Adetin 4. Gününden mi baslim canım iltihap mi var acaba yaa oda olmasını engeller miCanım benim yaa üzülme llutfen takdiri ilahi ne zaman adet oldun ? Bi de bak oneryorum arkadaslara 4. Günden başla günde 2 tane incir ye 14-16. Güne kadar sabah AC karınla iki tane ye lütfen benim için :))
dayaaaan az kaldiCanım ben 4yil 6 aylık evliyim Hic korunmadik ama olmadı :) bence de yapmiyim ama dayanamıyorum vallahi zor tutuyorum kendimi :))
tamam hadi gidiyozBeeen de geliyom baaaaaneeee bensizzz mangaaal olur mu beeee :)) içecekler benden
Hahaha biz de basalim onu nasiplenelom fransız maliiii yicekler
Adetin 4. Gününden mi baslim canım iltihap mi var acaba yaa oda olmasını engeller mi
dayaaaan az kaldi
tamam hadi gidiyozbenim kocada disari cikti
benim bi arkadasimin esinden dolayi 3 yil olmadi cocuklari sorun kocasinda mikrop olmasiymis mikrop iliski olunca esine geciyomus ve hamile kalamamisti ikiside tedaviye gittiler simdi kiz bebekleri oldu oyle bi sorun varsa iki tarafli tedavi gerekiyoAdetin 4. Gününden mi baslim canım iltihap mi var acaba yaa oda olmasını engeller mi
Özledim valla gelim dedim maşallah herkesler burdaAmaninnn kimler gelmiş mekanimza şeref vermisleeercaniminnn icisiiiii :)))( gel de dayanmaya çalıss
Mangal Mı varrr hemen gidelimmmtamam hadi gidiyozbenim kocada disari cikti
Kendimi öyle avutuyorum küçük şeyler vardır inşallah diye ondan canım allah hepimize sabır versin inşallah küçük bir problem vardır allaha dua ediyorum hepimizin adına 6 yaşından beri en çok istediğim şeydi inşallah nasip olurEvet canım 4. Günü başla iki incir AC karınla günde bir havuç ye canimm benim. İltihabının olduğunu nerden anladın canım ? Eğer varsa da adetten çıkmadan bi gün 1 lt süte maydanoz parçalayıp kaynar sonra buharina tut kendini iltihaba birebir maydanoz suyu da öyle. Gebeliğe engel değil çünkü arkadaşımın iltihabı o kadar çöktü ki yem yeşil akiyodu ama hamile kaldı :)
bi arkadasiyla bulusacakmisNiye kiii :) gelince supriz yap suyu isit gelene kadar :))))
Eşimde siğil beni vardı bendede çıktı onla alakali olabilir mibenim bi arkadasimin esinden dolayi 3 yil olmadi cocuklari sorun kocasinda mikrop olmasiymis mikrop iliski olunca esine geciyomus ve hamile kalamamisti ikiside tedaviye gittiler simdi kiz bebekleri oldu oyle bi sorun varsa iki tarafli tedavi gerekiyo
Özledim valla gelim dedim maşallah herkesler burdacanımmmmm haklısın bende öyleydim sana dayan diyorum ama ben dayanamamıştım :-D :-D ama z kaldı azcıkk sık dişini
Kendimi öyle avutuyorum küçük şeyler vardır inşallah diye ondan canım allah hepimize sabır versin inşallah küçük bir problem vardır allaha dua ediyorum hepimizin adına 6 yaşından beri en çok istediğim şeydi inşallah nasip olur
ArkadaşlarBerfindogalar hamile kendisi haber verdi bana
Kendisi banlanmış canımAaaa cooook sevindim yemin ederim yaaa hayırlı olsun kendisi nerede?
Hayırlısı ne ise o olsun tabiki biz olumlu olsun istiyoruz. İnşaallahhtaaa olacakk. Beni gecrin karamsarlıktaÇok iyi yaptın kuzum benimm) aynen yaaa vallah dayanılır gibi değil ama olumsuz gibi gibi :))))) inşallah olumludur takdik yapıyorum belki :))))
avucdolusudua oyle dedi bende birlikte gidelim dedim hadi hepbirlikte o zmnMangal Mı varrr hemen gidelimmm
Amin canım siğil benimle alakali olabilirmi acabaCanım benim eminim ki küçük şeylerdir Allahın elinde birşey bizim hiç bir sorunumuz yok ama olmuyo mesela çok var böyle nasip gerçekten Allahım bizi de evlatla nasiolendirsin hayirlisindan sağlıklısından :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?