19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

gunaydin canim esimdw bende calistigimiz icin haftada 1 isteyerek yapiyoruz bazen 2 olabiliyo suanda bebek istedigimiz icin kendimizi sartlandirdik yapmak istemesekde zoraki carsambadan beri gun asiri yapiyoruz yoksa yumurtlama gunune dek gelmiyo 10 gun kadar gun asiri olmasina katlancaz

günaydınlar canların nasılsınız ne durundasınız

günaydın canım çalıştıgım için bende aynı durumdayımm haftada 1 yetiyor. yumurtlanın olduğu hafta 3 kere yapıyoz. ama bundan sonra gün aşırı yapıcam bebiş için

günaydın canım çalıştıgım için bende aynı durumdayımm haftada 1 yetiyor. yumurtlanın olduğu hafta 3 kere yapıyoz. ama bundan sonra gün aşırı yapıcam bebiş için
aynen bazen 10 gunu buluyo hic istemiyoruz ikimizde dr. 1 hafta sabredin bebek icin sonra yine istediginiz gibi yaparsiniz dedi bn kocama garanti olsun die 10 gun gun asiri dedim yoksa onun hic yanasmaya niyeti olmuyo

ayyyy insallah hadi hayirlisi olsun cnm sagol sende hamile olursan insallah istegin olursa soyle antalyadan gonderebilecegm herseyi gonderirim
Çok sağol canım benim Rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhhh hamiş olalım hepimiz bol bol aşerelimmm ben hamiş olursam vayy haline kocişimin

yasin kac cnm? 95 limisin?
doktorlar ilk 1 yili normal karsiliyor.ozelliklede yasin 25 in altindaysa.
henuz erken bence biraz rahat birak kendiliginden olur insallah...
Ama çok sabırsızim canım ya hiç olmayacakmis gibi hissediyorum üzülüyorum bir problem varmı diye baktirmak istiyorum belki çok önemli bir sebep yoktur

Ama çok sabırsızim canım ya hiç olmayacakmis gibi hissediyorum üzülüyorum bir problem varmı diye baktirmak istiyorum belki çok önemli bir sebep yoktur
canim bence acele etme yasin daha 20 hamilelik icin cok zamanin var ama normal kontrol icin gideceksen yada bebek disinda baska bi sikayetin varsa tabiki git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…