19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

şuan Birsey yapamıyoruz müsait değilim

:)))) ayyy az kaldı dayan :))) incir ye incir :))

Dikkat Et kendine. Kafa dağıtmaya çalısıyoz bakalım ne olcakk kendimi gergin hissediyorumm

Kafa dağıtmak için ne yapiosun? :) ya en azından okula gidip geliyorsun az da olsa aklindan cikiyo gün boyu evde olanlar benim gibi ahhh

Kizlarrrrrr yaaaaa butun gün açmadı kadınlar kulübü kafayı yeedimherşey açıyor kadınlar kulübü acmıyorrr bir saat önce acabildimsizde böyle bişey oldu mu

Vallaha bende de oluyo ne hikmetse hatta coook aşırı tlfnumu kasiyo sınır oluyorum vallahi

Test tarihin ne zaman canım inşallah pozitiftir sonucun

Canım benim test gunume 7 gün var ama gel gor ki ben dayanamayıp 5. Gün yapicam

Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz? Ben bu gün çok yorgun hissediyorum sürekli adet oldum sanıyorum akıntım devam ediyor aynı şekilde. Galiba olmadı benim ya adet olacakmışım gibi hissediyorum

Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz? Ben bu gün çok yorgun hissediyorum sürekli adet oldum sanıyorum akıntım devam ediyor aynı şekilde. Galiba olmadı benim ya adet olacakmışım gibi hissediyorum

Canimmm hoş geldinnnn seni çok merak ettimmm :-* ama adetine daha bir hafta yok mu çok mu sancin

Hemen kötü düşünmeeeeeee bebiş tutunuyor olcekkkkkkk heralde sancin bebişim olumsuz düşünüp üzme bakemmm bebişiiii

Ayyyseeeee yeeemaginii yaptın miii kuzum :)))) naptin hele diii bana
Hayirlisi inşallah canım ama bence iki gün birsey olmaz daha beklersen bence erken yapma sonuçta kaç yıldır bekluyozz iki günde daha beklenir ama tabi sen bilirsin

Canimmm hoş geldinnnn seni çok merak ettimmm :-* ama adetine daha bir hafta yok mu çok mu sancin
Can'ım sancım bir oluyor bir geçİyor, evet adetime bir hafta var daha. Akıntı da aynı yoğunlukta devam ediyor hatta afedersiniz aktığında hissediyorum.

Öyle mi dersin kuzum bu gün çok da gerginim ki çok üzülüyorum çok ya olmadıysa diye.
Olumsuz olma inşallah pozitiftir sonucun ama olmazsa da vardır allahın bildiği hayat devam ediyor tekrar denersin ama şimdi bunları düşünmek için ve gerilmek için simdi bunları düşünme bebeğim benimle diye dusun sonuçta moralin etkisi çok iyi düşün iyi olsun

Hayirlisi inşallah canım ama bence iki gün birsey olmaz daha beklersen bence erken yapma sonuçta kaç yıldır bekluyozz iki günde daha beklenir ama tabi sen bilirsin

Canım ben 4yil 6 aylık evliyim Hic korunmadik ama olmadı :) bence de yapmiyim ama dayanamıyorum vallahi zor tutuyorum kendimi :))

Can'ım sancım bir oluyor bir geçİyor, evet adetime bir hafta var daha. Akıntı da aynı yoğunlukta devam ediyor hatta afedersiniz aktığında hissediyorum.

Yaa canimm benim yaaa inşallah bu ay bebisin sana tutunmuştur olumluya İsarettir inşallah akintinda varmış bence birseycikler var gibi gibi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…