- 14 Eylül 2015
- 718
- 31.890
- 418
- 33
evli her bayanin yilda 1 kez smear testi yaptirmasi gerekiyo bu testte rahim icinden sivi gibi bisey aliniyo alinirken igne batmasi gibi aciyo 1 dk bi islem kanser arastirilmasi yada bir hastalik varmi die bakiliyo her dr. bunu gidince sorar yapildimi smear diebu nasıl bir işlem arkadaşlar ilk defa duyuyorum ben nedir nasıl yapılıyor
canım nasılsın bi değişiklik var mıYaaa yerim ben seniii yaaa ne kadar yuregin temizz canimmm beniiii seni cooook sevdimm bennnn
Olumsuzluga hayır o zamaaaaan burda kim aşık surat gönderirse dovelim yardim ederim
canım ben hiç öyle bişey yaptırmadım ilk defa duyuyorum ve hiç bir doktor şimdiye kadar bana öyle bişey demedievli her bayanin yilda 1 kez smear testi yaptirmasi gerekiyo bu testte rahim icinden sivi gibi bisey aliniyo alinirken igne batmasi gibi aciyo 1 dk bi islem kanser arastirilmasi yada bir hastalik varmi die bakiliyo her dr. bunu gidince sorar yapildimi smear die
gittigin dr. yeterince guvenilirmiydi peki sana sormasi gerekiyo bebek olsun yda olmasin bu yapiliyo ne kadarlik evlisin bu testi mutlaka yaptir derim bencanım ben hiç öyle bişey yaptırmadım ilk defa duyuyorum ve hiç bir doktor şimdiye kadar bana öyle bişey demedi
evlenmeden once kan uyusmazligi icin olani mi soyluyorsun yoksa daha sonra gidip kan mi verdiniz benim her gittigim dr. smear alindimi die sordu ve yaklasik 6 7 dr. elinden gectim 3. yillik evli olup bu testi yapmamalari anormal bi durum gibi geldi gittigin dr sanirm bu konuda cok fazla bilgi sahibi degiller ama uzulme cnm bu test bi hastalik varmi die arastiriliuo gidip saglik ocaginda bile yaptirabilirsin yapiyolar beni cagirdilar yapalim die ben daha once yaptirdigim icin yaptirmadim nerde yasiyorsun koy ilce gibi bi yermi3 yıl olacak canım hiç öyle bişey duymadın ilk defa duyuyorum hiç kimse bana öyle bişey yapılması gerektiğinide söylemedi bide doktr bana hiç öyle bişey yap yada yaptın mı demedi bu kadar süredir yapmadım acaba çocuğumun olmamasının sebebi olabilir mi şimdi çok korktum ve üzüldüm bide biz evlendiğimiz zaman da kan testimi yapmadı doktr eşimden tek aldı kan o tek yeter demişti
evlenmeden once kan uyusmazligi icin olani mi soyluyorsun yoksa daha sonra gidip kan mi verdiniz benim her gittigim dr. smear alindimi die sordu ve yaklasik 6 7 dr. elinden gectim 3. yillik evli olup bu testi yapmamalari anormal bi durum gibi geldi hormon testi yaptirdinmi gittigin dr sanirm bu konuda cok fazla bilgi sahibi degil ama uzulme cnm bu test bi hastalik varmi die arastiriliuo gidip saglik ocaginda bile yaptirabilirsin yapiyolar beni cagirdilar yapalim die ben daha once yaptirdigim icin yaptirmadim nerde yasiyorsun3 yıl olacak canım hiç öyle bişey duymadın ilk defa duyuyorum hiç kimse bana öyle bişey yapılması gerektiğinide söylemedi bide doktr bana hiç öyle bişey yap yada yaptın mı demedi bu kadar süredir yapmadım acaba çocuğumun olmamasının sebebi olabilir mi şimdi çok korktum ve üzüldüm bide biz evlendiğimiz zaman da kan testimi yapmadı doktr eşimden tek aldı kan o tek yeter demişti
d.bakırda yaşıyorum canım merkezde benimde nerdeyse d.bakırda gitmediğim dokt.kalmadı ama hiç biri öyle bişey yap yada yaptın mı demedilerevlenmeden once kan uyusmazligi icin olani mi soyluyorsun yoksa daha sonra gidip kan mi verdiniz benim her gittigim dr. smear alindimi die sordu ve yaklasik 6 7 dr. elinden gectim 3. yillik evli olup bu testi yapmamalari anormal bi durum gibi geldi gittigin dr sanirm bu konuda cok fazla bilgi sahibi degiller ama uzulme cnm bu test bi hastalik varmi die arastiriliuo gidip saglik ocaginda bile yaptirabilirsin yapiyolar beni cagirdilar yapalim die ben daha once yaptirdigim icin yaptirmadim nerde yasiyorsun koy ilce gibi bi yermi
kan uyusmazligi iki taraftanda aliniyo yanlis anlama sakin beni soyle bi olay anlatayim sana ben antalyaliym bi arkadasim esinin gorevi nedeniyle van a tasinmislardi ve hamile kalmisti orda erkek dr. gitmisler dr. kocanin izni varsa oyle muayene edicem alttan bakilmaz burda demis bizde dr. gidince ayip die bisey yoktur belkide doguda yasadigin icin boyle seyler aykiri geliyo olabilir esler acisindan soyluyorum orda karsi cikiyolarmis arkadasimin soyledigi kadarini biliyorm tabiki sizin ailevi durumunuzu bilemem ama durum boyle en kisa zamanda hormon testlerini ve smear testini yaptir derimd.bakırda yaşıyorum canım merkezde benimde nerdeyse d.bakırda gitmediğim dokt.kalmadı ama hiç biri öyle bişey yap yada yaptın mı demedilerbide ilk evlendiğimiz zaman ki kan uyuşmazlığı testini söylüyorum canım onu benden almadılar tek eşimden aldılar
birde simdiye kadar ne yaptirdin bana yazarsan yardimci olmaya calisirm sanahormun testini yaptım canım
canım ben erkek doktorada kaç kez gittim altan baktı bende ilk zamanlar çekindim ama sonra sağlık için insan alışıyor eşimde bişey demedi sğlığın söz konusu dedi
erkek bayan die ayirmamak lazm dogru soyluyosun saglik herseyden once gelir d.bakirda memorial hast. var bildigim kadariyla oraya gittin mi gitmediysen oraya gitmeni tavsiye ederim birde herhangi bir hastane yada saglik ocagina git smear i bir an once yaptir kendi isteginle yaptirabilirsincanım ben erkek doktorada kaç kez gittim altan baktı bende ilk zamanlar çekindim ama sonra sağlık için insan alışıyor eşimde bişey demedi sğlığın söz konusu dedi
tşk canım ama bu ay puregon iğnesi yaptım ama devanımdaki işlemleri yapmadım aşılama olması gerekiyordu ama doktr uygun görmedi ama sonrasında gittiğimde kontrol için yumurtalarım çatlamıştı ondan sonra iki kez çalışma yaptıkbirde simdiye kadar ne yaptirdin bana yazarsan yardimci olmaya calisirm sana
benim dr. 2 ay hap yumurta takibi sonraki asama igne die soyledi birde igneden sonra asilama yapilmasi sart degil ciftler kendileri denemesi gerek normal sartlarda yumurtan catliyosa igneye bile gerek duyulmuyo bu sekilde 4 ay zaman veriliyo asilama oncesinde benim suanda oyle ilk ayim hap kullandm iliski icin gun verdi... direk asilama die soylediyse yanlis die dusunuyorum cnm insallah bu ay hamile kalirsin baska isleme gerek kalmaztşk canım ama bu ay puregon iğnesi yaptım ama devanımdaki işlemleri yapmadım aşılama olması gerekiyordu ama doktr uygun görmedi ama sonrasında gittiğimde kontrol için yumurtalarım çatlamıştı ondan sonra iki kez çalışma yaptıkayın 15 adetim olması gerekiyor o günü bekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?