19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Eşimde siğil beni vardı bendede çıktı onla alakali olabilir mi
olabilir canim o sigiller bebegin sakat dogmasina kadar gidebiliyomus biraz arastir iyi bi dr gidip o sigilleri ikinizde aldirin derim buda bi cozum olabilir yumurta takibin yapildimi her ay duzenli adet olurmusun

Hayırlısı ne ise o olsun tabiki biz olumlu olsun istiyoruz. İnşaallahhtaaa olacakk. Beni gecrin karamsarlıkta

İnşallah canım benim bana iki tane hatim indirdiler ben de dilek duaları okuyorum Allahım kabul buyursun insallaaaah :-* napion bakım sen yokken bak kaç sayfa konusmusuz :))))

İnşallah canım benim bana iki tane hatim indirdiler ben de dilek duaları okuyorum Allahım kabul buyursun insallaaaah :-* napion bakım sen yokken bak kaç sayfa konusmusuz :))))
Aynen valla muhabbet almış başını gitmiş azcık bakim dedim gecmişe kayboldum içinde aminnnnnnnnn insaallah güzelim hayırlısı ile kabul oşsun çok güzel bi anne olacaksın <3

Aynen valla muhabbet almış başını gitmiş azcık bakim dedim gecmişe kayboldum içinde aminnnnnnnnn insaallah güzelim hayırlısı ile kabul oşsun çok güzel bi anne olacaksın <3

Çirkin bi anne olmaya da raziyim bebeğim sağlıklı hayırlı olsun inşallah :)))) hemen de sahiplendim

İki gün daha zor tut kendinitamam mı sekerrr

Tamam bitanem tutucam bakalım p.tesi yapicam hayırlısı olsun inşallah hayırlısı ile hamisimdir :)))) ayyy Allahimmm burda olan herkese nasip eylesin insallaaaah bana daaaa isteyen bekleyen herkese nasip eylesin :) amaaa sabırsız gonlumm ilk asilama tutmuyomus diye biliyorum ama belli olmaz :)

Ay inşallahhhhhhhhhh siz böyle yazdıkça toparlanıyorum. Evet kuşum öyle düşünüyorum tamam o halde olumlu düşünüYorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…