• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda sağlıkla alırsın kucağına. Bulunduğun il ve ordaki tüp bebek yapan sağlık merkezlerine bağlı canım. Benim yaşadığım yerde 2 yer yapıyor bitanesinim fiyatı 4000 tl ilaçlarıda 1000 -2000 tl arası değişiyormuş eczaneye bağlıymış toplam 5500 -6000 civarı. Diğer uygulayan merkezin hastahne fiyatı 3500 tl

Geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda sağlıkla alırsın kucağına. Bulunduğun il ve ordaki tüp bebek yapan sağlık merkezlerine bağlı canım. Benim yaşadığım yerde 2 yer yapıyor bitanesinim fiyatı 4000 tl ilaçlarıda 1000 -2000 tl arası değişiyormuş eczaneye bağlıymış toplam 5500 -6000 civarı. Diğer uygulayan merkezin hastahne fiyatı 3500 tl
offf bu ne yaa. Resmn servett.. Allh yardımcn olsun inşllh

Teşekür ederim canım amin inşallah. Başka çaremiz yok şuan çıkan sonuçlara göre tek çaremiz bu Allah isteyen herkeze nasip eder inşallah. Zor süreçler bunlar maddi manevi yıpranıyorsun tabi

:-)) ohh maşllhh. Ne çok bildiğin şy varmş. Bnde kendime çok şey yapar derdim..
inşllh şifa olur buay.. Maneviyat olarak yaptığın bişyler var mı. O da onmli

Ginaydinnnn :KK73: unuttuğum çok şey var mesela gecen ay umreye atletimi gonderdim her yere sürmüşler dua ile 7 Gin çıkarmadan giy dediler yaptım. Yanlış anlamayin ama İstanbul da bi hoca var onun yanina gittik ustunuzde nazar kotu niyet var falan dedi ayetler yazılı kağıdı verdi bi gece suya koyun yazılar gidince içmeye başlayın 7 gün boyunca dedi bide annemden bana subyen geçmiş öyle dedi ama ne anlama geliyo bilmiyorum :KK58: ayet yazılı kağıdı verdi 6 ay boyunca üstünde tasi dedi hamile kalır kalmaz buraya gel dedi :KK64: daha önce cooook kişi gidip hamile kaldı kanlı canlı tanıdığım insanlar bende denemek istedim :-) Allahim dan diliyorum inşallah Olur.

yoook üzülmüyorum bi umudum var çok şükür mutlu olmak için yumurtalarım sağlıklı bi şekilde dölleniyormuş, yarın donduracaklar galiba 5. gün oluyor. gayet umutlu ve mutluyum

Allahım umuduna bi mucize versin inşallah bizede haber vermeyi unutma Dua edicem sizin için Allahım kabul buyuurur insallah

gelisimcii gelisimcii Hoş geldin canım :KK68: Rabbim şifa versin inşallah. Dediğin gibi madem tüp bebek yapiosun iyi bi yerde yap canım çünkü tüp bebek biraz daha zor ve son asama olduğu için insanin umitlenmesi zirve yapar Allah korusun tutmasa o kadar fazlada üzülür insan o yüzden çok iyi bi doktor bulun canım bizede haber vr canım :KK74:

Günaydın Hatunlaaaarr :KK73:umut dolu mucize dolu Bi ay diliyorum Rabbimden bu yazıyı okuyup benim gibi olanlara inşallah en yakin zamanda saglikli bj hamis olur insallah :anneadayı: bu arada gelisimcii gelisimcii çok fazla para yaa gerçekten ve siz yeni evlisiniz anladığım kadarıyla hani ne bilim maddi manevi zorluk gerçekten Allah sabir versin. Shirine-alish Shirine-alish çok zor geliyo insana gercekten

Ginaydinnnn :KK73: unuttuğum çok şey var mesela gecen ay umreye atletimi gonderdim her yere sürmüşler dua ile 7 Gin çıkarmadan giy dediler yaptım. Yanlış anlamayin ama İstanbul da bi hoca var onun yanina gittik ustunuzde nazar kotu niyet var falan dedi ayetler yazılı kağıdı verdi bi gece suya koyun yazılar gidince içmeye başlayın 7 gün boyunca dedi bide annemden bana subyen geçmiş öyle dedi ama ne anlama geliyo bilmiyorum :KK58: ayet yazılı kağıdı verdi 6 ay boyunca üstünde tasi dedi hamile kalır kalmaz buraya gel dedi :KK64: daha önce cooook kişi gidip hamile kaldı kanlı canlı tanıdığım insanlar bende denemek istedim :-) Allahim dan diliyorum inşallah Olur.
umreye ya da hacca gidenler bide meryem otu getiriyorlarmis onu duydun mu hic o kadar cok.sey duyuyoruz ki kafamiz allak bullak oluyor valla . mesela bi de yine umreden hurma poleni getirtenler varmis denemedim ama okuduklarim vardi . bide canim dedigin hoca nerde sakincasi yoksa yazsan ya da ozelden yazsan

IMG_20150502_102439.jpg

Canım bak bunlar yaklaşık iki sene önce umreden geldi nasil kullanıldığını bilmediğim için hala elimde. Eğer fayda gorursem başkalarına da veririm bunlardan bi kaç tane daha var. KK dan baktım su ceviz olanı bir kaç kişi denemiş biri hamisti diğerleri fayda görmemiş. O olan meryem ana eli otu öyle dediler. Diğerini hic bilmiyorum bir şeyin poleni ama :))):KK51:

kızlar çakşir otu kürü ya da suyu kullanın öneririm size ben yeni getirttim suyunu eşime içiriyorum ben klomen kullanıyorum o yüzden baslamadım suya ama benim kuzenimin senelerdir olmuyodu o sudan kullandı şimdi 3 aylık hamile araştırın alın tavsiye ediyorum

Çakşır otu Hakkında Genel Bilgiler

Doğu Anadolu, orta Anadolu, Güney ve Güneydoğu Anadolu ile Doğu Akdeniz de çokça yetişmektedir. Ortalama yükseklikleri 2 metreyi bulan sarı renkli çiçekleri olan otsu bir şifalı bitkidir.

Çakşır otunun Yararları (Faydaları)

• Çakşır otu cinsel isteği ve gücü arttıran önemli bir afrodizyaktır.
  • Sperm sayısını ve sperm hareketlerini de arttırıcıdır
  • Doğurganlığı arttırdığına dair görüşler vardır. Yapılan araştırmalara göre çakşır otu erkeklerde sperm sayısını, kadınlarda ise yumurta kalitesini arttırmakta ve kadınların daha kolay gebe kalmasını sağlamaktadır. Bu özellikleri sayesinde çocuğu olmayanlara ya da doğurganlıkla ilgili sorunları olanlara umut olmuştur. Çakşır otu kullanarak hamile kalan ve tüp bebek yaptırmak zorunda kalmayan çok sayıda insan vardır. Bu tip yaşanmışlıklar yaygınlaşınca şifa marketlerde en çok aranan ürün haline gelmiştir.

kızlar çakşir otu kürü ya da suyu kullanın öneririm size ben yeni getirttim suyunu eşime içiriyorum ben klomen kullanıyorum o yüzden baslamadım suya ama benim kuzenimin senelerdir olmuyodu o sudan kullandı şimdi 3 aylık hamile araştırın alın tavsiye ediyorum

Canım hoşgeldin . çakşır otunh duydum canım bizimle paylaşıp bilgilendirdigin icin TSK ederim. Her onerilenleri kullanıyoruz zaten bunu da sıraya alalım faydası olur inşallah. Sanada esinede şifa olur inşallah canim

gelisimcii gelisimcii Hoş geldin canım :KK68: Rabbim şifa versin inşallah. Dediğin gibi madem tüp bebek yapiosun iyi bi yerde yap canım çünkü tüp bebek biraz daha zor ve son asama olduğu için insanin umitlenmesi zirve yapar Allah korusun tutmasa o kadar fazlada üzülür insan o yüzden çok iyi bi doktor bulun canım bizede haber vr canım :KK74:
Hoşbulduk canım yaşadığım Şehirdeki en güzel yeri tercih ettik zaten seninde dediğim gibi en son çare tüp bebek ve beklentilerde büyük oluyor. Şuan zaten herşeye razıyız yeter ki bir bebeğimiz olsun.

ay inşallah rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlatla müjdelesin bizleri kızla sakın ümidinizi kaybetmeyin rabbimin haznesi geniştir herhangi bir zararı yok bu otun suyu daha çok işe yarıyo ama isterseniz suyundan alın nette pahalı oluyo mersin de adanada satılıyo daha nerde var bilmiyorum siz bitkisel ürün satan yerlere bi sorun bulamazsanız netten getirtin

Günaydın Hatunlaaaarr :KK73:umut dolu mucize dolu Bi ay diliyorum Rabbimden bu yazıyı okuyup benim gibi olanlara inşallah en yakin zamanda saglikli bj hamis olur insallah :anneadayı: bu arada gelisimcii gelisimcii çok fazla para yaa gerçekten ve siz yeni evlisiniz anladığım kadarıyla hani ne bilim maddi manevi zorluk gerçekten Allah sabir versin. Shirine-alish Shirine-alish çok zor geliyo insana gercekten
1 yıldır evliyiz canım. 6 aydır çocuk düşünüyoruz normalde bi kaç yıl düşünmüyorduk ama evlendikten sonra fikrimiz değişti. Iyiki erken karar verdik yoksa eşimin sperm sayısı iyice düşebilirdi Buda bizim tüp bebek şansımızı düşürecekti. Her işte var bi hayır işte

Hoşbulduk canım yaşadığım Şehirdeki en güzel yeri tercih ettik zaten seninde dediğim gibi en son çare tüp bebek ve beklentilerde büyük oluyor. Şuan zaten herşeye razıyız yeter ki bir bebeğimiz olsun.

Canım gercekten yaşınız kaç olursa olsun bi tane evladımız olsun sabrimiz olur umidimjz olur erkenden karar vermeniz iyi olmuş gerçekten ettigin duaları Rabbim kabul eylesin inşallah kucagimizi bos bırakmasını hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah

Back
X