19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

9:30ta canım 3 gün önce gittim 16mmdi bakalım yarın ne durumda
Ayyy ne kadar güzel büyümüş maşallah 20mm olmuştur günlerini iyi değerlendir. Biz yarın sabah ilişkiye girdik birde bu akşam gireceğiz sonra günaşırı tam gaz eğer doktorum belli bir tarih verirse o günüde değerlendireceğim inş

DOGUM TARIHLERIMIZ;;;;;
Kilim ve tohum == (yas 29)
@danthe========(yas 26)
semsel ========(yas 25)
S sinkar ========(yas 25)
07gul07 ========15/04/1990
Hifa erva =======03/03/1991
@sukruyeomay =======25/03/1991
Ilayumut =======14/04/1991
@Tuba0735 =======09/06/1991
I imeraFera24 =======22/10/1991
esmeray06 ======15/06/1992
Berf0o0o ====22/06/1992
GURBET KUSU ===09/04/1993
@SedanuR54 ======= (yas 20)
EVLILIK TARIHLERIMIZ;;;
GURBET KUSU ====24/07/2010
Ilayumut ========30/09/2010
Berf0o0o ====10/07/2011
@sukruyeomay =====22/09/2013
ElifAhsen02 ======25/10/2013
07gul07 =========29/12/2013
I imeraFera24 =======23/08/2014
Kilim ve tohum ====07/09/2014
semsel =========20/09/2014
S sinkar ==========21/09/2014
@SedanuR54 =======22/11/2014
Hifa erva ========15/08/2015
@danthe ==========24/08/2015

biz hiç değerlendirmedik henüz hata mı yaptık acaba . doktor pazartesi çatlatırız belki deyince boşa gitmesin dedik bekleyelim

Tatlısı o bugün misafirlikteymis.gelince yazar inşallah .sen nsl oldun varmı bi değişiklik?yarın hastaneye gidicenmi?
Hımm be de diyorum sesi çıkmıyor valla canım ben ayniyim şişkinlik ve aşırı ağrı beni bitirdi yarın sabah gidecem inşallah bir aksilik olmazsa

biz hiç değerlendirmedik henüz hata mı yaptık acaba . doktor pazartesi çatlatırız belki deyince boşa gitmesin dedik bekleyelim
Canım gün aşırı denedeydin iyi olurdu aslında çünkü yumurtanın büyümesi gayet iyi sonra kendiliğinden birden bire çatlıyabilir hem gün aşırı ilişkiye giren erkegın sperm hareketleri daha hızlı oluyor amannnn bunlar boş şeyler Rabbim nasip ederse her türlü olur

dediğin gibi nasip valla geçen ayda çok iyi değerlendirdik yine olmadı bide böyle deneyelim bakalım

Noldu yavrum ya kim üzdü seni söyle kafasini gözünü patlatrm ha :-@
Biraz kocis birazda ailem uzuyor.arada kalmak zor valla.gurbetlik zaten zor.burda hiç bi değişiklik yasamadim. Ailem gel artık 5 yıl oldu buraya yerlesin diyo.esimde gelmek istemiyor.biraz daha sabret diyo ama hiç destek olduğuda yok gibi.çok çabuk pes eder en ufak bi kan sonucu bile onun için can sıkıcı.ve bunu "senin şansın yok " diyip bana yüklüyor.çok sınır oluyorum böyle söyleyince.sanki ben istemezmiyim herseyim yolunda gitsin.annemlerde sürekli bu hamile şu hamile şu turkiyeye izne geldi sen gelemedin gibi cümleler kuruyolar.uff çok şey duyunca etkileniyorum.

kıyamam canım benimm zor biliyorum ama böyle yapacaksın başka çare yok şans işi değil ayrıca bu nasip Allahın takdiri herşeyin bi vakti var yeter ki sabredebilelim . sıkma tatlı canını

Normali iki günde bir olan ilişkidir cnm.en fazla 4 gün beklenir .kaliteli sperm açısından .

Kızlar siz yerimde olsanız gidermiydiniz turkiyeye.eşimin gelmeme ihtimali var.ailesini ve ortamını bırakacağını pek sanmıyorum.gidersem çocuk ihtimalini de biraz ertelemek zorunda kalirim.burda kalıp birde çocuk olursa bu seferde kim bilir kaç yıl sonra vatandaşlık verilir bana.ve çocuğu bırakıp hiç gidemem.samimi olarak kendinizi yerime koyar misiniz?

Cnm benm ya kocanin destek olmasi lazm ken neler demiş cok sinir oldm ya hele ailen seni anlamasi lazm cok mu cahiller ya böyle yapmalari cok yanlış sen cok haklısın kimse seni uzemez verende Allah vermeyende

Bazen insanlarin seni anlamamasi normaldir cunku hic bisey anlatmazsin belli etmezsin.

Ama en yakinindakiler de seni anlamiyorsa iste o zaman hem yanliz hem de cok caresiz hissedersin...
Öyle Ama şu bir gerçek kimse sen değil senin yaşadıklarını ve hissettiklerini hissedip seni anlayamaz. O yüzden bazen söylemek gerekir karşındaki neye üzüldüğünü anlamıyorsaaa. Sen içinde tuttukça sana dert olacağına anlat ki ona dert olsun işin esprisi ama söylemelisin neye üzüldüğünü

canım eşimin gelmeme ihtimali var derken yalnız mı gideceksin yani o gelmeyecek mi . bide evlenirken sonradan türkiyeye yerleşme gibi bi düşünceniz var mıydı

Hımm be de diyorum sesi çıkmıyor valla canım ben ayniyim şişkinlik ve aşırı ağrı beni bitirdi yarın sabah gidecem inşallah bir aksilik olmazsa
Cnm belki adet öncesi belirti olabilir bu göğüs ağrısı.belkide bebek belirtisidir.olamaz mi?

canım eşimin gelmeme ihtimali var derken yalnız mı gideceksin yani o gelmeyecek mi . bide evlenirken sonradan türkiyeye yerleşme gibi bi düşünceniz var mıydı
Evet vardı cnm haladaa sabret gidicez diyo.İzmirde evlendik zaten.sonra suresi bitti mecbur geldi buraya benide yasal olmayan yollarla getirdi.şimdi vatandaşlik hakkımı alamiyorum.ailem sabırsız.gel diyolar esinde mecbur kalıp gelecektir diyolar.çok kararsizim.

Cnm belki adet öncesi belirti olabilir bu göğüs ağrısı.belkide bebek belirtisidir.olamaz mi?
Ahhhh be kuzummmmm keşke ama tıbben bizim normal yöntemle olması olanaksız rabbim ancak mucize nasip ederse 6 senedir ben umudumu kesmiş degilim ancak morluklar korkutuyor bakalım yarın ne diycek ay kız bi hamilesin desin yeminle kurban keseriminşallah kötü bir şey demez yaa

ne diym bilemedim canım eşinle huzurlu mutluysan biraz daha sabret diycem ama ailen neden ısrar ediyor böyle iki arada bi derede kalıyosun daha zor daha stres oluyosundur . ben de gurbetteyim ama farklı bi şehir benimki yurt dışı değil kıyaslanamaz ama eşimle mutlu huzurluyum o yüzden üzmemeye çalışıyorum kendimi . sen de güzel taraflarını görmeye çalış

Ahhhh kuzum ya kıyamam sana iki arada bir derede kalmıssin canım benim yaaa çok zor bir dönemdesin sen ne yapmak istiyorsun ki Türkiye ye gelirsen geri gidemezsin öyle diyorsun çok aşırı zor bir karar yaaaa rabbim yar ve yardımcın olsun bir an önce feraha kavuştursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…