19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

çok şukur canm, idare edioruz. Vallahi ozellikle sabah namazlarında hep duamdasın. Nedendr bilnem bi turlu aklımdan çıkmıosun, hep duamdasın. Rabbim kabul eylesin. Bnde senden dua bekliorum

Allahım senden razı olsun inşallah çok Duygulandım yemin ederim :'( Allahım senin duani kabul ettiği gibi benim duami da kabul buyursun inşallah o duanın icinde seni de yaticam Allahım kabul buyursun Rabbim evladını kendi katında hayirli sağlıklı bir evlat eylesin inşallah senun memleketine yerleştik 4 yıl burda kalcaz d.bakirdayim :)

Son düzenleme:
B
Ben 20yasndaym 1yil 2aylk ewliyim sakaryaliyimmm :) .1.60boyum 64kiloyum kara gozluyum :)ew de kocami beklemekte calisiyorum askima asigim :) sonraaaaa ewlendm ilk ay hamis oldm ama mallesef dusuk oldu ozmande hep istyorum sanki bida olmuck gbi gelio ve bende annis olmak istyrum :). Baska sorusu olan ???

Canım test günü ne zaman?

Ordudu Yaşıyorum.24 yaşındayım. Çocuk gelişimi öğretmeniyim.5aylık evliyim 2 ay önce düşük yaptım.1,58 boy.50kg

vallahi canm şaka gibi. Diorum ya ozellikle sabah namazlarında hiç aklımdan çıkmıosun. İnşllh rabbim kabul eylesin...
d.bakırı bn çok severim ama bu aralar çok karışık rabbim bi an once selamete kavuştrsun. Orda mı tedavi oluosun. Hangi hastane -dr

Her seyde bir hayır vardır bitanem bir çok şeyi beraber paylaştık burada ben senin bekleyişinj gordum sen de benimkimi benim sana şahit olduğum gibi sen de bana şahit olursun inşallah ❤ Allahım dualarını kabul eylesin bir kaç gün duaya çok ihtiyacım var :'( evet çok karışık Allahım yardım etsin insallah

Yeni.gordum etiketi kardesimmmm kardescanimm kaderdasim insaallah sonucunuda alacagiz hayirlisi ile

bn çok umutluyum nedense inşllh iyi haberini alıcaz. Çook opuorum bitanm. Eğeer sonuç çıksrsa ne olursa olsun benide etiketle.

Beybisiii ben Hataylıyım 5 buçuk yıllık evliyim boy 1 75 Kilo 67 oldu mu canımcım geriside yazsın ama ha bide yaş 24 senden 1 yaş büyüyümherkes yazsın ama ben de merak ediyorum
masallah biz 1 bucuk metreyi zor geciyoz sen 2 metreye yakinsin.
ne yiyiyon kiz deyiver bize sana zahmet.kiskandim valla ayyy

nerde kaldin kiz biz baya sohbete daliyoz bi bakiyom biri eksik demeye kalmadan sen cikiveriyon
anne olacaklar listemizde ilklerden biri olcan gibime geliyor
valla kuzum bir kez hamis kaldiysan devami geliyor merak etme
fabrika uretime girebilmisse tamamdir bu is benden soylemesiiii......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…