19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canmm benim senin bizden farkın yok ki gerçekten bir ayda 5 yılda çok acı beklemek çünkü ya hiç olmazsa korkusu iliklere işleniyor bizi bizden eden zaten o Allahım çok aratmasin inşallah
gercekten beklemek çok acı , bazen ağlamak istiyorum ağlıyamıyorum ... boğazıma birseyler düğümleniyor... elimden Rabbime sığınmaktan başka birsey gelmiyor... birbirimizi çok iyi anlıyoruz empati kurabiliyoruz... Rabbim bizi daha fazla bekletmez inş ... birde aranızda yası en geç olan benım galıba ben 1990'lıyım... eşim 1984' lü ... ikinciyide düşünüyorumda hemen olmazsa ilk gebelik bu gidişte ikincide zor görünüyor....

Üzgün surat yasak :))) Milyaay ile doveriz dedik asık suratı yapanı elimiz ağırdır haberin ola :))))

umutsuzluga neden kapiliyorsun bak ayniymis dogum yillarimiz bu nedenle yastan kurtariyoruz biz birde umutsuz vaka olarak asla dusunmeyin yasiniz genc dedi cok asama varmis daha uzulme burda uzuntuye yer vermiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…