çok şukur canm, idare edioruz. Vallahi ozellikle sabah namazlarında hep duamdasın. Nedendr bilnem bi turlu aklımdan çıkmıosun, hep duamdasın. Rabbim kabul eylesin. Bnde senden dua bekliorum
KIZLAR YA KISACA KENDI BILGILERINIZI YAZARMISINIZ????
unutuyom ben cok cabuk yaaa.kafama takildi da.
once ben basliyayim.sonra sizde yazin kisaca yasadiginiz yer.yasiniz falan.ok.
ben fransada yasiyorum.23 yasindayim.5 bucuk yillik evliyim.(17de evlenmistim.)
izmir dogumluyum.izmirden buraya gelin geldim.aslen agriliyiz.
boyum 1.57/kilom 60/sizleride merak ediyom yazin ok.[/QUOTE
Ay sen bayağı benle hemşerisin. Kuzum ben izmirdeyim. Aslen Ağrı lıyız. 29 yaşındayım 1.57 boyundayım kg yazmasaydık ya bütün moralim gittiiki yıldır evliyim ve iki yıldır çocuk istiyorum.
Ben 20yasndaym 1yil 2aylk ewliyim sakaryaliyimmm :) .1.60boyum 64kiloyum kara gozluyum :)ew de kocami beklemekte calisiyorum askima asigim :) sonraaaaa ewlendm ilk ay hamis oldm ama mallesef dusuk oldu
Canım test günü ne zaman?Allahım senden razı olsun inşallah çok Duygulandım yemin ederim :'( Allahım senin duani kabul ettiği gibi benim duami da kabul buyursun inşallah o duanın icinde seni de yaticam Allahım kabul buyursun Rabbim evladını kendi katında hayirli sağlıklı bir evlat eylesin inşallahsenun memleketine yerleştik 4 yıl burda kalcaz d.bakirdayim :)
Ordudu Yaşıyorum.24 yaşındayım. Çocuk gelişimi öğretmeniyim.5aylık evliyim 2 ay önce düşük yaptım.1,58 boy.50kgKIZLAR YA KISACA KENDI BILGILERINIZI YAZARMISINIZ????
unutuyom ben cok cabuk yaaa.kafama takildi da.
once ben basliyayim.sonra sizde yazin kisaca yasadiginiz yer.yasiniz falan.ok.
ben fransada yasiyorum.23 yasindayim.5 bucuk yillik evliyim.(17de evlenmistim.)
izmir dogumluyum.izmirden buraya gelin geldim.aslen agriliyiz.
boyum 1.57/kilom 60/sizleride merak ediyom yazin ok.
vallahi canm şaka gibi. Diorum ya ozellikle sabah namazlarında hiç aklımdan çıkmıosun. İnşllh rabbim kabul eylesin...Allahım senden razı olsun inşallah çok Duygulandım yemin ederim :'( Allahım senin duani kabul ettiği gibi benim duami da kabul buyursun inşallah o duanın icinde seni de yaticam Allahım kabul buyursun Rabbim evladını kendi katında hayirli sağlıklı bir evlat eylesin inşallahsenun memleketine yerleştik 4 yıl burda kalcaz d.bakirdayim :)
Canım test günü ne zaman?
vallahi canm şaka gibi. Diorum ya ozellikle sabah namazlarında hiç aklımdan çıkmıosun. İnşllh rabbim kabul eylesin...
d.bakırı bn çok severim ama bu aralar çok karışık rabbim bi an once selamete kavuştrsun. Orda mı tedavi oluosun. Hangi hastane -dr
yok sen tanitma kalsin istememBen sana kendimi tanitayim mi :))))
Oooo sendemi bizden :) ama berfik knusio senle dimi bz baska ggribdan yazisioz :)yok sen tanitma kalsin istememsaka kiz seni taniyom ya whatsapp dostumsun sen
Yeni.gordum etiketi kardesimmmm kardescanimm kaderdasimHic sorma 2011 temmuzda evlendim :))) ne varsa hedim ictiictim yemin ederim ama inciri çok duymustum bir turlu uugulayamadim sebebi ise sevmedigim için ama sahit oldum bir arkadaş deneyimiydi bi de benimm canım kardeşim varElifAhsen02 yemem için söylemişti hemen yedim ve faydasını gordum :))
bn çok umutluyum nedense inşllh iyi haberini alıcaz. Çook opuorum bitanm. Eğeer sonuç çıksrsa ne olursa olsun benide etiketle.Her seyde bir hayır vardır bitanem bir çok şeyi beraber paylaştık burada ben senin bekleyişinj gordum sen de benimkimi benim sana şahit olduğum gibi sen de bana şahit olursun inşallah ❤ Allahım dualarını kabul eylesin bir kaç gün duaya çok ihtiyacım var :'( evet çok karışık Allahım yardım etsin insallah
Beybisiii ben Hataylıyım 5 buçuk yıllık evliyim boy 1 75 Kilo 67 oldu mu canımcım geriside yazsın ama ha bide yaş 24 senden 1 yaş büyüyümherkes yazsın ama ben de merak ediyorum
nerde kaldin kiz biz baya sohbete daliyoz bi bakiyomB
Ben 20yasndaym 1yil 2aylk ewliyim sakaryaliyimmm :) .1.60boyum 64kiloyum kara gozluyum :)ew de kocami beklemekte calisiyorum askima asigim :) sonraaaaa ewlendm ilk ay hamis oldm ama mallesef dusuk olduozmande hep istyorum sanki bida olmuck gbi gelio ve bende annis olmak istyrum :). Baska sorusu olan ???
Ay inşallahhhhhhhhhh kuzumPazar ama pazartesi kan tahlili aldircam :)
Yeni.gordum etiketi kardesimmmm kardescanimm kaderdasiminsaallah sonucunuda alacagiz hayirlisi ile
Kuzum sancı akıntı durumların Nasıl bu gün aklımdan çıkmadınCanimm kardesimmminsallaaaah hayirlisiyla Allahım senden razı olsun güzel melegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?