın olduğu hafta 3 kere yapıyoz. ama bundan sonra gün aşırı yapıcam bebiş için
Çok sağol canım benim Rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhhh hamiş olalım hepimiz bol bol aşerelimmm ben hamiş olursam vayy haline kocişiminayyyy insallah hadi hayirlisi olsun cnm sagolsende hamile olursan insallah istegin olursa soyle antalyadan gonderebilecegm herseyi gonderirim
aminn insallah al bendende o kadar cekilmez bir kadin olurum kesinÇok sağol canım benim Rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhhh hamiş olalım hepimiz bol bol aşerelimmm ben hamiş olursam vayy haline kocişimin
gunaydin canimm 4 e kadar naptin ben 1 de uyudum hala uykusuzumGunaaaaydinnn. Beeenimmmm Halaa uykum vaaaaarrgece 4 te yattım yaaa uyku duzenim kalmadı :))
Ama çok sabırsızim canım ya hiç olmayacakmis gibi hissediyorum üzülüyorum bir problem varmı diye baktirmak istiyorum belki çok önemli bir sebep yokturyasin kac cnm? 95 limisin?
doktorlar ilk 1 yili normal karsiliyor.ozelliklede yasin 25 in altindaysa.
henuz erken bence biraz rahat birak kendiliginden olur insallah...
cano ne yaptın o saatte kadarGunaaaaydinnn. Beeenimmmm Halaa uykum vaaaaarrgece 4 te yattım yaaa uyku duzenim kalmadı :))
nasılsın canımın içi ne durumdasınGunaaaaydinnn. Beeenimmmm Halaa uykum vaaaaarrgece 4 te yattım yaaa uyku duzenim kalmadı :))
banada emir veren yok ama gelen halk bilgisiz olduğu için sürekli aynı şeyi on defa tekrar ettiğim oluyor papağan gibi olmuşuzaynen oyle tatlisim allahtan bana emir verecek kimse yok tek basima calisiyorm yoksa sinir krizi sebebi
isin insanlarla ilgili olunca zor oluyo allah kolaylik versin cnmbanada emir veren yok ama gelen halk bilgisiz olduğu için sürekli aynı şeyi on defa tekrar ettiğim oluyor papağan gibi olmuşuz
SAOL CANIM BENİM ALLAH SANADA KOLAYLIK VERSİNisin insanlarla ilgili olunca zor oluyo allah kolaylik versin cnm
canim bence acele etme yasin daha 20 hamilelik icin cok zamanin var ama normal kontrol icin gideceksen yada bebek disinda baska bi sikayetin varsa tabiki gitAma çok sabırsızim canım ya hiç olmayacakmis gibi hissediyorum üzülüyorum bir problem varmı diye baktirmak istiyorum belki çok önemli bir sebep yoktur
sagol bebisimSAOL CANIM BENİM ALLAH SANADA KOLAYLIK VERSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?