- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Bana kalırsa alma kuzum ama gerginliğin gittikçe büyüyorsa erken gebelik testi al dene early predictor gebelik testi var ben daha evvel kullandım digital olanını.Eşime hiç o konulara takilmiyomusum gibiyim ama.Buraya girince ve kendi icimde icim icimi yiyo sanki) yarin adete 4 gün kalıyo.test almami önerirmisiniz???
Sende oylesin canim. bide dalga konumuz oldu su faturasi almış başıni gitmisti hehehehAy çok tatlısın ya
Ayrıca gerginliğini ve endişeni de paylaş eşinle mutlaka bu birlikte yaşanmak bir süreç. Güçlü olmak zorunda değiliz.Eşime hiç o konulara takilmiyomusum gibiyim ama.Buraya girince ve kendi icimde icim icimi yiyo sanki) yarin adete 4 gün kalıyo.test almami önerirmisiniz???
Canım nasılsın? Sağol arın doktora gidiyor musun sen de? Yarın bizim topiğin doktor günü !
Cesaret gelirse alicam canim yoksa bekliycem....Bana kalırsa alma kuzum ama gerginliğin gittikçe büyüyorsa erken gebelik testi al dene early predictor gebelik testi var ben daha evvel kullandım digital olanını.
Ay çok alemsiniz maşallah! Ha şöyle gülelim eğlenelimSende oylesin canim. bide dalga konumuz oldu su faturasi almış başıni gitmisti heheheh
Dogru diyosun cnmAyrıca gerginliğini ve endişeni de paylaş eşinle mutlaka bu birlikte yaşanmak bir süreç. Güçlü olmak zorunda değiliz.
Benimde 22 birlikte bekleyelim :)Yok öğretmenim yarın 13. Gunum olcak aşılama Yapalı biraz daha bekliyim 23 te adet olmam lazim
ayni durumdayim iki gundur regl bitti.Kizlar sıkıntıya girdim ben heralde bikac saat icinde sivilce cikti 2 tane yuzumde
Sabir bunlarda gecicek canimayni durumdayim iki gundur regl bitti.
yuzum temizlenmesi gerekirken iyice bozuldu
onlarin israri ikimizinde turkiyeye gidip tedavi gormemiz icin.ne diym bilemedim canım eşinle huzurlu mutluysan biraz daha sabret diycem ama ailen neden ısrar ediyor böyle iki arada bi derede kalıyosun daha zor daha stres oluyosundur . ben de gurbetteyim ama farklı bi şehir benimki yurt dışı değil kıyaslanamaz ama eşimle mutlu huzurluyum o yüzden üzmemeye çalışıyorum kendimi . sen de güzel taraflarını görmeye çalış
INSALLAHHHHH......Sabir bunlarda gecicek canim
Doğru diyorsun beklemek de fayda var kuzumYok öğretmenim yarın 13. Gunum olcak aşılama Yapalı biraz daha bekliyim 23 te adet olmam lazim
Bekle kuzum en iyisini yaparsınCesaret gelirse alicam canim yoksa bekliycem....
sanmiyorum cnm onu yaptilar.Can'ım bu smear testi olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?