Hoşbuldum bitanem arada bakıyorum öyle işte bundan sonra dualarımla arkanızdayımYaseminimmm :-* ♥♥♥ topisimi ziyarete geldin hossss geldiiinnn❇❇❇❇❇❇
şuan Birsey yapamıyoruz müsait değilim
Dikkat Et kendine. Kafa dağıtmaya çalısıyoz bakalım ne olcakkkendimi gergin hissediyorumm
Selamin aleykum gencler veee genc kalip hamis olmaya calisanlar
Kizlarrrrrr yaaaaa butun gün açmadı kadınlar kulübü kafayı yeedimherşey açıyor kadınlar kulübü acmıyorrr bir saat önce acabildim sizde böyle bişey oldu mu
Test tarihin ne zaman canım inşallah pozitiftir sonucun
kizlar yemek yapip gelicem aksam yazarim hepinizi opuyorummm
Hoşbuldum bitanem arada bakıyorum öyle işte bundan sonra dualarımla arkanızdayım
❤❤❤
Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz? Ben bu gün çok yorgun hissediyorum sürekli adet oldum sanıyorum akıntım devam ediyor aynı şekilde. Galiba olmadı benim ya adet olacakmışım gibi hissediyorum
Berf0o0o canım nasılsın
Hemen kötü düşünmeeeeeee bebiş tutunuyor olcekkkkkkk heralde sancin bebişim olumsuz düşünüp üzme bakemmm bebişiiiiKızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz? Ben bu gün çok yorgun hissediyorum sürekli adet oldum sanıyorum akıntım devam ediyor aynı şekilde. Galiba olmadı benim ya adet olacakmışım gibi hissediyorum
Hayirlisi inşallah canım ama bence iki gün birsey olmaz daha beklersen bence erken yapma sonuçta kaç yıldır bekluyozz iki günde daha beklenir ama tabi sen bilirsinAyyyseeeee yeeemaginii yaptın miii kuzum :)))) naptin hele diii bana
Can'ım sancım bir oluyor bir geçİyor, evet adetime bir hafta var daha. Akıntı da aynı yoğunlukta devam ediyor hatta afedersiniz aktığında hissediyorum.Canimmm hoş geldinnnn seni çok merak ettimmm :-* ama adetine daha bir hafta yok muçok mu sancin
Öyle mi dersin kuzum bu gün çok da gerginim ki çok üzülüyorum çok ya olmadıysa diye.Hemen kötü düşünmeeeeeee bebiş tutunuyor olcekkkkkkk heralde sancin bebişim olumsuz düşünüp üzme bakemmm bebişiiii
Kizzz ayseeeeeee ne yemek yapiyonnn mangal mı yoksa 2 saattir gelemedin mangalsa söyle bizde gelekkkizlar yemek yapip gelicem aksam yazarim hepinizi opuyorummm
Olumsuz olma inşallah pozitiftir sonucun ama olmazsa da vardır allahın bildiği hayat devam ediyor tekrar denersin ama şimdi bunları düşünmek için ve gerilmek için simdi bunları düşünme bebeğim benimle diye dusun sonuçta moralin etkisi çok iyi düşün iyi olsunÖyle mi dersin kuzum bu gün çok da gerginim ki çok üzülüyorum çok ya olmadıysa diye.
ayse cilingir sofrasi kuruyo herhalde :)Ayyyseeeee yeeemaginii yaptın miii kuzum :)))) naptin hele diii bana
Hayirlisi inşallah canım ama bence iki gün birsey olmaz daha beklersen bence erken yapma sonuçta kaç yıldır bekluyozz iki günde daha beklenir ama tabi sen bilirsin
Can'ım sancım bir oluyor bir geçİyor, evet adetime bir hafta var daha. Akıntı da aynı yoğunlukta devam ediyor hatta afedersiniz aktığında hissediyorum.
Kizzz ayseeeeeee ne yemek yapiyonnn mangal mı yoksa 2 saattir gelemedin mangalsa söyle bizde gelekk
ayse cilingir sofrasi kuruyo herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?