- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldimm normal cnm bendede oluyordu.GURBET KUSU kuzumm nerelerdesin? Ay bu ilaç benim içimi boşalttı sanki normal mi kuzum bu kadar akıntı?
Kuzum sence hevesleneyim mi? Yoksa ilaçtan deyip adet olacağımı kabul edeyim mi?geldimm normal cnm bendede oluyordu.
birde adet oncesindede oluyor bu beyaz akinti.ilacin etkisiylede cogaliyor malesef.
biraz sabret bakalim insallah bebisin geliyordur
cnm hamisligi hiiic yasamadim bilmiyorum fakat adet oncesi sendromunu cok yasiyorum.Kuzum sence hevesleneyim mi? Yoksa ilaçtan deyip adet olacağımı kabul edeyim mi?
Kyamam sana ben tabi haklisin bnm annem bana yakin arabayla yarm saat ama gel gorki akla dusunce icim icimi yiyo ole koti oluom ki ben yakinimfayken Ozluom.sen cok haklisinn rabbim bebeginede ailenede kavustrsun kyamam ya aglamakizlar ben bugun cok mutsuzum yaa uff icim coookkk dolu.
yanliz caresiz ve cok yorgun hissediyorum.tukenicem sanki.elim kolum kalkmiyo.
annemi ailemi turkiyeyi cook ozledim.coooookkkk agladim bugunnn......
gercekten cok zor ya biraz alistim ama boyle bi turkude bir filmde gorsem aglamaya basliyorum.Kyamam sana ben tabi haklisin bnm annem bana yakin arabayla yarm saat ama gel gorki akla dusunce icim icimi yiyo ole koti oluom ki ben yakinimfayken Ozluom.sen cok haklisinn rabbim bebeginede ailenede kavustrsun kyamam ya aglama
Rabbim nasip etsin inşaAllah acıların bir an önce Son bulsun bebeğine kavuş ailene kavuş inşallah en kısa zamanda allah yardımcın olsun canım benim lütfen üzme kendini kıyamam sana benhepsi ust uste gelmis yaa bari bi minigim olsaydi onla ugrasirdim.
eltilerimi gorunce yaniyo yuregim.okullari eglenceleri herseye hevesleniyorum.
Pışşşştttt seni etiketliyim derken başkasını etiketledim çaktırmaaasnerelerdesin ama oldumu boyle yaaaa
ben geldim kimsecikler kalmamis
İnşallahhhhhhhhhh gebeliktendir canımmmmm kokusuz demi senin ki de? Aşılamadan kaç gün sonra akıntı oldu.
4 aydır bakalım artıkhosgeldin cnm ne kadardir bebis istiyorsun
4 aydır bakalım artık
İnsaalah canım ama bana çokmuş gibi geliyor günler geçmiyor üzülüyorum sıkılıyorum hepCanım benim daha yenisin Allahım çok aratmasin hemencecikten hayırlı sağlıklı evlada gebe olursun insallaaaaah
meraba kızlar bende 23 yaşında evlendim şu an 25 yaşındayım 18 aydan beri istiyoruz gebelik gerçekleşmedi... femara kullanıyorum geçen ay iki yumurtam gelişti çatlama iğnesi olmadım hamilelik gerçekleşmedi... iki ay daha kullanacagım femara... bekleyip neticeyi görecegiz... yaşımız daha çok genç moralimizi yüksek tutalım, dua edelim ve anne olacağımız günü bekleyelim