İnsaalah canım ama bana çokmuş gibi geliyor günler geçmiyor üzülüyorum sıkılıyorum hep
Kuzum ya o kadar tatlı konuluyorsun ki ümidim artıyor evet diyorum bebiş geliyor. Bu gün akıntın var mı? Sen de Ateş durumları Nasıl?Bu gün 8. Gün dün akindim oldu:) ateşinin çıkmış olması iyi birşeye işaret eğer hasta değilsen :) ben inanıyorum ya sanki geliyo seninki :))
daha yeni dusunmeye baslamissinz cnm allah en kisa zamanda nasip eder ins. ilk baslandigi zaman 6 7 ayda olur canini sikma allah gonlune gore versin4 aydır bakalım artık
Evet kuzum en doğrusu bu.cnm hamisligi hiiic yasamadim bilmiyorum fakat adet oncesi sendromunu cok yasiyorum.
bu akintilar adet oncesi olan akinti olabilir.sen notr olmaya calis ne cok kapil ne de umutlan.
tabii ki en olumlusu olmasi icin dua ediyorum sizlere kuzum .tavsiyemi yanlis anlamayin lutfen kizlar.
Femara da kuvvetli bir ilaç canımmmmm mutlaka faydası olacaktır.meraba kızlar bende 23 yaşında evlendim şu an 25 yaşındayım 18 aydan beri istiyoruz gebelik gerçekleşmedi... femara kullanıyorum geçen ay iki yumurtam gelişti çatlama iğnesi olmadım hamilelik gerçekleşmedi... iki ay daha kullanacagım femara... bekleyip neticeyi görecegiz...yaşımız daha çok genç moralimizi yüksek tutalım, dua edelim ve anne olacağımız günü bekleyelim
canım femara klomen gibi yumurta sağlayacı ilaçlar ... benım aslında sebebsiz inferlite... yumurtalıklarımda , hormanlarımda ve eşimin sperminde bir problem yok... fakat yinede gebelik gercekleşmiyor... hersey Allahtan... bizde çok istiyoruz ve sabırla bekliyoruz ... ben iki ay doktora gitmeyi yada iğne vurulmayı düşünmüyorum olluruna bırakacagım... bir problemim yok çok şükür... tedavi oldukça beklentide yükseliyor... o yüzden biraz ağır alıcagızCanım benim aramıza Hoş geldinFemara ilacını ilk defa duydum canım ne ise yarıyo? Maşallah yumurtan buyuyo da çok sukur Allaha çatlatması için bu ay iğneyi verir o zaman. Evet yaşlarimiz çok genç olumsuzluklara hayır :)))) ama gel gor kiiii biraz yoruluyo insan
hosgeldin canim aramiza bende 23 yasinda evlendim suan 25 yasindayim 1 dusuk yaptim bebek bekliyoruz 2 yildir hayirlisi olsun ikimiz icinde dr. yastan dolayi buyuk avantaj oldugunu soyluyor bu arada soyledigin hapi hic duymadim genciz daha rabbim en kisa zamanda nasip etsin hepimizemeraba kızlar bende 23 yaşında evlendim şu an 25 yaşındayım 18 aydan beri istiyoruz gebelik gerçekleşmedi... femara kullanıyorum geçen ay iki yumurtam gelişti çatlama iğnesi olmadım hamilelik gerçekleşmedi... iki ay daha kullanacagım femara... bekleyip neticeyi görecegiz...yaşımız daha çok genç moralimizi yüksek tutalım, dua edelim ve anne olacağımız günü bekleyelim
inş canımmm sen kullandın mı ?Femara da kuvvetli bir ilaç canımmmmm mutlaka faydası olacaktır.
Kuzum ya o kadar tatlı konuluyorsun ki ümidim artıyor evet diyorum bebiş geliyor. Bu gün akıntın var mı? Sen de Ateş durumları Nasıl?
canım femara aslında meme kanseri olan kadınlarda kullanılıyor daha sonra yumurtayı kaliteleştirdiği için inferlitede de kullanılmaya başlandı ... klomene göre yan etkisi daha az ve daha iyi yumurtayı kaliteleştiriyor... inferlite konusunda uzman olan doktorlar genellikle femarayı tavsiye ederler... doktoruma çok güzveniyorum... inş faydasını görürümhosgeldin canim aramiza bende 23 yasinda evlendim suan 25 yasindayim 1 dusuk yaptim bebek bekliyoruz 2 yildir hayirlisi olsun ikimiz icinde dr. yastan dolayi buyuk avantaj oldugunu soyluyor bu arada soyledigin hapi hic duymadim genciz daha rabbim en kisa zamanda nasip etsin hepimize
canım femara klomen gibi yumurta sağlayacı ilaçlar ... benım aslında sebebsiz inferlite... yumurtalıklarımda , hormanlarımda ve eşimin sperminde bir problem yok... fakat yinede gebelik gercekleşmiyor... hersey Allahtan... bizde çok istiyoruz ve sabırla bekliyoruz ... ben iki ay doktora gitmeyi yada iğne vurulmayı düşünmüyorum olluruna bırakacagım... bir problemim yok çok şükür... tedavi oldukça beklentide yükseliyor... o yüzden biraz ağır alıcagız
çok geçmiş olsun cnm ihş regl olmazsın ... benım regl cuma günü bitiyor çalımalara başlıyacagız... yeni bir umut başlıyor bizim içinHic ateşimi olcmedim ama sanırım hasta oluyorum oksurup duruyorum eşim grip ondan bulaştı sanirim. Daha yataktayim kalkmadim kaynanamin uyanmasını bekliyorum :) bu gün aşırı sancim var bence ben erkenden adet olcamçünkü adet olmadan bir hafta oncesi basliyo sancim
Yok Can'ım ben kullanmadım.inş canımmm sen kullandın mı ?
gunaydin canlar
iki ay iğnesiz deneyeyim sonrada çatlama iğnesi olurum diye düşünüyorum... hayırdır canım sizde niye birliktelik olmadı :) hassas konular ama acaba stresmi yaptınız ?Ben de senin gibi sebepsiz infertilite :) özel bi problem dışında bence hemen pes etme iğneyi de ilacı da kullan sonra biraz kağanı dagitirsin dinlenerek :) ben de 3 defa catlatma iğnesi oldum birliktelik olmadığı için gebelik oluşmadı :)
çok geçmiş olsun cnm ihş regl olmazsın ... benım regl cuma günü bitiyor çalımalara başlıyacagız... yeni bir umut başlıyor bizim için
Kötü düşünmek yok kuzum. Benim de sancım var kuzum, akıntım da var. Benim de öyle bir hafta bana çektirir. İnşallah ikimiZ için de bunlar hayra işarettir.Hic ateşimi olcmedim ama sanırım hasta oluyorum oksurup duruyorum eşim grip ondan bulaştı sanirim. Daha yataktayim kalkmadim kaynanamin uyanmasını bekliyorum :) bu gün aşırı sancim var bence ben erkenden adet olcamçünkü adet olmadan bir hafta oncesi basliyo sancim
iki ay iğnesiz deneyeyim sonrada çatlama iğnesi olurum diye düşünüyorum... hayırdır canım sizde niye birliktelik olmadı :) hassas konular ama acaba stresmi yaptınız ?
Kötü düşünmek yok kuzum. Benim de sancım var kuzum, akıntım da var. Benim de öyle bir hafta bana çektirir. İnşallah ikimiZ için de bunlar hayra işarettir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?