Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
<3 o çılgın annenin bitaneside sen olacaksınnnLannnnn anne dicektim
saglam benim supurge cinar agacindan yapilmis guven sen bana
İlk asılama gayette güzel tutabiliyor canımmmmTamam bitanem tutucam bakalım p.tesi yapicam hayırlısı olsun inşallah hayırlısı ile hamisimdir :)))) ayyy Allahimmm burda olan herkese nasip eylesin insallaaaah bana daaaa isteyen bekleyen herkese nasip eylesin :) amaaa sabırsız gonlumm ilk asilama tutmuyomus diye biliyorum ama belli olmaz :)
İnşallah kuzum ya dua edelim birbirimize.Yaa canimm benim yaaa inşallah bu ay bebisin sana tutunmuştur olumluya İsarettir inşallah akintinda varmış bence birseycikler var gibi gibi :)))
ben yatiyorum kizlar malum sabah is var herkeslere iyi geceler tatli uykular
İlk asılama gayette güzel tutabiliyor canımmmm
yok guvendesin cnm uykumu alayim ki yolu sasirmayayim iyi geceler opuyorum seni:)))) sanaa güveniyorum yanlışlıkla japonyaya dusmiyelim :)))) haritada yerini bile bilmiyorum :)))
sagol canim cok opuyorum gorusuruz hayirli geceler allaha emanet olunAllah rahatlık versin canimm :- * yarın gorusuruz, ♥♥♥♥
Ay canm benmmm insallahh agzn bal yesin<3 o çılgın annenin bitaneside sen olacaksınnn
Terbiyesizzz :)Kuzumm TospaAnnesi piskopata anne olcak ))))
Kız ilk aşılama için bana hep tutan çok nadir denildi :)
yok guvendesin cnm uykumu alayim ki yolu sasirmayayim iyi geceler opuyorum seni
sagol canim cok opuyorum gorusuruz hayirli geceler allaha emanet olun
Terbiyesizzz :)
Çok mantıklı :))Puuuu snaaa hahahaa atarlı ableeee bebeğe dicen ki
_ yavrum kuzum uyuyosan uyu uyumuyosan ben yatiyom anacigim sabah uyuturum seni
GURBET KUSU kuzumm nerelerdesin? Ay bu ilaç benim içimi boşalttı sanki normal mi kuzum bu kadar akıntı?
Kuzum aynısı ya evet yağlı krem gibi ve beyaz.Benim de akintim çok olmaya başladı krem gibi yağlı yoğun birşey
Kuzum aynısı ya evet yağlı krem gibi ve beyaz.
Kuzum sorma ya her şeyi düşünmekten kafayı yedikYa sen ilactandir demissin ama ben hiç ilaç icmedim insallaaaaaah güzel şeylerin habercisidir :)))
İnşallahhhhhhhhhh gebeliktendir canımmmmm kokusuz demi senin ki de? Aşılamadan kaç gün sonra akıntı oldu.Ya sen ilactandir demissin ama ben hiç ilaç icmedim insallaaaaaah güzel şeylerin habercisidir :)))