19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Benimde 8gub var kizlae adete.. Bugun bi test yapaym ddm hic cikmadi bekleynce cikar mi bilmem☺ bugun agrim va yok ama gaz var cok fena..goguslerm zaten demiorm cunku ovulasyondan beri ağrıyor onlar... Akintim sarimsi krem seklinde ama cok sari diil cok seffafda diil.. Oyle iste korkuyorm bazen ya bu ayda olmqzaam hamis die..

Kizlar kendinizde cok belirti aramayin.adet belirtileriyle hamilelik belirtileri ayni diyorlar.kisiden kisiye degisiyor.
5 cocugu olan eltim surekli derki 5indede ilk aydan hic belirti yasamadim.2 ay bitince basliyomus.
her belirtiyi kullandiginiz ilactandir diyip gecin.biliyorum zor ama en azindan kendinizi kandirin.
ben boyle yapiyorum artik cunku ne bilim iste sonu husran olunca insan daha cok uzuluyor.
mesela benim gibi adeti dort gozle bekleyince gununde geliyo ve daha cabuk atlatiyorum.
.belirti arayinca adetim gecikiyordu.geciktikce iyice umudum artiyodu.psikolojim bozuluyodu.inanin adet olunca inanasim bile gelmiyodu "ustune gormusumdur" falan deyip kendimi daha cok kandiriyodum.hic gerek yok.biraktim bunlari.

Cok haklsiin ama.bu kezde bende belorti arqmayinca kabullenmisjm gbi bi hava oluor sanki hamis deilmism gbi havaya griorm onada uzulior... Belirti araynca da uzuluorm.. Her halta uzulur oldm ama sunu diyeym bende evde durmayn cikin gezin calisanlar icn hatta buyuk kafa dagitici oluor isi.. Orada unutuyorsun bi cok derdini☺

Kesinlikle Birşeylerle uğraşmalı. Insan evde olunca strese giriyor. Çalısmasan bile çeşitli kurslara gitmek. Hobi edinmek de kafa dağıtıyorrr

Kesinlikle Birşeylerle uğraşmalı. Insan evde olunca strese giriyor. Çalısmasan bile çeşitli kurslara gitmek. Hobi edinmek de kafa dağıtıyorrr

Kesinlikle.. Ben calisanlardan ornek verdim kendi yasadiklarimdan...Hatta boyama filan yapiliyor ya buyukler icin boyama kitaplari onlarla ugrasin bayanlar.. Sonra ne bileyim ahsap boyama yapin.. Orgu orun baska hangi hobileriniz varsa...

aynen kuzum daha dikkat etcem herseye

Canimm adetin 4. Günden başla her sabah AC karınla 2 tane kuru incir ye 14. Güne kadar bir 14. Günden sonra havuç te günde bir tane 4-7 boyunca ye ben inanıyorum sana karsi yoguuunca hislerim var olcak :)

Vallahi çok haklisin bu güne kadar hep öyle yaptım ama bu ay çok ilginç geliyo herşey kendimi tutamıyorum

ben geldim :)dr. herseyin yolunda oldugunu fakat yumurtalarimin biraz yavas buyudugunu soyledi gun verdi iliski icin insallah olucak hayirlisiyla

Hoş geldin canım. Coook sukur Allaha herşey temizmis :-* o zaman ne yap biliyon mu bu ay hamile kalırsın inşallah gerek kalmaz ama incir gerçekten çok faydalı günde iki ya da uç tane yesen yumurtanın büyütür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…