19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

İnsaalah canım ama bana çokmuş gibi geliyor günler geçmiyor üzülüyorum sıkılıyorum hep

Canım benim doğru diyosun çok isteyince işte sabırsızlanıyor işte ben 4 yıl 6 aylık evliyim ama hiç gebe olmadım hiç korunmadigimiz halde. Adetinin 4. Günü başla sabah AC karınla iki tane kuru incir ye :) yumurtanı geliştirir

Bu gün 8. Gün dün akindim oldu:) ateşinin çıkmış olması iyi birşeye işaret eğer hasta değilsen :) ben inanıyorum ya sanki geliyo seninki :))
Kuzum ya o kadar tatlı konuluyorsun ki ümidim artıyor evet diyorum bebiş geliyor. Bu gün akıntın var mı? Sen de Ateş durumları Nasıl?

Evet kuzum en doğrusu bu.

Femara da kuvvetli bir ilaç canımmmmm mutlaka faydası olacaktır.

canım femara klomen gibi yumurta sağlayacı ilaçlar ... benım aslında sebebsiz inferlite... yumurtalıklarımda , hormanlarımda ve eşimin sperminde bir problem yok... fakat yinede gebelik gercekleşmiyor... hersey Allahtan... bizde çok istiyoruz ve sabırla bekliyoruz ... ben iki ay doktora gitmeyi yada iğne vurulmayı düşünmüyorum olluruna bırakacagım... bir problemim yok çok şükür... tedavi oldukça beklentide yükseliyor... o yüzden biraz ağır alıcagız

hosgeldin canim aramiza bende 23 yasinda evlendim suan 25 yasindayim 1 dusuk yaptim bebek bekliyoruz 2 yildir hayirlisi olsun ikimiz icinde dr. yastan dolayi buyuk avantaj oldugunu soyluyor bu arada soyledigin hapi hic duymadim genciz daha rabbim en kisa zamanda nasip etsin hepimize

Kuzum ya o kadar tatlı konuluyorsun ki ümidim artıyor evet diyorum bebiş geliyor. Bu gün akıntın var mı? Sen de Ateş durumları Nasıl?

Hic ateşimi olcmedim ama sanırım hasta oluyorum oksurup duruyorum eşim grip ondan bulaştı sanirim. Daha yataktayim kalkmadim kaynanamin uyanmasını bekliyorum :) bu gün aşırı sancim var bence ben erkenden adet olcam çünkü adet olmadan bir hafta oncesi basliyo sancim

canım femara aslında meme kanseri olan kadınlarda kullanılıyor daha sonra yumurtayı kaliteleştirdiği için inferlitede de kullanılmaya başlandı ... klomene göre yan etkisi daha az ve daha iyi yumurtayı kaliteleştiriyor... inferlite konusunda uzman olan doktorlar genellikle femarayı tavsiye ederler... doktoruma çok güzveniyorum... inş faydasını görürüm

Ben de senin gibi sebepsiz infertilite :) özel bi problem dışında bence hemen pes etme iğneyi de ilacı da kullan sonra biraz kağanı dagitirsin dinlenerek :) ben de 3 defa catlatma iğnesi oldum birliktelik olmadığı için gebelik oluşmadı :)

çok geçmiş olsun cnm ihş regl olmazsın ... benım regl cuma günü bitiyor çalımalara başlıyacagız... yeni bir umut başlıyor bizim için

iki ay iğnesiz deneyeyim sonrada çatlama iğnesi olurum diye düşünüyorum... hayırdır canım sizde niye birliktelik olmadı :) hassas konular ama acaba stresmi yaptınız ?

çok geçmiş olsun cnm ihş regl olmazsın ... benım regl cuma günü bitiyor çalımalara başlıyacagız... yeni bir umut başlıyor bizim için

Bi kaç gundur inciiiiirr dyip duruyorum gerçekten alabilirsen al sabah 2 tane AC karınla ye gerçekten coooook faydalı kendin de hissedeceksin:)) ben aşılama oldum bu gün 8. Gunum 6 gün sonra test yapmam gerekiyo :))) ama çok asiiiriii sancim var bu gün dün yoktu

Kötü düşünmek yok kuzum. Benim de sancım var kuzum, akıntım da var. Benim de öyle bir hafta bana çektirir. İnşallah ikimiZ için de bunlar hayra işarettir.

iki ay iğnesiz deneyeyim sonrada çatlama iğnesi olurum diye düşünüyorum... hayırdır canım sizde niye birliktelik olmadı :) hassas konular ama acaba stresmi yaptınız ?

Peki o zaman inşallah hiiiic birşey kullanmadan hamis olursunn
Hem onunla alakali hem de genel halimiz :)

Kötü düşünmek yok kuzum. Benim de sancım var kuzum, akıntım da var. Benim de öyle bir hafta bana çektirir. İnşallah ikimiZ için de bunlar hayra işarettir.

Öyle mi dersin öğretmenim bilemedim vallah iki gün önceki sancı kuru kuruydu şimdi ki sanci adetimin habercisi ben onu tanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…