- 3 Aralık 2013
- 771
- 484
- 73
İnşallah bebiştir olmazsa da vardır bir hayır herşeyin hayırlırısı olsun inşallah canım benimKuzum sanmıyorum artık çünkü çok Ağrım var
Canım şimdi geldim mesajını gördüm evet annem yakın arabayla 10 dakika rabbim bir an önce bebişine sonra da ailene kavuşursuninşallah canım benim üzme kendini lütfen bak gelcek aya bebişine adım atacaksin üzülmek yasak bizim topikteayyyy cnmm annen yakinmi sana ???? ne kadar guzel bi duygudur kim bilir.
bende isterimmm cok ozledim yore yemekleri ve annemin yemekleriiii
Yollarım valla canım benim inşallahhhh hamile kalırsın da içli köfte ye aşer ben de yollarımayyy yakin olsam gelirdim valla afiyet bal seker olsun aya hamile olursam ordan buraya yollatirim valla
cnm hayirlisi olsun.nasipte varsa bir gun bizde anne olucaz uzulme.doktor rahmimin temizlenmesi ve dinlenmesi için bu ay ara vermemizi söyledi. ben de öyle yapıcam. bu süre zarfında görümcem doğum yaptı şimdi onun yanındayım. benim açımdan bir sorun yokta; eşim ne zaman gelip sevse bebeği böyle baksa bile ağlamaklı oluyorum. boğazım şişiyor yutunamıyorum. of of
Geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine kuzummmmmdun biraz erken uyudum basim agriyordu takilamadim buraya.
bugunde boynum tutulmus ne yapacagimi sasirmisim.sag omzumu oynatamiyorum.
insallah cnm insallah hem bebegime hem aileme kavusurum artik insalllaahhhh ... amin...Canım şimdi geldim mesajını gördüm evet annem yakın arabayla 10 dakika rabbim bir an önce bebişine sonra da ailene kavuşursuninşallah canım benim üzme kendini lütfen bak gelcek aya bebişine adım atacaksin üzülmek yasak bizim topikte
sagol cnm sorma bugun namazada basladim yikanip.Geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine kuzummmmm
Çok çok çok amin inan hep aklimdasin dualarim seninle canım benim Rabbim kavuştursun inşallahinsallah cnm insallah hem bebegime hem aileme kavusurum artik insalllaahhhh ... amin...
Soğuk mu aldın canımsagol cnm sorma bugun namazada basladim yikanip.
ama selam bile verirken nefesim kesiliyor boynum cok kotu olmus sizliyor.
zeytinyagi +krem surdum fazla etki etmedi.bu geceyi atlatirsam yarin gecer ins.ama gece nsl yaticam onu dusunuyom
o zaman 3 aydir evli gibisin.olmamasida cok normal.sen biraz daha dikkatli calis bakalim ne olacak.Evet canim korundum ilk 1 yil
sanirim yastiktan dusmus boynum.zaten pek yastik sevmem en kosesine kadar inerim de.Soğuk mu aldın canım
Canım ben goguslerimin ağrısından yatamiyorum pazartesi sabahtan hastane ye gitcem davul gibi şişmişler birde morarma başladısagol cnm sorma bugun namazada basladim yikanip.
ama selam bile verirken nefesim kesiliyor boynum cok kotu olmus sizliyor.
zeytinyagi +krem surdum fazla etki etmedi.bu geceyi atlatirsam yarin gecer ins.ama gece nsl yaticam onu dusunuyom
Bütün kardeslerim geldi oturduk yemek yedik lafladik sonra evli evine köylü koyunesanirim yastiktan dusmus boynum.zaten pek yastik sevmem en kosesine kadar inerim de.
iyice kaymis yastiksiz uyumusum .sag tarafmi felaket agriyordu uyandigimda.
sen neler yaptin bugun nsl gecti annenle? yakin olmana sevindim.sanslisin.eliniz yetisiyor.
ayy allah korusun cnm dur kotu dusunmeCanım ben goguslerimin ağrısından yatamiyorum pazartesi sabahtan hastane ye gitcem davul gibi şişmişler birde morarma başladıinternetten baktım neyin nesi diye meme kanseri de en çok rastlanan durummuş nolur dualarınıza ihtiyacım var dua edin kötü birşey cikmasin korkuyorum cok inşallah kötü birşey cikmazzz çok kötüyüm cokkk
Dum 300 canım unutmadım
Dum 300 canım unutmadım in
İnşallah temiz çıkar işte insan korkuyor ister istemez sabahtan gidecem pazartesi bakalım neymiş inşallah kötü bir şey değildirayy allah korusun cnm dur kotu dusunme
insallah temiz cikar git baktir hemen.
gecen ayda kaynanam agladi dedi goguslerim agriyo sisti tuhaf dedi.
bende aldim hastaneye goturdum.mamografi cektiler.sonra kan testi.jinekolojik muayene derkentemiz cikti.
sadece stres olabilir dediler.bizde yolladik turkiyeye annesini gorsun rahatlasin diye.
insallah seninde sorun cikmaz testleri yap .ihmal etme.allah korusun ya gencsin daha .daha bunlari gorcez.
Teşekkürler kuzum cümlemizin bahtı güzel olsun.Canim fotograftaki senmisin barbie bebek gibisin masallah sari sac renkli goz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?