19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Bazen insanlarin seni anlamamasi normaldir cunku hic bisey anlatmazsin belli etmezsin.

Ama en yakinindakiler de seni anlamiyorsa iste o zaman hem yanliz hem de cok caresiz hissedersin...

GURBET KUSU canımın canııı ne olmuş sana bugün bitanem lütfen üzme kendini kıyamam sana sonra ben de çok üzülürüm yapma böyle nolurrrrr seni seviyorum canım benim ne zaman istersen yaz bana hep yanında olurum yalnız değilsin anlıyorum çok fazla sıkıntın var ama inan bana herkesin az yada çok inan ki herkesin sıkıntısı var rabbim bir an önce feraha kavuştursun canım benim canımmmmmmmmm lütfen üzülme sen uzulunce ben de üzülüyorum

Benimkinide ekle 20.09.2014

Adete kaldi 5 gun
Hamilelikten yana hicbir belirti desen yok
Daha cok adet oncesi olacaklar şaşkın şaşkın dolanıyorum ortaliķta

bende ggidiyorum yarın kontrole 10.gün benimde kürtajdan sonra ilk kez böyle kendiliğinden güzelce büyüyor yumurtalarım bandada doktor belki çatlatırız dedi bkalım artık aynı aşamalardayız şuan

bende ggidiyorum yarın kontrole 10.gün benimde kürtajdan sonra ilk kez böyle kendiliğinden güzelce büyüyor yumurtalarım bandada doktor belki çatlatırız dedi bkalım artık aynı aşamalardayız şuan
Ewt cnm aynı aşamalardayız... Benımde sebebsiz inferlite yumurtalarımda ve çatlamalarında sorun yok, eşimdede sorun yok ama olmuyor işte... Bir ucundanda tedaviye başladık... Umarım olumlu neticeler alırız

Ewt cnm aynı aşamalardayız... Benımde sebebsiz inferlite yumurtalarımda ve çatlamalarında sorun yok, eşimdede sorun yok ama olmuyor işte... Bir ucundanda tedaviye başladık... Umarım olumlu neticeler alırız
inşallah canım bizimde görünürde bi sıkıntımız yok iki gebeşiğim sonlandı maalesef ikincisi zaten aşılama ile olmuştu şuan 6 ay oldu kürtaj olalı doktor sorun yok diyor bende hasimato tiroidi var onun dışındada bi sorun yok bakalım ne zman nasip olacak hayırlısı ile

İhş cnm hayırlısıyla nasip olacak bizede bizim tek sıkıntımız moral ... Moralimizi yüksek tutalım... En azından döllenme var sende... Yine olur inş bu sefer sağlıcakla olacak bebişin sana tutanacak inş yarın doktora gidecegım ben çok heyacanlıyım inş çatlatma iğnesi yapar. Geçen ay yapmadı sana gerek yok dedi... Bu ay napıcak bilmiyorum

valla bende öyle heyecandan çok merak haberleşiriz yarın

Kizlar normalde yarin adet gunum ama hala goguslerim felc durumda elleyince aciyilar baya bi sizce adetmi olucam bebismi varrr
Vallahi hayatım hiç gebe kalamadığım içim bilemiyecegım ama.. Göğüs ağrısı hem adet hemde hamilelik belirtisi diye biliyorum yarın inş adet olmazsında hamile olduğunun haberini alırız bizde ... Şimdi bile test yapsan çıkabilirde, yarını beklemek daha mantıklı

Kizlar normalde yarin adet gunum ama hala goguslerim felc durumda elleyince aciyilar baya bi sizce adetmi olucam bebismi varrr
umarım gebeliktendir canım ama bu belirtiler çok sinsi bazen tmm hamileyim diyosun bakıyosun o ay ecikmeden gelmiş adetin o yüzden sen bi test yap öyle rahatlasın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…