19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Çarşıya gidince kumaş alcam birdeeeee bebek şekeri yapmak istiyorum onun için de malzeme alacam yapacam bakıp bakıp kafayı yerim artık

Kuzum hangi linkten giriyorsun link at bana yada adını yaz tamam mı tatlım

Ever canım kuru incir ve sabah AC karınla adetten çıkmaya iki gün kala başla :) 7-8 gün ye
katiliyorum berfincim.evet yumurtlama gunune kadar yenmeli.sonrasi birakilmali.
sut yapan hormonu yukseltiyor ve hamileligi engeller.bu sebeple sadece adetliyken
ve yumurtlama gunune kadar yenmeli 1 veya 2 tane.inciri kaynatip suyunu icenlerde var buda ise yariyormus.
benim prolaktinim zaten yuksek oldugu icin 1 kez uyguladim hormonum yukselmisti biraktim.
birde kizlar yumurtayi buyuten bal-polen-toz tarcin karistirip birer kasik tuketin .
DEDIGIM GIBI YUMURTLAMA GUNUNE KADAR UYGULANMALI BU TUR KURLER.

Uc gün önce karnima birşeyler koyup resim çektim çok yakıştı ama yaaaa çok heycablandim 4 buçuk yıldır ilk defa böyle birşey yaptım çok heycanliydi :))))
sahte hamisligini sevsinler senin tatlimmmm insallah gercek olucak artik insalllaaaaahhhhh....

Ayyyy inşallahhhh canımcım becerebilirsin battaniyeni yaparsın ve en kısa zamanda bebişlerini sarar sarmalarsın bende bebek battaniyesi örüyorum bakalım saracağım bebeğim olcak mı
saracaksin ins.fotosunu isterim cnm bende alicam hem kumas dikicem.
hem ipli orgulu yapicam insallah nasip olucak bebislerimize

saracaksin ins.fotosunu isterim cnm bende alicam hem kumas dikicem.
hem ipli orgulu yapicam insallah nasip olucak bebislerimize
İnşallah canım ya inşallah olsunlar artık hepimizde olsun inşallah daha yarısını bile örmedim bitsin atacam fotu hem ben çok acemiyim yeni öğreniyorum güzel olmamışsa gülmüycen bana

Tatlim doktorun soyledigine gore bi sorunum yok cok sukur.Sabirla beklemek Allahin nasip edecegi gunu) Gecen ay bal tarcin corek otu kürü yaptim.Onümüzdeki ay insallah gerek kalmazda denemem inciride.Bu ay umutsuz gibiyim bide ama olsun artik napalim hayirlisiyla gelsin bebislerimiz....

Hayırlısı Olur canım ınş sen kendini üzme

sekerim bu topikte "umutsuzum" demek yasaklandi bilmiyonmu
berfin ve ayten istimaya alir yoksa Berf0o0o Milyaay dimi kizlar

İnşallah canım ya inşallah olsunlar artık hepimizde olsun inşallah daha yarısını bile örmedim bitsin atacam fotu hem ben çok acemiyim yeni öğreniyorum güzel olmamışsa gülmüycen bana
yok yok gulmem sen yolla fotoyu. begenirsem adresimi yazarim yollarsin haaa ona gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…