19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canimmm hos geldiiinn iyiki geldiiinn aynısını ben de yaşıyorum çok merak ettim senin durumunu ben de 8 gün sonra test yapicam Allahım nasip etsin inşallah sendeki belirtiler bende de var ama ben aşılama oldum bacagima kadar vuran bi sanciiii var inşallah bebisimizin habercisidir

Hosbuldum☺ insaallah insaallah... Allahim utandirmasin nasip etsin insaallah.. Benimde testi 16-17si gibi yapmam lazim en erken bat 19 ☺ bunuda sunun için diyorm bi arkadas dollenmeden 13gun sonra testte cikior demisti onun icin 16-17ddm☺aslinda en sagliklisi adet gunu gecince yapilmasi...

Evet doğru 13-15 arazi teste çıkıyor ama kesin sonuç almak için adet gününü beklemek laizm :) seni de listeme alayım seni bu ay çok azimli gordum inşallah gelmiştir bebeğin bizd haberini verirsin umut olursun :)))

Beklenmeyen Adet TarihlerimiZ

İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu Öğreniriz

Ronya ranya = 1 Ocak
B bebegim-gel = BEKLEMEDE
I imeraFera24 = GECİKMELİ
Melisa1995 = GECİKTİ
GURBET KUSU =BU GÜN
Berfindogalar = 11 Ocak
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak
B BenSu1995 = 15 Ocak
sezenorhan = 17 Ocak
Edifar =19 Ocak
M melsa9387 = 21 Ocak
Kilim ve tohum = 21 Ocak
hadinur = 22 Ocak
semsel =22 Ocak
Berf0o0o = 23 Ocak
mavikara = 25 Ocak
@SedanuR54 =30 ocak
hijabiqueen = 8 Şubat
ElifAhsen02 = 8 Şubat
Hifa erva = 9 Şubat

Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim

İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz

İnsaallah.. Listede vardim ama ben onceden de zaten☺☺

İnsallah kuzum yaa bebislerimiz bizimledir insallah hala yok :) belirtide hic yok :)

İlknurum bebişine büyütmüş bile. Allah sağlıklı doğum varsın canımmmmm. İnşallah bu son çeyrekte sorunsuz geçer. Sezeryan öneriyor doktor demişsin neden canım?

Kızlar iyi pazarlar hepinize. Ben Dünden beri adet olacakmışım gibi kasılmalar hissediyorum. Adet tarihim en erken 17 en geç 21 ocak. Bu ilaçlardan mı oluyor acep? Bilen var mı? Sabah akşam duphaston kullanıyorum 3 gündür.

Haydi hayırlısı kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…