• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

GURBET KUSU GURBET KUSU kuzumm nerelerdesin? Ay bu ilaç benim içimi boşalttı sanki normal mi kuzum bu kadar akıntı?
geldimm:KK54: normal cnm bendede oluyordu.
birde adet oncesindede oluyor bu beyaz akinti.ilacin etkisiylede cogaliyor malesef.
biraz sabret bakalim insallah bebisin geliyordur:KK46:

Kuzum sence hevesleneyim mi? Yoksa ilaçtan deyip adet olacağımı kabul edeyim mi?
cnm hamisligi hiiic yasamadim bilmiyorum fakat adet oncesi sendromunu cok yasiyorum.
bu akintilar adet oncesi olan akinti olabilir.sen notr olmaya calis ne cok kapil ne de umutlan.
tabii ki en olumlusu olmasi icin dua ediyorum sizlere kuzum .tavsiyemi yanlis anlamayin lutfen kizlar.

:KK61:kizlar ben bugun cok mutsuzum yaa uff icim coookkk dolu.
yanliz caresiz ve cok yorgun hissediyorum.tukenicem sanki.elim kolum kalkmiyo.
annemi ailemi turkiyeyi cook ozledim.coooookkkk agladim bugunnn......

neyi dusunucegimi ,ne yapacagimi ,kimi arayacagi bilmiyorum .
anlayanda yok zaten.arada kalmisim yaa .cok sey istemiyom rabbim nolur aci bana artikk...

nerelerdesin ama oldumu boyle yaaaa :63:
ben geldim kimsecikler kalmamis:KK20:

:KK61:kizlar ben bugun cok mutsuzum yaa uff icim coookkk dolu.
yanliz caresiz ve cok yorgun hissediyorum.tukenicem sanki.elim kolum kalkmiyo.
annemi ailemi turkiyeyi cook ozledim.coooookkkk agladim bugunnn......
Kyamam sana ben tabi haklisin bnm annem bana yakin arabayla yarm saat ama gel gorki akla dusunce icim icimi yiyo ole koti oluom ki ben yakinimfayken Ozluom.sen cok haklisinn:( rabbim bebeginede ailenede kavustrsun kyamam ya aglama

Kyamam sana ben tabi haklisin bnm annem bana yakin arabayla yarm saat ama gel gorki akla dusunce icim icimi yiyo ole koti oluom ki ben yakinimfayken Ozluom.sen cok haklisinn:KK43: rabbim bebeginede ailenede kavustrsun kyamam ya aglama
gercekten cok zor ya biraz alistim ama boyle bi turkude bir filmde gorsem aglamaya basliyorum.
tutamiyorum kendimi.heleki bayramlarda.heleki ozel gunlerde cok zoruma gidiyor.
cok caresiz hissediyorum.yoruldum artik.ne yapicagimi sasirdim.esim olmazsa burda bir dkk durmam.
bazen diyorum gitsem bu seferdee surekli esimi dusunucem.tedavimi gormeden gitmeyide dusunemiyorum.
ufff kafam cook karisik.gurbeeetttttt yaktin beniiii.

hepsi ust uste gelmis yaa bari bi minigim olsaydi onla ugrasirdim.
eltilerimi gorunce yaniyo yuregim.okullari eglenceleri herseye hevesleniyorum.:KK43:

hepsi ust uste gelmis yaa bari bi minigim olsaydi onla ugrasirdim.
eltilerimi gorunce yaniyo yuregim.okullari eglenceleri herseye hevesleniyorum.:KK43:
Rabbim nasip etsin inşaAllah acıların bir an önce Son bulsun bebeğine kavuş ailene kavuş inşallah en kısa zamanda allah yardımcın olsun canım benim lütfen üzme kendini kıyamam sana ben

GURBET KUSU GURBET KUSU canim benim 5 yıldır orda yapayanlizsin dil bilmez iz bilmez kimseyi tanımaz bir şekilde zorlama zorlama ilerledin git gide insan alisiyo çünkü çok erken yasta ayrıldığın için . Ne olursa olsun eksikler Allahım seni kavustursun inşallah çok zor gelmen anlatmistin ama Allahtan isteyince Allah bir şekilde nasip eder. Biraz daha dayan bebisin bi olsun ozgursun inşallah :KK200:

meraba kızlar bende 23 yaşında evlendim şu an 25 yaşındayım 18 aydan beri istiyoruz gebelik gerçekleşmedi... femara kullanıyorum geçen ay iki yumurtam gelişti çatlama iğnesi olmadım hamilelik gerçekleşmedi... iki ay daha kullanacagım femara... bekleyip neticeyi görecegiz... ;) yaşımız daha çok genç moralimizi yüksek tutalım, dua edelim ve anne olacağımız günü bekleyelim ;)

meraba kızlar bende 23 yaşında evlendim şu an 25 yaşındayım 18 aydan beri istiyoruz gebelik gerçekleşmedi... femara kullanıyorum geçen ay iki yumurtam gelişti çatlama iğnesi olmadım hamilelik gerçekleşmedi... iki ay daha kullanacagım femara... bekleyip neticeyi görecegiz... :KK66: yaşımız daha çok genç moralimizi yüksek tutalım, dua edelim ve anne olacağımız günü bekleyelim :KK66:

Canım benim aramıza Hoş geldin :KK68: Femara ilacını ilk defa duydum canım ne ise yarıyo? Maşallah yumurtan buyuyo da çok sukur Allaha çatlatması için bu ay iğneyi verir o zaman. Evet yaşlarimiz çok genç olumsuzluklara hayır :)))) ama gel gor kiiii biraz yoruluyo insan

Back