- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Evet benimde olur hep canim 2.3gün öncesinde.Vallah yalan söyleyemem akintim oluyo adet olacağım 2-3 gün önceden :)
bir anlik üzüldüm kuzum ama uzulmuyorum hayirlisi buymusMeliscan üzülme bak düzensizliğin falan da yok çok sukur Bir dahaki ay inşallah asma suratını güzelim benimm :-*
Ah kıwzlar ya! Hem adet oncesi hem erken gebelik belirtisi bu beyazkrem akinti.
bir anlik üzüldüm kuzum ama uzulmuyorum hayirlisi buymus
inşallah canım inşallahCanimm benimm yaaa inşallah doğrudur ve kurtulmussundur Allahın izniyle insallaaaah
bizim bu ay ki maclardaGunaydinnn canlaaarrr
Nasilsinizz? Kimler ne durumda :)
aynen kuzum daha dikkat etcem herseyeCanimm benim iyi sukur dikkat et bi dahaki aya güzelce hazırlan :-*
Kizlar kendinizde cok belirti aramayin.adet belirtileriyle hamilelik belirtileri ayni diyorlar.kisiden kisiye degisiyor.
5 cocugu olan eltim surekli derki 5indede ilk aydan hic belirti yasamadim.2 ay bitince basliyomus.
her belirtiyi kullandiginiz ilactandir diyip gecin.biliyorum zor ama en azindan kendinizi kandirin.
ben boyle yapiyorum artik cunku ne bilim iste sonu husran olunca insan daha cok uzuluyor.
mesela benim gibi adeti dort gozle bekleyince gununde geliyo ve daha cabuk atlatiyorum.
.belirti arayinca adetim gecikiyordu.geciktikce iyice umudum artiyodu.psikolojim bozuluyodu.inanin adet olunca inanasim bile gelmiyodu "ustune gormusumdur" falan deyip kendimi daha cok kandiriyodum.hic gerek yok.biraktim bunlari.
Kesinlikle Birşeylerle uğraşmalı. Insan evde olunca strese giriyor. Çalısmasan bile çeşitli kurslara gitmek. Hobi edinmek de kafa dağıtıyorrrCok haklsiin ama.bu kezde bende belorti arqmayinca kabullenmisjm gbi bi hava oluor sanki hamis deilmism gbi havaya griorm onada uzulior... Belirti araynca da uzuluorm.. Her halta uzulur oldm ama sunu diyeym bende evde durmayn cikin gezin calisanlar icn hatta buyuk kafa dagitici oluor isi.. Orada unutuyorsun bi cok derdini☺
Kesinlikle Birşeylerle uğraşmalı. Insan evde olunca strese giriyor. Çalısmasan bile çeşitli kurslara gitmek. Hobi edinmek de kafa dağıtıyorrr
Merhaba kızlarrrr nasılsınızzz
bizim bu ay ki maclardakirmizi kartla sonuclandi
aynen kuzum daha dikkat etcem herseye
Kizlar kendinizde cok belirti aramayin.adet belirtileriyle hamilelik belirtileri ayni diyorlar.kisiden kisiye degisiyor.
5 cocugu olan eltim surekli derki 5indede ilk aydan hic belirti yasamadim.2 ay bitince basliyomus.
her belirtiyi kullandiginiz ilactandir diyip gecin.biliyorum zor ama en azindan kendinizi kandirin.
ben boyle yapiyorum artik cunku ne bilim iste sonu husran olunca insan daha cok uzuluyor.
mesela benim gibi adeti dort gozle bekleyince gununde geliyo ve daha cabuk atlatiyorum.
.belirti arayinca adetim gecikiyordu.geciktikce iyice umudum artiyodu.psikolojim bozuluyodu.inanin adet olunca inanasim bile gelmiyodu "ustune gormusumdur" falan deyip kendimi daha cok kandiriyodum.hic gerek yok.biraktim bunlari.
ben geldim :)dr. herseyin yolunda oldugunu fakat yumurtalarimin biraz yavas buyudugunu soyledi gun verdi iliski icin insallah olucak hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?