aynennnavucdolusudua oyle dedi bende birlikte gidelim dedim hadi hepbirlikte o zmn
Kendisi banlanmış canım
olabilir canim o sigiller bebegin sakat dogmasina kadar gidebiliyomus biraz arastir iyi bi dr gidip o sigilleri ikinizde aldirin derim buda bi cozum olabilir yumurta takibin yapildimi her ay duzenli adet olurmusunEşimde siğil beni vardı bendede çıktı onla alakali olabilir mi
Hayırlısı ne ise o olsun tabiki biz olumlu olsun istiyoruz. İnşaallahhtaaa olacakk. Beni gecrin karamsarlıkta
Tabi canım söylerimÇok sevindigimi söyler misin gelince ugrasinnhayırlı ugurlu olsun insallaaaah darısı başımıza inşallah
ooo cok hizlisinaynennnyola çıktım bileee
Amin canım siğil benimle alakali olabilirmi acaba
Aynen valla muhabbet almış başını gitmiş azcık bakim dedim gecmişe kayboldum içindeİnşallah canım benim bana iki tane hatim indirdiler ben de dilek duaları okuyorum Allahım kabul buyursun insallaaaah :-* napion bakım sen yokken bak kaç sayfa konusmusuz :))))
ooo cok hizlisin
Bi kere o cilgin amme olucak :)Aynen valla muhabbet almış başını gitmiş azcık bakim dedim gecmişe kayboldum içindeaminnnnnnnnn insaallah güzelim hayırlısı ile kabul oşsun çok güzel bi anne olacaksın <3
Lannnnn anne dicektimBi kere o cilgin amme olucak :)
Aynen valla muhabbet almış başını gitmiş azcık bakim dedim gecmişe kayboldum içindeaminnnnnnnnn insaallah güzelim hayırlısı ile kabul oşsun çok güzel bi anne olacaksın <3
tabi KiiiSupurgelerinizde yer varsa benj de alın benim supurgem yoooookk :))) ayrıca biz yaziyozGURBET KUSU ayşe ortalıkta yok :))))
Lannnnn anne dicektim
yer olmaz mi bebegim gel atla arkama hayde gidiyoz evet ya nerde bu gurbet kusuSupurgelerinizde yer varsa benj de alın benim supurgem yoooookk :))) ayrıca biz yaziyozGURBET KUSU ayşe ortalıkta yok :))))
yer olmaz mi bebegim gel atla arkama hayde gidiyoz evet ya nerde bu gurbet kusu
İki gün daha zor tut kendiniCanım ben 4yil 6 aylık evliyim Hic korunmadik ama olmadı :) bence de yapmiyim ama dayanamıyorum vallahi zor tutuyorum kendimi :))
saglam benim supurge cinar agacindan yapilmis guven sen banaGeliyommayşe taaaa Fransa daa bizi ona görülebilir mi :)))))
İki gün daha zor tut kendinitamam mı sekerrr
Ay inşallahhhhhhhhhh siz böyle yazdıkça toparlanıyorum. Evet kuşum öyle düşünüyorum tamam o halde olumlu düşünüYorum.Olumsuz olma inşallah pozitiftir sonucun ama olmazsa da vardır allahın bildiği hayat devam ediyor tekrar denersin ama şimdi bunları düşünmek için ve gerilmek için simdi bunları düşünme bebeğim benimle diye dusun sonuçta moralin etkisi çok iyi düşün iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?