19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

doktor rahmimin temizlenmesi ve dinlenmesi için bu ay ara vermemizi söyledi. ben de öyle yapıcam. bu süre zarfında görümcem doğum yaptı şimdi onun yanındayım. benim açımdan bir sorun yokta; eşim ne zaman gelip sevse bebeği böyle baksa bile ağlamaklı oluyorum. boğazım şişiyor yutunamıyorum. of of

ayyyy cnmm annen yakinmi sana ???? ne kadar guzel bi duygudur kim bilir.
bende isterimmm cok ozledim yore yemekleri ve annemin yemekleriiii
Canım şimdi geldim mesajını gördüm evet annem yakın arabayla 10 dakika rabbim bir an önce bebişine sonra da ailene kavuşursuninşallah canım benim üzme kendini lütfen bak gelcek aya bebişine adım atacaksin üzülmek yasak bizim topikte

ayyy yakin olsam gelirdim valla afiyet bal seker olsun a ya hamile olursam ordan buraya yollatirim valla
Yollarım valla canım benim inşallahhhh hamile kalırsın da içli köfte ye aşer ben de yollarım

cnm hayirlisi olsun.nasipte varsa bir gun bizde anne olucaz uzulme.
biliyorum cok zor duygular bunlar.bende 5 yildir eltilerimin her dogumunda bunlari yasiyorum.
esim kendinden 6 yas kucuk kardesinin cocugunu alip eve getirse sevse hep aglarim.kismet nasip...

insallah cnm insallah hem bebegime hem aileme kavusurum artik insalllaahhhh ... amin...

Geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine kuzummmmm
sagol cnm sorma bugun namazada basladim yikanip.
ama selam bile verirken nefesim kesiliyor boynum cok kotu olmus sizliyor.
zeytinyagi +krem surdum fazla etki etmedi.bu geceyi atlatirsam yarin gecer ins.ama gece nsl yaticam onu dusunuyom

zeytinyagi +krem surdum fazla etki etmedi.bu geceyi atlatirsam yarin gecer ins.ama gece nsl yaticam onu dusunuyom
Soğuk mu aldın canım

Evet canim korundum ilk 1 yil
o zaman 3 aydir evli gibisin.olmamasida cok normal.sen biraz daha dikkatli calis bakalim ne olacak.
doktorlarin onerisi 1 yil korunmasiz ve duzenli iliskiye ragmen gebelik olusmamissa tedaviye basvurulmali.

Soğuk mu aldın canım
sanirim yastiktan dusmus boynum.zaten pek yastik sevmem en kosesine kadar inerim de.
iyice kaymis yastiksiz uyumusum .sag tarafmi felaket agriyordu uyandigimda.
sen neler yaptin bugun nsl gecti annenle? yakin olmana sevindim.sanslisin.eliniz yetisiyor.

Canım ben goguslerimin ağrısından yatamiyorum pazartesi sabahtan hastane ye gitcem davul gibi şişmişler birde morarma başladı internetten baktım neyin nesi diye meme kanseri de en çok rastlanan durummuş nolur dualarınıza ihtiyacım var dua edin kötü birşey cikmasin korkuyorum cokinşallah kötü birşey cikmazzz çok kötüyüm cokkk

Bütün kardeslerim geldi oturduk yemek yedik lafladik sonra evli evine köylü koyune

DOGUM TARIHLERIMIZ;;;;;
Kilim ve tohum == (yas 29)
@danthe========(yas 26)
semsel ========(yas 25)
S sinkar ========(yas 25)
07gul07 ========15/04/1990
Hifa erva =======03/03/1991
@sukruyeomay =======25/03/1991
Milyaay =======14/04/1991
@Tuba0735 =======09/06/1991
I imeraFera24 =======22/10/1991
esmeray06 ======15/06/1992
Berf0o0o ====22/06/1992
GURBET KUSU ===09/04/1993
@SedanuR54 ======= (yas 20)
EVLILIK TARIHLERIMIZ;;;
GURBET KUSU ====24/07/2010
Milyaay ========30/09/2010
Berf0o0o ====10/07/2011
@sukruyeomay =====22/09/2013
ElifAhsen02 ======25/10/2013
07gul07 =========29/12/2013
I imeraFera24 =======23/08/2014
Kilim ve tohum ====07/09/2014
S sinkar ==========21/09/2014
@SedanuR54 =======22/11/2014
Hifa erva ========15/08/2015
@danthe ==========24/08/2015

Son düzenleme:
ayy allah korusun cnm dur kotu dusunme
insallah temiz cikar git baktir hemen.
gecen ayda kaynanam agladi dedi goguslerim agriyo sisti tuhaf dedi.
bende aldim hastaneye goturdum.mamografi cektiler.sonra kan testi.jinekolojik muayene derkentemiz cikti.
sadece stres olabilir dediler.bizde yolladik turkiyeye annesini gorsun rahatlasin diye.
insallah seninde sorun cikmaz testleri yap .ihmal etme.allah korusun ya gencsin daha .daha bunlari gorcez.

Evet oku
Milyaay cnm listeye ugramadin.
yogunluktan unuttunmu.son sen kaldin.okudunmu salavatini.
Dum 300 canım unutmadım in
İnşallah temiz çıkar işte insan korkuyor ister istemez sabahtan gidecem pazartesi bakalım neymiş inşallah kötü bir şey değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…