BENİM BUGÜN OLMASI GEREKİYORDU DAHA OLMADIMOmur kagan cnm bat beklenen adet tarihi... ama bizim beklemediğimiz ve istemediğimiz adet tarihi..
bende yokum benım bat 7 şubat canım benıde ekleyinAma ben yokum bu listede
canım yarında olmazsa bir test yap bence... ayyy inş hamişsindir cnmBENİM BUGÜN OLMASI GEREKİYORDU DAHA OLMADIM
benm doktorun hemşiresi vurdu prenggly die biiğne sanırımSelam canım bende sali günü catlatma iğnesi vurulmayi dusunuyorum. Soracaklarim var size iğneyi doktormu vurdu yoksa siz mi . birde hangi iğne ne kadara vuruldunuz. İğne vurulan diğer arkadaslarda bilgi verirse sevinirim
kan tahlili yaptrdım düşük çıktı 4.48 değernde varla yok gibiCanım ümitlendirmek istemem ama bence hamilesin :) gec ay bn de igneden sonra 12.gunde yaptım boyle değildi..yani bence on gunde etkisi geciyo...
Beklenmeyen Adet TarihlerimiZ
İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu Öğreniriz
@Ronya ranya = 1 Ocak
@bebegim-gel = BEKLEMEDE
@imeraFera24 = GECİKMELİ
@Melisa1995 = yenile batini va
GURBET KUSU =yenile bat ini canm
@Berfindogalar = 11 Ocak hamissss
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak ?? Sonuc nedir
@BenSu1995 = 15 Ocak sonuc nedr ??
sezenorhan = 17 Ocak
@danthe =19 Ocak
@melsa9387 = 21 Ocak
@Kilim ve tohum = 21 Ocak
@hadinur = 22 Ocak
@semsel =22 Ocak
Berf0o0o = 23 Ocak
@mavikara = 25 Ocak
TospaAnnesi =30 ocak
@hijabiqueen = 8 Şubat
@ElifAhsen02 = 8 Şubat
@Hifa erva = 9 Şubat
Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim
İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz
Kizlar sunu hergun gunvellyin allah kitap askj icin geberdim lan bulana kadar :)
Berfik yapiodu en son gecen hafta duzenlenmis kizlar ondan yoksunuzdr aksam brn duzenlerm tekrar yada brazdan simdi kocisim ise gtcek yemek hazrlayp gekicm :)bende yokum benım bat 7 şubat canım benıde ekleyin
benm doktorun hemşiresi vurdu prenggly die biiğne sanırım
olmas oyle yolu sasirirlar gecisleri aksam tarif edicembuyrun gecisler burdan
Canmkan tahlili yaptrdım düşük çıktı 4.48 değernde varla yok gibi
sabah tarif ettim umarim ellerine verdigim navigasyonu dusurmemistirlerolmas oyle yolu sasirirlar gecisleri aksam tarif edicem
hahahahah dusmemistir yoldadirlarBen bugun
sabah tarif ettim umarim ellerine verdigim navigasyonu dusurmemistirler
Catlatma ignesi oldum canim bnde adetime 3 gun var dahaCanmBerf0o0o da daha 8gun var oda yaptrdi 2.75di sanirim onunda bekleyn sende mi asilama alan oldun.. arkadaslr igneden bahsetmsde..
dogru cnm ama 5 yilim bitti hic korunmadik.olmadi.yaşın küçük ama daha bebeğim tüp bebek için erken değil mi normalde 26-30 arası yapılır o zamnlar daha iyi diyorlar
cnm hakkinda hayirlisi olsun.uzulme lutfen bugun ilk gunun boyle hissetmen cok normal.Kızlar dayanamadım 2 defa test yaptım ikisi de silik çıktı eşimle heycan yapıp dün akşam kan vermeye gittik kan sonucum negatif
:'( 2.73 çıktı dün asilamanin 9. Günüydü bu gün 10. Gün değerinin artıp artmadigini artıp artmicagini bilmiyorum ama kendimi toparliyamiyorum ilk defa bütün belirtiler bütün hislerin bütün umutlarim toplandı aşılama benim emin olduğum tedavi haliydi çünkü bizim özel bi problemimiz vardı bu sayede anne olcam dedim ama olamadim sanki hiç bir zaman olmicakmisim gibi geliyo dualariniz bana çok güç verdi Allahım hepinizden razı olsun inşallah ama keyfim yok halim yok durumumu merak edenleri etiketlemek isterdim ama gücüm de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?