19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canım benim yaa üzülme llutfen takdiri ilahi ne zaman adet oldun ? Bi de bak oneryorum arkadaslara 4. Günden başla günde 2 tane incir ye 14-16. Güne kadar sabah AC karınla iki tane ye lütfen benim için :))
Adetin 4. Gününden mi baslim canım iltihap mi var acaba yaa oda olmasını engeller mi

Adetin 4. Gününden mi baslim canım iltihap mi var acaba yaa oda olmasını engeller mi

Evet canım 4. Günü başla iki incir AC karınla günde bir havuç ye canimm benim. İltihabının olduğunu nerden anladın canım ? Eğer varsa da adetten çıkmadan bi gün 1 lt süte maydanoz parçalayıp kaynar sonra buharina tut kendini iltihaba birebir maydanoz suyu da öyle. Gebeliğe engel değil çünkü arkadaşımın iltihabı o kadar çöktü ki yem yeşil akiyodu ama hamile kaldı :)

benim bi arkadasimin esinden dolayi 3 yil olmadi cocuklari sorun kocasinda mikrop olmasiymis mikrop iliski olunca esine geciyomus ve hamile kalamamisti ikiside tedaviye gittiler simdi kiz bebekleri oldu oyle bi sorun varsa iki tarafli tedavi gerekiyo

Kendimi öyle avutuyorum küçük şeyler vardır inşallah diye ondan canım allah hepimize sabır versin inşallah küçük bir problem vardır allaha dua ediyorum hepimizin adına 6 yaşından beri en çok istediğim şeydi inşallah nasip olur

benim bi arkadasimin esinden dolayi 3 yil olmadi cocuklari sorun kocasinda mikrop olmasiymis mikrop iliski olunca esine geciyomus ve hamile kalamamisti ikiside tedaviye gittiler simdi kiz bebekleri oldu oyle bi sorun varsa iki tarafli tedavi gerekiyo
Eşimde siğil beni vardı bendede çıktı onla alakali olabilir mi

Özledim valla gelim dedim maşallah herkesler burda canımmmmm haklısın bende öyleydim sana dayan diyorum ama ben dayanamamıştım :-D :-D ama z kaldı azcıkk sık dişini

Çok iyi yaptın kuzum benimm ) aynen yaaa vallah dayanılır gibi değil ama olumsuz gibi gibi :))))) inşallah olumludur takdik yapıyorum belki :))))

Canım benim eminim ki küçük şeylerdir Allahın elinde birşey bizim hiç bir sorunumuz yok ama olmuyo mesela çok var böyle nasip gerçekten Allahım bizi de evlatla nasiolendirsin hayirlisindan sağlıklısından :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…