19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

V
Vllah bn anlamiim dr dio hersey super klomen kullandm kendilinden catlams yumoslar icin tertemz hormonlar super eee sorun ne stres hay kufur edeym o strese ben.. ama ben cok takiom cdden hele 3aydr her adetmde agliom hastaym grip oluom.. kvdem yazk ario agliomsn yapma dio. Hatta dr beni o gturo bn bi ara dedm bnde soeun var kafya cok taktm dr gtrk hersey guzel dio doktora sanki hic cocugun olmck demsler gibi aglio :) de kendi anam sandi :) aahh ahh allahim sen cok buyuksn ne deyim artk kafayi ycem hamile kalmanin yollarini arastra arastra.. benm esimde relax adam olur ben yapcam dio vallah beni oldrcek ben aglayinca cok uzuluo bi tek yoksa varya bz cocuk gbuyizz.. ewde ucan tekmeler kung fu lar karateler iskencelr ne ararsan var :).

Ordudu Yaşıyorum.24 yaşındayım. Çocuk gelişimi öğretmeniyim.5aylık evliyim 2 ay önce düşük yaptım.1,58 boy.50kg
50 kilomu???? kiz erimissin sen yaa memnunmusun kilondan?
sirri nedir acep tuyolari alabilirmiyim bu arada nerde ders veriyorsun?
(Cocuk bakiminda zorluk cekmiycen desene.yoldadir insallah ogretmencigim
bakmisken bizimkileride sana postalariz bakiver 1 yasina gelince yolla bana

Almazmiym.. en buyuk derslerden biri.. diom bazen rabbim kiymet bilmedik die bizi siniyo mu.. elnden kayo gdio bsey yapamiosn yeni ogrenms sevncin kursagnda kalio dustunu bilmeyenler hani cocuk dio.. ben bi affalliyrm. Napiimm bekliom carem nedr bilmem ama arayp bulcaz

Bana bak ben
Geldimm yettim gari canim benimmmm ya net pakerim.azaldigi zaman ugrayamiyorum pek.simdi burdayim ama bende ozledim sohbet koyulasinca tadina doyum olmuyor keske birarada olabilseymisiz nasil guzel olurdu kim bilir
Hizmet etmezdm siz ederdnz ben booyna knusurdum :)))-

Geldimm yettim gari canim benimmmm ya net pakerim.azaldigi zaman ugrayamiyorum pek.simdi burdayim ama bende ozledim sohbet koyulasinca tadina doyum olmuyor keske birarada olabilseymisiz nasil guzel olurdu kim bilir
Az evvel benim de aklımdan bu geçiyordu. Hoşgeldin canım

Mutlaka bulacağız kuzucum

Herkes ne guzel anlatmis kendini bendeeeee 25 yasindayim 2yil 3aylik evliyimm istanbulda yasiyorum ev hanimiyim gurbet geliniyim bide anne olmayii cok istiyorummm yarismaci arkadaslarima da basari degil cifter cifter bebek diliyorum
bizde sana nur topu gibi ikiz bebis diliyoruz hemide biri kiz biri erkek olsun insalllaaaaaahhhhhh...
bende gurbetteyim hemde en derinindeyim malesef.siz yine iyisiniz komsu arkadas es dost turkkish.
benimkiler fransiz.biraz cevrem var ama ozellikle yazin biraraya gelebiliyoruz.kisin evdeyiz bol bol.

Kiz bn aseriyom:) ben bu ay anne olcammmm :) pozirif enerji yayalim ewreeeenneee.... Laaannn hissssttt ewren duy lan bizi gelirsem-... :)
ahahaaa bu iyidi bak bu sefer olacak positif dusunuyoruz ayy turkcede nsl yaziliyordu positif mi?burda boyle

Ikinci sorum ise herksee.. kizlar dunden beri afbuyurun ama akintim su gbi bugun adetimle sayarsam 14gun ve inanilmaz su gbi bu neyn belrtsi. Yumurtlama mi baslio noluok yaww

Su gibi mi cılız birşey var mi? Su gibiysw çok iyi yumurtlamissin 4 gün boyunca degerlendr bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…