Çarşıya gidince kumaş alcam birdeeeee bebek şekeri yapmak istiyorum onun için de malzeme alacam yapacam bakıp bakıp kafayı yerim artıkvalla cok zevkli ya.dene derim stresi aliyor.bide namazda kilamiyom bu hafta makineyle zaman geciricem.
onume gelen her kumasi dikiyom. burdada bi topik var ordan bakiyorum nsl yapildigina.
gecen gun kumas aldim yastik yuzleri ve carsaf etrafi yaptim super oldular.simdilik duz dikis yapiyorum.
Kuzum hangi linkten giriyorsun link at bana yada adını yaz tamam mı tatlımvalla cok zevkli ya.dene derim stresi aliyor.bide namazda kilamiyom bu hafta makineyle zaman geciricem.
onume gelen her kumasi dikiyom. burdada bi topik var ordan bakiyorum nsl yapildigina.
gecen gun kumas aldim yastik yuzleri ve carsaf etrafi yaptim super oldular.simdilik duz dikis yapiyorum.
katiliyorum berfincim.evet yumurtlama gunune kadar yenmeli.sonrasi birakilmali.Ever canım kuru incir ve sabah AC karınla adetten çıkmaya iki gün kala başla :) 7-8 gün ye
sahte hamisligini sevsinler senin tatlimmmm insallah gercek olucak artik insalllaaaaahhhhh....Uc gün önce karnima birşeyler koyup resim çektim çok yakıştı ama yaaaa çok heycablandim 4 buçuk yıldır ilk defa böyle birşey yaptım çok heycanliydi :))))
saracaksin ins.fotosunu isterim cnm bende alicam hem kumas dikicem.Ayyyy inşallahhhh canımcım becerebilirsin battaniyeni yaparsın ve en kısa zamanda bebişlerini sarar sarmalarsınbende bebek battaniyesi örüyorum bakalım saracağım bebeğim olcak mı
Berf0o0o canm ne durumdasin, kaç gün geçti asilamadan
sahte hamisligini sevsinler senin tatlimmmm insallah gercek olucak artik insalllaaaaahhhhh....
İnşallah canım ya inşallah olsunlar artık hepimizde olsun inşallah daha yarısını bile örmedim bitsin atacam fotu hem ben çok acemiyim yeni öğreniyorum güzel olmamışsa gülmüycen banasaracaksin ins.fotosunu isterim cnm bende alicam hem kumas dikicem.
hem ipli orgulu yapicam insallah nasip olucak bebislerimize
Bende Istiyorum bana da diker misinsaracaksin ins.fotosunu isterim cnm bende alicam hem kumas dikicem.
hem ipli orgulu yapicam insallah nasip olucak bebislerimize
Valla sana diyim ayşe yi ozleyeceğiz artık çünkü makinaya kaptırırsa kendini unutacak biziAyseeeeeeemmm nerelerdesinnn sen makina güzeli :)))) bana da bi boydan elbise diksene hacı yaaa :)))
Valla sana diyim ayşe yi ozleyeceğiz artık çünkü makinaya kaptırırsa kendini unutacak bizi
Allah bilir şimdi bile makina başındadırHahaha vallah seni beni unutur hatta bebisi bile unutur o derece kaptırmıştır :)))))))
Canım ben kendum tecrübe edindim sabah sadece 2 tane yedim 2 yumurtam 18-19 mm oldu. Prolaktin yüksekse benim gibi yemenizde fayda var prolaktin sorununuz yoksa sabah akşam yiyin. Çünkü çok incir hormonları değiştirebilir
Tatlim doktorun soyledigine gore bi sorunum yok cok sukur.Sabirla beklemek Allahin nasip edecegi gunuCanım ben kendum tecrübe edindim sabah sadece 2 tane yedim 2 yumurtam 18-19 mm oldu. Prolaktin yüksekse benim gibi yemenizde fayda var prolaktin sorununuz yoksa sabah akşam yiyin. Çünkü çok incir hormonları değiştirebilir
Hayırlısı Olur canım ınş sen kendini üzmeTatlim doktorun soyledigine gore bi sorunum yok cok sukur.Sabirla beklemek Allahin nasip edecegi gunu) Gecen ay bal tarcin corek otu kürü yaptim.Onümüzdeki ay insallah gerek kalmazda denemem inciride.Bu ay umutsuz gibiyim bide ama olsun artik napalim hayirlisiyla gelsin bebislerimiz....
Ayseeeeeeemmm nerelerdesinnn sen makina güzeli :)))) bana da bi boydan elbise diksene hacı yaaa :)))
bi durun hele kendi bebisime yapayim.Bende Istiyorum bana da diker misin
sekerim bu topikte "umutsuzum" demek yasaklandi bilmiyonmuTatlim doktorun soyledigine gore bi sorunum yok cok sukur.Sabirla beklemek Allahin nasip edecegi gunu) Gecen ay bal tarcin corek otu kürü yaptim.Onümüzdeki ay insallah gerek kalmazda denemem inciride.Bu ay umutsuz gibiyim bide ama olsun artik napalim hayirlisiyla gelsin bebislerimiz....
becerirsin. Senin elinden ne kurtulur beebi durun hele kendi bebisime yapayim.
sonra hepinize birerhamis elbisesi birer bebis battaniyesi basliycam.
becerirmiyim dersiniz hiii
yok yok gulmem sen yolla fotoyu. begenirsem adresimi yazarim yollarsin haaa ona goreİnşallah canım ya inşallah olsunlar artık hepimizde olsun inşallah daha yarısını bile örmedim bitsin atacam fotu hem ben çok acemiyim yeni öğreniyorum güzel olmamışsa gülmüycen bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?